Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Траял състезание за тежки ендура.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Траял състезание за тежки ендура.

Подобни теми са пуснати и по други форуми и за сега там срещат добър отклик. Реших да пусна и във вашия форум за да сте информирани и да чуя вашите мнения. Надявма се да пишат предимно кандидат състезатели. Техния интерес ни интересува няй-много.
    Последно редактирано от SAMURAI; 24-09-09, 14:53.
    "Всеки струг - танк! Всеки шлосер - войн! Всеки детайл - бомба в лицето на империализма!"

Коментар

Сетих се за един наистина забравен спорт, който имаше почва в Бг и имаше правила-мотобол.
      Питайте Гуглето, има доста инфо.

А за идеята за организиране на траял с тежки машини напишете поне един примерен правилник и тогава търсете участници. За сега са налични сами кибици, като мен.
      Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Регламента ще дойде в последствие. За сега само гледаме има ли интерес. Много неща вероятно ще се променят. Някой от казаните работи ще отпаднат и ще се добавят други и така нататък. Няма смисъл да си даваме зор, ако интереса е слаб.
        "Всеки струг - танк! Всеки шлосер - войн! Всеки детайл - бомба в лицето на империализма!"

Коментар

Първоначално публикуван от kro Преглед на мнение
          Имам само няколко въпроса:

1. Кой е Банджо и колко състезания сте организирали досега ?
          2. Вие ще участвате ли ?
          3. Този формат някъде гледали ли сте го или "просто ви хрумна" ?

Щото и на мен ми се гледа ...

Аз мога да задам същите въпроси !

1. КОй е КРО и колко състезания е организирал
          2. ТИ ще участваш ли ?

И отговор на третия мога да ти дам

3. След няколко години практикуване на дисциплината знаем , че е забавно !
          Човек първо е изобретил колелото а после премазаните животни !

Коментар

Въпросите ти не са сложни, но не са по темата.

Първоначално публикуван от CJ_ Преглед на мнение
            1. КОй е КРО и колко състезания е организирал
            Участник във Форум Офроуд България.
            Не е Организатор

2. ТИ ще участваш ли ?
            Не
            Последно редактирано от Димо; 25-09-09, 09:12.
            ______2
            Е = MZ

Коментар

Аз мога да задам същите въпроси !
              ......
              3. След няколко години практикуване на дисциплината знаем , че е забавно !
              И малко болезнено бих казал, но забавното е повече. ХАХАХАХАХА

Коментар

Абе Чефо, пак си объркал къде да пишеш.
                Форума за културисти е тук: http://www.gohard.org/forum
                Как си мислиш ти, че можеш да се качваш по скали със СуперТенере. За това си трябва кран Нали траяла основно е това - да качваш невъзможно високи препятствия и да скачаш като коза от скала на скала.
                При джиповете подобния спорт май се нарича рок кроулинг.
                Аз ти предлагам следното към твоята идея. Виждал си как протича ендуро състезание в България - каране по трак и каране на затворено трасе, тип ендурокрос. Е, този ендурокрос мисля че е добър за твоята идея. Разгледай темите за състезанията, има много снимки и клипове.
                А ако някой иска да се натроши здраво, може да го пуснете и на хил клаймбинг.

П.П. Абе тука в тоя форум(и не само в тоя) има доста заядливи елементи, които не харесват някой участници и гледат всячески да се заяждат с тях, тъпчейки форума със злобарски СПАМ. Хем сте големи мъже, хем се драчите като малки деца. Излагате се!
                Модераторите, гледайте си работата, трийте злобарщината.

Коментар

Иване, щo се изненадваш? В поста ти е отговора на всичките ти въпроси.

Първоначално публикуван от Ivan_J Преглед на мнение
                  Абе Чефо, пак си объркал къде да пишеш.

Това, че хората вземат насериозно всичко написано тук е нормално.
                  Темата е започната като "Състезание" с "Организация", "Спонсори",
                  а става дума за чист сеирджилък. Сеирджилъка е известен с това, че винаги има мераклии - да гледат.

Нормално е да се пита кой и какво ще организира.

Опит от лошо организирани мероприятия в родината колкото щеш.
                  В състезанията се носи немалка отговорност за всичко - регламент, спазването му, участници, публика, съдии, лекарски екип, пожарна и т.н. В противен случай разочарованията са огромни. За участниците разбира се.

Обаче човек като поразгледа кой, какво и защо е намислил разбира простичкото: "Много искам да организирам/да погледам/ гонене на прасе в голяма кал".

Ми хубаво. Организирай.

Що трябва да му викаш състезание и т.н. Това няма съществена разлика с други "състезания" като "Еротично ядене на банан", " Най-космат Г*с", и т.н. популярни по събори надпревари. Или други борещи се за наградата "Дарвин".

Този клас мотоциклети участват в друг вид състезания -
                  Баха Саксония, Six Days Crazy Job, Рали България и др. Дори в посочените от митков примери става дума за възможност да се проявят качествата на мотора и състезателя.

А тук става дума за чист сеирджилък.
                  ______2
                  Е = MZ

Коментар

Първоначално публикуван от kro Преглед на мнение
                    Иване, щo се изненадваш? В поста ти е отговора на всичките ти въпроси.

Това, че хората вземат насериозно всичко написано тук е нормално.
                    Темата е започната като "Състезание" с "Организация", "Спонсори",
                    а става дума за чист сеирджилък. Сеирджилъка е известен с това, че винаги има мераклии - да гледат.

