Обява

Свий
Няма добавени обяви.

СТИГА СТЕ ДАВАЛИ АКЪЛ !!!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• СТИГА СТЕ ДАВАЛИ АКЪЛ !!!

Уникално нещо.Наблюдавам го от много време,но не желая да го споделям с никого от познатите ми за да не се разпознае в лицето на идиота,който обича да дава акъл.Тук обаче мога да го споделя и да отправя един апел.
    Има категория хора,които вечно дават акъл на всекиго,без дори да го познават.Страшното е че са навсякъде.Повода е съботния ми излет на лов.Карам си Фронтерката в калта след една кола и пред една Нива.Скука и от време на време натискам педала на газта за да заиграе джишпчето малко.Слизаме да се разполагаме и някакъв пич веднага ме хваща с думите:"То сега да си вземеш гуми.То твоите много широки,я гледай Нивата как се движи направо а ти все се въртиш на сам натам.То и джипа ти...замлъква многозначително и поглежда към Нивата гордо."и т.н и т.н.

Аз искам да чуя от къде тръгват гоначите,на къде ще гонят.Аз къде да застана,кога ще тръгваме,къде ще се съберем и други свързани с лова.Когато съм на лов и за риба не желая да ми говорят,та камо ли акъл и съвети да ми дават и то хора,които нито от гуми разбират,нито от джипове.Малко му беше конското за горкия ми джип и гуменките му,ами се захвана с пушката ми.Защо съм взел такава???Как да му обясня,че не ги взимам тези неща а ги купувам.А защо,ами отговора е лесен:"защото съм забравил да го питам."но не му отговарям,защото няма да вдене.Аз мълчах.

Баси идиота.(идиот - човек пълен с идеи)

Апела ми е към хора ,които четат тези редове и постъпват по този или по подобен начин:
    Моля ви бе добри хора,не го правете.Няма смисъл.След вашите словоизлияния и полюции,нито ще си сменя джипа,нито гумите,нито пушката,нито жената,нито политическите пристрастия,нито религията,нито пола,нито нищо.Кво ми говорите,като аз не желая да чувам човешка реч,когато съм на излет.Нали затова съм там в дън горите на тишина и спокойствие.
    Някои се раждат риби...малки рибки.С израстването се оформят като дребни риби,като едри риби и като големи балъци.
    NB !БАЛЪК-РИБА в превод от турски...

До: СТИГА СТЕ ДАВАЛИ АКЪЛ !!!

"Чакай сега да ти обясня... не си прав"

Има едно Балканско явление и то е наличието на прекомерна и всеобхватна мъдрост. Мъдрост излизаща от рамките на науката, познанието и опита, мъдрост надминаваща собствените ни очаквания.
    Та цялата тая мъдрост и вещина са толкова големи, че не се събират в Балканския череп.
    Затова, в момента, в който Балканеца си отвори устата, тя започва да се лее.
    Зима иде

Коментар

Нали знаете защо човек не прави секс на публични места. Щото всеки, който мине ще му дава акъл..
      Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
      -----------------------------------------------
      Питието определя съзнанието....
      -----------------------------------------------
      0887770735

Коментар

Всеки е специалист по всичко
        Днес един приятел ми разправя, че Нивата на чичо му - напълно сток, щяла да стигне на места където Гранда виждаш ли нямал начин да стигне
        Ама какво да му обяснявам за цели мостове, срещу независимо, 140 коня срещу доста по-малко, 3 блокажа срещу един

Коментар

А може ли и да добавя; и стига сте казвали " Е защо не се обади" за нещо, което вече се е случило.

Коментар

Чакай сега да ти дам един акъл!

Ти май си адвокат и с приказки си вадиш хляба. А после отиваш да мълчиш в гората през уикенда и попадаш на някой дето цяла седмица е седял там примерно да пасе говеда. И от пет дена насам вижда точно тебе. А на човечеца езика му се е схванал от мълчане и само се чуди на ква тема ще клъвнеш да обелиш някоя приказка ,та и той да чуе реч човешка.

Извода - никакво ходене в гора за почивка. Тръгваш по Витошка и ще си починеш...... .

Дано оцениш плахия ми опит за майтап с неволите ти , на които иначе искрено съчувствам.
            0888932647

Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник".

