Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Варианти за решаване на казуса с АЕЦ Белене...

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Варианти за решаване на казуса с АЕЦ Белене...

Първоначално публикуван от disko04 Преглед на мнение

Верно бе, преместиха темата в спама.Що ли се чудя.Форума стана за "от умни хора нагоре".Господин Ясен положи доста усилия да ме убеди в това.

Живи и здрави......
    Господин Ясен няма много заслуги за преместването и.

Виж, тоя дето от втората дума говори за руско заробване и е предначертал пътя в първото изречение.
    Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
      Изобщо не говорим за рискове. Представи си го така:

Теглиш от банка кредит, като залагаш имущество, пропиваш го. После ти идва на ум да напишеш писмо (пълно с правописни грешки в твоя случай), да ти опростят кредита и да не ти вземат имуществото, защото ти НАИСТИНА си искал да направиш бизнес с парите, просто не се е получило. Даже, ако може, още да ти отпуснат - защото в момента хич нямаш, жаден и гладен не се търпи, а от друга страна сте правили общ бизнес и трябва да се подкрепяте, нали така?

Мислиш ли, че има риск да ти се смеят? Няма риск, сигурно е, че ще изпопадат от смях. Та и тука така.
      Чудя се само защо толкова внимание ми отдели?Така като ме виждаш необразован.Нещо за русията ли те подразни ?Ама да, ти не беше русофил, забравих
      Човек никога не знае: какво печели, когато губи и какво губи , когато печели.

Коментар

Първоначално публикуван от Goblin Преглед на мнение
        Господин Ясен няма много заслуги за преместването и.

Виж, тоя дето от втората дума говори за руско заробване и е предначертал пътя в първото изречение.

А ако бях написал за американско?Аде
        А може и червен картон да ми боднете, нека да не го забравяме!
        Или направо ме баннете.....щегувам се де.........нали е спам!

Коментар

А ако бях написал за американско?Аде
          Резултатът щеше да е още по-смехотворен и още по-бърз.

Коментар

Значи думата "заробване" е кофти, а не от кой.Това правило не го виждам написано никъде!
            Последно редактирано от disko04; 07-10-09, 18:01.

Коментар

Не е написано, понеже няма такова правило. Има правило обаче да не се пишат откровени глупости в сериозен раздел.

Коментар

Чудя се само защо толкова внимание ми отдели?
                Никой не пише нищо интересно, а аз чакам голям и бавен сървър да свърши дълга и досадна работа. За Русия не знам, ама отдавна лобирам да се въведе наказание за адска глупост. Ама било дискриминация и не ми се отваря парашута, затова работя на дребно.

Коментар

Глупости значи!За вас са глупости, за мен не!
                  Каде ви е опорната точка за преценка.В или извън вас?

Коментар

В информацията. Говориш за сериозни бизнес решения и избори по несериозен начин.

Дадено решение по толкова сериозен въпрос е икономически, политически и стратегически изгодно, или не е.
                    При положение обаче че ползваш термини като "заробване" от първото изречение показваш че цялата дискусия, ако има такава, ще е под знака на страстите а не на разума. Което е глупаво, особено за дискусия от такава величина. По-нататъшното изложение също не е особено реалистично, от което оценката се налага от самосебе си. Темата просто не е за сериозен раздел. Няма лошо.

Коментар

Каква опорна точка има тука? Твърдиш, че е по-изгодно хляба и сиренето да са без пари, а пържолите по 40ст. Сигурно е така, но това е глупост по абсолютно всички критерии. Ако за теб не е, обърни се към подходящ здравен работник.

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
                        Каква опорна точка има тука? Твърдиш, че е по-изгодно хляба и сиренето да са без пари, а пържолите по 40ст. Сигурно е така, но това е глупост по абсолютно всички критерии. Ако за теб не е, обърни се към подходящ здравен работник.

Ти май найстина много си си повярвал.Ти кой си, че да определяш цената на което и да е.Някой който е много вътре в нещата около Белене, че това ти дава право така императивно да определяш изгодна ли е тя или не?Ако е така кажи-аз водих преговорите и всичко е Ок за България!Да но силно се съмнявам да е така.Факта, че взе да ми търсиш граматически грешки говори за раздразнеността ти която не разбрах точно от какво се породи.Аз пиша глупости, но ти не.От позицията на какво си решил че си без грешният?

Коментар

В информацията. Говориш за сериозни бизнес решения и избори по несериозен начин.

Дадено решение по толкова сериозен въпрос е икономически, политически и стратегически изгодно, или не е.
                          При положение обаче че ползваш термини като "заробване" от първото изречение показваш че цялата дискусия, ако има такава, ще е под знака на страстите а не на разума. Което е глупаво, особено за дискусия от такава величина. По-нататъшното изложение също не е особено реалистично, от което оценката се налага от самосебе си. Темата просто не е за сериозен раздел. Няма лошо.
                          И това че съм вложил страсти ви даде правото така "мъжки" да ме заклеймите ли?

Коментар

Тц. Даде ни задължението да преместим темата където и е мястото.

Останалото развитие на темата е въпроси и отговори. Съвсем не по темата апропо. И между другото - когато двама или повече души ти казват че не си прав - може да са се наговорили. Но може и просто да е защото не си прав

Коментар

Ти май найстина много си си повярвал.Ти кой си, че да определяш цената на което и да е.Някой който е много вътре в нещата около Белене, че това ти дава право така императивно да определяш изгодна ли е тя или не?Ако е така кажи-аз водих преговорите и всичко е Ок за България!Да но силно се съмнявам да е така.Факта, че взе да ми търсиш граматически грешки говори за раздразнеността ти която не разбрах точно от какво се породи.Аз пиша глупости, но ти не.От позицията на какво си решил че си без грешният?
                              Не знам дали е изгодна или не. Знам, че има договори и те трябва да се изпълняват, защото сме по-слабата страна. Неизпълнението ще е по-неизгодно, това е сигурно. И ЕС, и Русия могат да ни натискат където си искат и с каквото си искат. Абе направо могат да ни сменят правителството, ако не им харесва, даже го правят понякога. Преди го правеха американците, ама нещо май посвършиха парите.

А граматичните грешки са много важно нещо - по тях се познава, на кого му е хаос в главата, колко уважава произхода и родината си, а и колко е способен да учи. И хич не съм раздразнен, вземам те на мезе.

Коментар

Тц. Даде ни задължението да преместим темата където и е мястото.

Останалото развитие на темата е въпроси и отговори. Съвсем не по темата апропо. И между другото - когато двама или повече души ти казват че не си прав - може да са се наговорили. Но може и просто да е защото не си прав
                                Утре /българско време/ ще пусна нов вариант на темата.
                                По прагматичен за да няма възможност прикрити елементи на руското влияние в България да могат открито да ме нападат!!!!!!!!!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X