Нормално е да се пита кой и какво ще организира.

Опит от лошо организирани мероприятия в родината колкото щеш.
                    В състезанията се носи немалка отговорност за всичко - регламент, спазването му, участници, публика, съдии, лекарски екип, пожарна и т.н. В противен случай разочарованията са огромни. За участниците разбира се.

Обаче човек като поразгледа кой, какво и защо е намислил разбира простичкото: "Много искам да организирам/да погледам/ гонене на прасе в голяма кал".

Ми хубаво. Организирай.

Що трябва да му викаш състезание и т.н. Това няма съществена разлика с други "състезания" като "Еротично ядене на банан", " Най-космат Г*с", и т.н. популярни по събори надпревари. Или други борещи се за наградата "Дарвин".

Този клас мотоциклети участват в друг вид състезания -
                    Баха Саксония, Six Days Crazy Job, Рали България и др. Дори в посочените от митков примери става дума за възможност да се проявят качествата на мотора и състезателя.

А тук става дума за чист сеирджилък
                    (вместо точката, ще сложа запетая), което е в пъти по-интересно за всеки потенциален участник - няма нужда от лицензи, застраховки, всякакви изисквания, известяване на органите, такси за участие и прочее сложнотии около всяко едно състезание.
                    Ако Чефо е съгласен, променете заглавието на "Хард ендуро със софт ендура" и не се хващайте за думата

Коментар

Иване, благодаря ти за подкрепата. Ако не знаеш да ти кажа, че ти участваш в организацията на трасето, както и цялото "ЕНДУРОВАРНА". Точно с теб смятах да мислим подробностите по трасето. Ще се обадим и на Любо. Ендуроварна ще трябва да го тествате, тъй, като аз съм аут. Ти знаеш де беше с мен в болницата. Темата ще си остане със заглавие състезание, защото такова и ще бъда. Ще има надпревара и награди. Тоест ще има състезание. Може на някой хора да не им харесва, че нямаме намерение да спаваме "канона" но така ще бъде. Това е нашето тълкувание на думата състезание и нашето приложение. ще си позволя да добавя една малка думичка към заглавието. това ще бъде ЧАСТНО СЪСТЕЗАНИЕ. Знам,ч е тов аоще повече дразни някой хора, но не ми пука. регламента ще бъде какъвто ние си поискаме. Който иска ще участва, който не няма.

Коментар

Първоначално публикуван от SAMURAI Преглед на мнение
                        Иване, благодаря ти за подкрепата. Ако не знаеш да ти кажа, че ти участваш в организацията на трасето, както и цялото "ЕНДУРОВАРНА". Точно с теб смятах да мислим подробностите по трасето. Ще се обадим и на Любо. Ендуроварна ще трябва да го тествате, тъй, като аз съм аут. Ти знаеш де беше с мен в болницата. Темата ще си остане със заглавие състезание, защото такова и ще бъда. Ще има надпревара и награди. Тоест ще има състезание. Може на някой хора да не им харесва, че нямаме намерение да спаваме "канона" но така ще бъде. Това е нашето тълкувание на думата състезание и нашето приложение. ще си позволя да добавя една малка думичка към заглавието. това ще бъде ЧАСТНО СЪСТЕЗАНИЕ. Знам,ч е тов аоще повече дразни някой хора, но не ми пука. регламента ще бъде какъвто ние си поискаме. Който иска ще участва, който не няма.
                        Чакаме Регламент, Условия за участие, Място на провеждане и т.н. Аз мотор не карам, но тоя тип ендура ме кефят много и ще дойда да гледам с истинско удоволствие. Но ако се прави както трябва, е време да се захванете с Правилника и прочие. Засега събудихте интерес само с идеята, но ако тя не е облечена във сериозни неща, скоро ще си отмре сама. И няма смисъл да се коментира кой на какво се дразни, знаете, който последен се смее, се смее нй-добре. Като направите състезанието, ще затворите устите на всички критици. Но засега аз виждам само една безплодна дискусия и нито един мераклия да участва, а това е кофти.
                        LZ1LRE, Range Rover 300Tdi
                        www.ADV-Bulgaria.com

Коментар

Някой се е саморазправил със Самурайката и май няма да видим нещо от него ... скоро.
                          Последно редактирано от ПЛАМЕН ТЕНЕВ; 25-09-09, 17:56.
                          ...TO THE LAST BREATH...ОФРОУД РАЛИ ''ЧЕРНО МОРЕ 2018''- 15 ГОДИНИ ЗАЕДНО

Коментар

Ами най-вероятно е Кро той много обича да слага банове !
                            Ама е така като нямаш истински живот вземаш форумите много на сериозно

П.П. Сега и аз чакам поне червен картон
                            Човек първо е изобретил колелото а после премазаните животни !

Коментар

Аз вече имам.
                              ...TO THE LAST BREATH...ОФРОУД РАЛИ ''ЧЕРНО МОРЕ 2018''- 15 ГОДИНИ ЗАЕДНО

Коментар

Първоначално публикуван от ПЛАМЕН ТЕНЕВ Преглед на мнение
                                Аз вече имам.
                                Тц. Възможно е да имате гласувана отрицателна репутация за дадено мнение. Картоните са съвсем друга бира.

Първоначално публикуван от CJ

Тук сме щедри, обичаме да надминаваме очакванията. Благодарете ни в понеделник като ви изтече бана. Поздрави.
                                Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X