Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Отвличания

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Отвличания

Интересно е как най отговорните хора в държавата в чиито ръце е съсредоточена толкова мощ се оправдават като ученички.И изглеждат безпомощни.А народа им поверва че ше го оправят
    К мирной жизни не пригоден.
    Най обичам, обстановката да е максимално близка до бойната.
    ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157

Коментар

Първоначално публикуван от alex_markov Преглед на мнение
      Това е един от НАЙ-Гнусните "Бизнеси".
      Не мога да коментирам конкретният случай, но се опитвам да си представя едно отвлечено дете и неговит живот след това.... такива хора (похитителите) трябва да се наказват Възможно Най-Строго и Ефективно, защото ако държавата не се справя (по ред причини споменти по горе), то родителите ще се заемат и ще стане мътна работа, кой, кого, защо....
      Родителите нищо не могат да направят освен да си платят откупа. Ако можеха, нямаше да има подобни престъпления. Всъщност и само един ограничаващ фактор би бил достатъчна пречка те да се извършват. За съжаление няма такъв. Нито държавен, нито частен. Дори и родителите да имат достатъчно средства и връзки за да извършат едно разследване, не го правят по ред причини. Основната е страхът. Страхът от повторение или от ново отвличане. Никой не е в абсолютна безопасност. Световният опит го доказва. Всичко останало е в сферата на желанията и филмовата индустрия.

П.П. Няма държава в света, която да се похвали, че се е преборила успешно с отвличанията. В този смисъл едва ли ние ще сме първите. Още повече ако да речем, съвсем хипотетично, че в тях са замесени бивши или дори настоящи държавни служители, чиято основна работа е свързана именно с борбата с подобни престъпления....
      Последно редактирано от Тихомир; 21-10-09, 09:54.

Коментар

До известан степен съм съгласен чее виновно и обществото но не напълно защото дори и някой да е видял какво се е случило и дадепоказания след това неговото име ще бъде използвано за разследването на случая а полицията в повечето случаи казват обръщат гръб на гражданите или пишат един констативен протокол за нещо и казват "до тук са ни правата" и "това е от нас". Всичко е шуро-баджанащина, на едни се пишат актове а на роднини и приятели и колеги "не". Нали законите са едни за всички и всички сме развни пред закона. Да не говорим че е възможно да има и замесени хора от полицаите с тези отвличания.

Коментар

Рибата се вмирисва откъм главата.
          Полицаите, прочее служби, са хора под пагон. Каквото им кажат - това и ще направят. Не се съмнявай, че тия структури знаят всичко, и могат достатъчно. Във всяка държава, най - яката мутра, е самата държава. Сега виж новите закони за МВР и ДАНС, ритниците около приемането им, и ролята на разни председатели на парламентарни комисии в това. Послушай какво пеят. И спри да се съмняваш, че на ефективната работа на службите, пречат тъкмо тия, които се въртят около тях. Не уличните разбойници, които всъщност са заинтересовани да пречат. Не даже естествената човешка глупост, колкото и да е странно. Ами тия, които трябва да използват възможностите им. Не могат да се разберат, кой кого да излъже с белязаните карти. Колодата служби е на масата, тя не е виновна че в бара има професионални мошенници.
          Пример - луди пари за лодки за разходки, или там туристически въртолетчета - има. За министерството на дрън - дрън. Финансите ли, какво беше. Когато границите, все пак са работа на граничарите. Които май са от друго министерство, все още. А стотинки за радиоразузнавателен комплекс, който може да се монтира на какво да е, което вече съществува - няма. Не, ами около такива искания се завъртат чутовни истерии. Тъй де, нали с такова желязо може да хванат най-лесно баш борците за народни правдини, и то не щеш ли - додето нощеска лочат сами млякото от паничката. На народа, своя все едно нямат.
          Такива ми ти весели работи. А ти - отвличания. Нищо по-лесно. Хубаво че повечето хора ги мързи, само затова са толкова малко.

Коментар

В случая става въпрос за уникално НАГЛО престъпление - да го отвлекат в 8 часа - на публично място - пред приятелите му, които пък веднага са се обадили в Полицията ...
            Студентски град има всичко на всичко 3-4 изхода, а те вероятно са се насочили към Симеоновско шосе, а не към този който е към УНСС, защото все пак РПУ-то е там ...
            Всички знаем колко много полицаи има, но защо ли никой не е реагирал адекватно. Цялата работа е можела да се реши за 10 минути, но не би ...

