Обява

Свий
Няма добавени обяви.

СТИГА СТЕ ДАВАЛИ АКЪЛ !!!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: СТИГА СТЕ ДАВАЛИ АКЪЛ !!!

Да дрънкаш глупости е лесно, да ги понасяш - значително по-тежко. В. Хочински
    В българският език няма дума, която в множествено число завършва на Й

Коментар

Първоначално публикуван от adwokat Преглед на мнение
      То се е видяло че отърване няма.Ще получавам акъл докато не прелея.Когато прелея,няма зян да ходи материала,ще започна да давам и аз щедро,по много и на всеки.

А на лов щом се ангажираш да дадеш акъл как и по какво,идвам.От другата седмица съм на линия.
      Имаш един единствен проблем , който се проявява в такива ситуации . Та този проблем е - че си прекалено възпитан и любезен !
      За това - като следващия път изпаднеш в такава ситуация - не забравяй с какъв човек говориш и бъди като него ( малко невъзпитан ) и направо му сподели да ходи на м.... .
      Ще го излекуваш от РАЗ и толкова . И няма да ти се обиди "умника "- той е свикнал на такова отношение .
      Успех !
      П.С. И аз ти дадох акъл - ама нали ти пусна темата ..... не се брои за нахално - нали ?

Коментар

Първоначално публикуван от bgbul Преглед на мнение
        Ще го излекуваш от РАЗ и толкова
        Блажени са верующите!
        Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

Преди време се налагаше да ходим доста по горите и то не за собствен кеф, и имаше няколко служебни Самураеца. Естествено, съседите (земеделски кооперации) все се бъзикаха, че били детски играчки и не спираха да ръсят мозък що, аджеба, не си вземем по някоя Нива като тях.
          Е, по едно време партнера не издържа и започна да ги лекува по следния начин: Те ти баира (а баира кален и гнусен), газ на Нивата и на Самурайката, който стигне втори - купува каса уиски и то не Църен Коч.
          Точно за един ден и две качвания, желаещите да ръсят мозък свършиха. Самурая може и да не е чак пък толкова по-проходим от Нивата, но когато магарето зад волана е силно скосено - и сами знаете какво става
          После уискито си го изпиха предимно съседите, щото партнера не близваше изобщо, аз почти, а и имахме работа за вършене, но никой повече не каза гък за Самурайките.
          О879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...

Коментар

Старата история.
            Като почне да дава акъл, искай му пари за осъществяването на замисъла и идеите секват.
            Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
            Вальо. О888 557Ч7Ч
            Silverado 1.3 i

Коментар

Хубави и поучителни историй от хора, на които не им се говори и не им се слуша!
              Малко снобарски ми идват нЕкои постове ама....не казвам кои.
              Ясен: "Правилата просто не могат да обхванат живота, затова компромиси има навсякъде. Само различно дълбоки. И според местните и личните разбирания кое е по-важно."

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X