До: Варианти за решаване на казуса с АЕЦ Белене...
Виж,изобщо не ми пука като какъв ме вземаш!За мен си толкова колкото всеки тук, нито повече нито по малко.Ти може да се мислиш за повече, но това не е присъщо само за теб, и тук не си уникален УВИ!
Аз се притеснявам за наследниците ми.Руски марионетки съм виждал цял живот.Не ме плашат както се опита да се пошегуваш, а ме гнусят.
Първоначално публикуван от Ясен
Преглед на мнение
Виж,изобщо не ми пука като какъв ме вземаш!За мен си толкова колкото всеки тук, нито повече нито по малко.Ти може да се мислиш за повече, но това не е присъщо само за теб, и тук не си уникален УВИ!

Аз се притеснявам за наследниците ми.Руски марионетки съм виждал цял живот.Не ме плашат както се опита да се пошегуваш, а ме гнусят.

Но има ли българин нарочно с малка буква защото не заслужава главна който да се интересува от съдбата на родината си
.Щели некои да строят АЕЦ тока щели да продават некъде си. Ей тъп народе нали ти си суверен„господар“ на тая земя на ушким помисли с кратуната си трябва ли ти това .Имаме си ток който поскъпва всяка година щото лапачите искат още да лапат и да пият народна кръв.От износът на ток какво ще спечели народът НИЩО една малка група „къщите са им в Бояна„ЩЕ ПРИБАВИ НОВИ МИЛИОНИ КЪМ СМЕТКИТЕ СИ В ЧУЖБИНА
а са де?А може нейния интерес да съвпада с интереса на една малка група ора.Тия на Гоце ората
Коментар