Коментар

Първоначално публикуван от netsurfer Преглед на мнение
              В случая става въпрос за уникално НАГЛО престъпление...
              ....за уникално ТЪПО изпълнение
              "....Отвлечен с бус..." само и единствено действащи служители могат да си позволят такава мърлящина ....всеки друг би казал "ами ако ни погнат"... освен "картодържачи" които биха казали "колега и ние сме по сигнала...."
              Не дискутирам по чия заявка са работили!
              0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

Първоначално публикуван от дядо владо Преглед на мнение
                ....за уникално ТЪПО изпълнение
                "....Отвлечен с бус..." само и единствено действащи служители могат да си позволят такава мърлящина ....всеки друг би казал "ами ако ни погнат"... освен "картодържачи" които биха казали "колега и ние сме по сигнала...."
                Не дискутирам по чия заявка са работили!
                Е що ве, те по филмите с бусове все ги отвличат ... аз за това казвам, че е нагло, защото е показно и са действали безстрашно.
                Представи си ситуацията - аз ... ти или някой друг видял отвличането ги проследи с кола и се обади в полицията къде отиват?
                Това е напълно реален вариант, защото все пак става на оживено място, пред свидетели и има движение на коли ... доста хладнокръвно са действали

Коментар

Първоначално публикуван от netsurfer Преглед на мнение
                  Е що ве, те по филмите с бусове все ги отвличат ...
                  След поредица изцепки с "челен" бандитски опит научен от филмите, още от преди 4 десетилетия Холивуд и Ко във филмите за простосмъртни не показват вярните неща, именно с цел да не обучават на престъпни иновации. За това са отвличания с бусове, стрелба от произволно пространствено положение на оръжието (примерно хоризонтална ръкохватка на пистолет), всякакви кълбета и фитнифлюшки при ръкопашен бой, поставяне на гол експлозив до брониран обект и т.н. и т.н. Колкото до проследяването от 1 обект. ще го засека на третото кръстовище (да ме прощавт всичките ми учители)....и после според ситуацията Т.е. горния ми пост си остава в сила
                  0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

След поредица изцепки с "челен" бандитски опит научен от филмите, още от преди 4 десетилетия Холивуд и Ко във филмите за простосмъртни не показват вярните неща, именно с цел да не обучават на престъпни иновации. За това са отвличания с бусове, стрелба от произволно пространствено положение на оръжието (примерно хоризонтална ръкохватка на пистолет), всякакви кълбета и фитнифлюшки при ръкопашен бой, поставяне на гол експлозив до брониран обект и т.н. и т.н. Колкото до проследяването от 1 обект. ще го засека на третото кръстовище (да ме прощавт всичките ми учители)....и после според ситуацията Т.е. горния ми пост си остава в сила
                    Аз иронично казах, че във филмите така ги отвличат
                    А иначе си е школа Холивуд, гледай колко банки обраха в БГ през мазетата, като филма Банков обир с Jason Staton

Коментар

Тези, които трупат знания от холивудските филми обикновенно не стигат далече....Най-много до някой затвор.Тук става дума за други момчета, както правилно си забелязалТе занаята са го учили другаде.
                      Много добре пипат и всеки път поставят в неизгодна ситуация органите.И аз вече съм на мнение , че е банда на бивши и настоящи.
                      С тази брутална показност явно се чувстват напълно сигурни .
                      Eдинственото и достатъчно условие за да повярваш на нечии глупости е ти да си по-тъп от този който ги е казал.

Коментар

Първоначално публикуван от Keltis Преглед на мнение
                        Тези, които трупат знания от холивудските филми обикновенно не стигат далече....Най-много до някой затвор.Тук става дума за други момчета, както правилно си забелязалТе занаята са го учили другаде.
                        Много добре пипат и всеки път поставят в неизгодна ситуация органите.И аз вече съм на мнение , че е банда на бивши и настоящи.
                        С тази брутална показност явно се чувстват напълно сигурни .
                        Просто са учили на правилното място
                        К мирной жизни не пригоден.
                        Най обичам, обстановката да е максимално близка до бойната.
                        ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157

Коментар

А това предполага никой да не ги търси. А новите закони на Б.Б. са за хванати...
                          Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

Слава Богу,момчето е на свобода вече. В полужълт вестник прочетох зловеща версия-че групата за отвличания е изцяло от действащи полицаи от сектор "Антитерор".
                            Животът е харизан кон според мен...

Теди

Коментар

...всички се правят на ощипани моми.всичко се знае в тази държава,но никой не иска да каже пръв истината,не само за отвличанията,за всичко.жалко за надеждите и тоя път...
                              HUSGVARNA 630 SMR
                              PEUGEOT PARTNER 2,0 HDI

Коментар

За съжаление е така и имам чувството, че тези хора които планират отвличанията дърпат конците на политиците а от там и на съответните институции. Закони се пишат и закони се гласуват, но съшо така се пишат и малки втарички във всеки закон и лошото е че и тези вратички се гласуват и се приемат.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X