Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Отвличания

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Отвличания

Първоначално публикуван от profesionalista Преглед на мнение
    ...всички се правят на ощипани моми.всичко се знае в тази държава,но никой не иска да каже пръв истината,не само за отвличанията,за всичко.жалко за надеждите и тоя път...

Колега, от бая време ми е на върха на езика - да не са ти блокирали бутоните за шрифт "По-черен" и "Наклонен" ?

Не че нещо, но по принцип се ползват за важни цитати
    Издъних се на Тюринг теста

Коментар

НЕ,колега,не са ми блокирали,но невиждам проблема.По красиво е иначе,нали.Незнаех,че само цитатите са важни и кой ги определя какви са?Много издребняваш,мисля.
      HUSGVARNA 630 SMR
      PEUGEOT PARTNER 2,0 HDI

Коментар

Първоначално публикуван от profesionalista Преглед на мнение
        НЕ,колега,не са ми блокирали,но невиждам проблема.По красиво е иначе,нали.Незнаех,че само цитатите са важни и кой ги определя какви са?Много издребняваш,мисля.
        Като са с нормален шрифт, цвят и наклон, се вижда по добре написаното, по четливо е. Приятно е.

В моя компютър удебелено и наклонено са доста нечетлива комбинация, незнам при теб как изглежда.

Коментар

колеги,отклоняваме се от темата.Съжалявам за причиненото неудобство и обещавам,че повече няма да правя така.Успех ви желая от сърце.

П.П...при мен се вижда идеално,иначе не бих го използвал.
          HUSGVARNA 630 SMR
          PEUGEOT PARTNER 2,0 HDI

Коментар

Първоначално публикуван от T-1000 Преглед на мнение
            Като са с нормален шрифт, цвят и наклон, се вижда по добре написаното, по четливо е. Приятно е.

В моя компютър удебелено и наклонено са доста нечетлива комбинация, незнам при теб как изглежда.
            Точно. И при мен удебеления шрифт изглежда гадно и дразнещо. Все едно някой да пише постоянно с главни букви.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X