Коментар

Първоначално публикуван от adwokat Преглед на мнение
              Моля ви бе добри хора,не го правете.Няма смисъл.След вашите словоизлияния и полюции,нито ще си сменя джипа,нито гумите,нито пушката,нито жената,нито политическите пристрастия,нито религията,нито пола,нито нищо.Кво ми говорите,като аз не желая да чувам човешка реч,когато съм на излет.Нали затова съм там в дън горите на тишина и спокойствие.
              А браво!
              B+

Коментар

а бре, друже...

те тия хора са с такава орисия, с такава диагноза дори са..
                те са част от мерудията българска, и затова не може да им се сърдиш..

има ги

виж Чудомир какво е казвал в творбите си..

българи сме, всички..

не го туряй дерт на сърце

Коментар

Май беше подписа на Каскадьора...ще го цитирам по памет...,,когато някой има нещо непотребно,го изхвърля или дава на някой...Ние в БГ даваме акъл...''
                  Виден столичен ихтиолог

Коментар

Някой българин да е приел акъл?!
                    Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

Б@си....човека се опитал да мисли, а ти не си му разрешил. Може ли такова нещо ? То мисленето не е за всеки, ама все пак трябва да се стимулира. А ти па що си купил такъв джип, а не Нива, а ? А що си сложил такива широки гуми, на тарикат ли се прайш, кво ли....И що си взел тая пушка, а не некоя ИЖ-овка от дедо адамово време.... И що изобщо пишеш в некви форуми, я си пиши исковите молбички там....И изобщо що по дяволите си отишъл на лов, а не на Макдоналдс ? Ако искаш още акъл, звънни ми....телефона ми е осем нули разбъркани.... амахаааааааа....
                      ПП. И нема ми даваш акъл, щото аз акъл си имам, ти пари ми дай....

Коментар

Нали не се опитваш, да ни даваш акъл?!

Българинът е малко п.... Една работа се оправя навреме. Сега и да "споделяш", все тая.
                        Следващият път - приятен уикенд.
                        Няма безнадежни ситуации; има единствено хора, които гледат безнадежно на тях.

Коментар

Акъл ми...ъъъ adwokat-е ти 5 лв. ли очакваше?

ПП Аз най-мразим тия дето ме светкат как да почнеме супер пчеливш бизнес с мойте пари.
                          Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
                          Вальо. О888 557Ч7Ч
                          Silverado 1.3 i

Коментар

Първоначално публикуван от drukman Преглед на мнение
                            Акъл ми...ъъъ adwokat-е ти 5 лв. ли очакваше?

ПП Аз най-мразим тия дето ме светкат как да почнеме супер пчеливш бизнес с мойте пари.
                            Как съм очаквал 5 лева.Нали съм написал че мълча.То ако си бях отворил устата,да чакам и възнаграждение.

Виц:Отива адвокат на зъболекар.Зъбаря казва :"Отваряй устата !!!".
                            Адвоката не отваря.Така продължило известно време и накрая адвоката казал:"То вярно че си зъболекар но отворя ли си устата,ще трябва ти да ми плащаш.............."
                            Някои се раждат риби...малки рибки.С израстването се оформят като дребни риби,като едри риби и като големи балъци.
                            NB !БАЛЪК-РИБА в превод от турски...

Коментар

Сходна ситуация, а

"Главната опасност за мен винаги си остава бродещият потегач. Видът на аварирал велосипед е за потегача нещо като крайпътен леш за гарван - той се нахвърля отгоре му с тържествуващ, приветствен вик. Отначало се мъчех да бъда учтив. Казвах:
                              -Дреболия, не се безпокойте. Вие си продължете накъдето сте тръгнали, не си разваляйте удоволствието. Моля ви, ще ми направите услуга, карайте си нататък.
                              От опит обаче разбрах, че вежливостта е безполезна при такива форсмажорни обстоятелства. Ето защо сега казвам:
                              - Махай се и остави велосипеда на мира, или ще ти счупя главата.
                              И ако имаш решителен вид и държиш дебела тояга, обикновено успяваш да го пропъдиш."

Дж.Джером "Трима на бумел"
                              Suzuki Jimny, 1.3, 2009

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X