Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Варианти за решаване на казуса с АЕЦ Белене...

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Варианти за решаване на казуса с АЕЦ Белене...

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
    И хич не съм раздразнен, вземам те на мезе.

Виж,изобщо не ми пука като какъв ме вземаш!За мен си толкова колкото всеки тук, нито повече нито по малко.Ти може да се мислиш за повече, но това не е присъщо само за теб, и тук не си уникален УВИ!
    Аз се притеснявам за наследниците ми.Руски марионетки съм виждал цял живот.Не ме плашат както се опита да се пошегуваш, а ме гнусят.
    Последно редактирано от disko04; 07-10-09, 21:21.
    Човек никога не знае: какво печели, когато губи и какво губи , когато печели.

Коментар

Първоначално публикуван от disko04 Преглед на мнение
      Виж,изобщо не ми пука като какъв ме вземаш!За мен си толкова колкото всеки тук, нито повече нито по малко.Ти може да се мислиш за повече, но това не е присъщо само за теб, и тук не си уникален УВИ!
      Свиркай си. Тя простотията по говедата не ходи.

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
        А граматичните грешки са много важно нещо - по тях се познава, на кого му е хаос в главата, колко уважава произхода и родината си, а и колко е способен да учи.
        И това пак го прецени на базата на собствените ти възможности, другите да духат супата нали?

Коментар

Колеги, до сега не съм се занимавал да налагам нарушения в теми в които съм активен участник, но недейте да лежите много-много на тая кълка. Има начало за всичко. Настъпването на алкохолно време не е извинение.

ПС. Нали сме в спама. ЗАЗ са кошници
          Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Първоначално публикуван от Goblin Преглед на мнение
            ... ЗАЗ са кошници
            Кошници, ама... от тях западняците гепиха идеята за моторни метли за листа!
            Land Rover Discovery I; Jeep Wrangler 4.0; Jeep Grand Cherokee 5.2.
            Honda Transalp XL600V; Suzuki DR-Z400; BMW F800GS.

Коментар

Първоначално публикуван от Goblin Преглед на мнение
              Колеги, до сега не съм се занимавал да налагам нарушения в теми в които съм активен участник, но недейте да лежите много-много на тая кълка. Има начало за всичко. Настъпването на алкохолно време не е извинение.

ПС. Нали сме в спама. ЗАЗ са кошници

Много ме е страх Треперя! Това за алкохолното време вече го чухме. За какво се извиняваш?

Коментар

Момчета/обръщението не е подигравателно,а свойско,приятелско даже/,защо поредната определено болезнена тема я правите на траш?!
                Наистина в момента ситуацията е наникъде,ще видим как ще продължи развитието и.Прекалено много амбиции и пари има завъртяни там,за да излезе всичко на "А" и "Б"...Визирам всички от бившата и настояща върхушка+братския СССР.Като вкараме и западните контрагенти-стой,та гледай сеир и три четвърти.

Коментар

Първоначално публикуван от maxxx Преглед на мнение
                  Момчета/обръщението не е подигравателно,а свойско,приятелско даже/,защо поредната определено болезнена тема я правите на траш?!
                  Наистина в момента ситуацията е наникъде,ще видим как ще продължи развитието и.Прекалено много амбиции и пари има завъртяни там,за да излезе всичко на "А" и "Б"...Визирам всички от бившата и настояща върхушка+братския СССР.Като вкараме и западните контрагенти-стой,та гледай сеир и три четвърти.
                  Прав си.И ако аз имам вина за изопачаването на темата се извинявам!

Коментар

Темата е толкова сериозна че да говорите лековато за това вече е архи престъпление срещу БългарияНо има ли българин нарочно с малка буква защото не заслужава главна който да се интересува от съдбата на родината си.Щели некои да строят АЕЦ тока щели да продават некъде си. Ей тъп народе нали ти си суверен„господар“ на тая земя на ушким помисли с кратуната си трябва ли ти това .Имаме си ток който поскъпва всяка година щото лапачите искат още да лапат и да пият народна кръв.От износът на ток какво ще спечели народът НИЩО една малка група „къщите са им в Бояна„ЩЕ ПРИБАВИ НОВИ МИЛИОНИ КЪМ СМЕТКИТЕ СИ В ЧУЖБИНАа ние нямаме никаква полза а вредата е хилядократно голяма от АЕЦ Белене.Всяка държава си гледа интересите .Това че Русия си гледа нейния интерес е естествено.Но дали нейния интерес съвпада с нашияа са де?А може нейния интерес да съвпада с интереса на една малка група ора.Тия на Гоце оратаЕ тия и при най развинтено въображение не може да кажеш че са българи мислещи за Родината си.Тия са си национални предатели по потекло и нема да се променат преди са ни предавали на турците сега на руския империализъм.Помислете добре преди да кажете добра дума за Белене и след нас нашите деца ше живеят тук какво ше им оставиме
                    К мирной жизни не пригоден.
                    Най обичам, обстановката да е максимално близка до бойната.
                    ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157

Коментар

Първоначално публикуван от Стария Преглед на мнение
                      Помислете добре преди да кажете добра дума за Белене и след нас нашите деца ше живеят тук какво ше им оставиме
                      Ами, какво друго можеме да им оставиме освен вярата и надеждата за по-добри времена от нашите ?

Коментар

Здравейте колеги,интересна е темата и понеже съм от Свищов, само на 5км.от площадкета на АЕЦ се включвам за да ви разкажа какви са настроенията и очакванията на обществото.Когато царя каза,че ще се строи АЕЦ първото нещо което стана е цените на имотите да скочат до небесата в очакване да се продадат на специалистите,работници и т.н.Второ населението започна да се надява за нови работни места. Трето екозащитниците подскочиха до небесата.Селскостопанските производители също започнаха да протестират заради продукцията.Въобще стана една какафония, грамофон свири - майка плаче.Една част от населението е ЗА друга ПРОТИВ.Какво стана обаче в последствие:работни места за местните хора почти нямаше.Фирмите изпълнителки си дойдоха с техни работници и безработицата при нас си остана същата(даже се увеличи защото затвори и СВИЛОЗА).Големите камиони ,които кой знае какво возеха доразбиха и без това калпавите пътища.Видимо на площадката няма кой знае каква свършена работа.Снощи приказвах с директора на АЕЦ и го питам на къде отиват нещата,той човека явно се притеснява ама сподели ,че май за България ще останат само неизгодните дейности, по охрана, рисковете от аварии,съхранението на радиоактивни отпадаци и дрги подобни.Усилено се говорело ,че едни ще дадат пари за построяването,а аруги ще продават тока ,а за нас..................Никой не взема подвнимание ,че сме и земетръсен район.През 1977г голямо земетресение събори 3 блока и към 200души бяха затиснати под развалините.Така че този въпрос при нас е доста болезнен.То е ясно, че ако държавата реши ще се строи, ама за местното население да има някакви ползи от това,поне пътища като хората.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                        X