Говорихме си днес с Банджо и ей така неусетно ни осЕни една щура идея. Спомнх си първите си стъпки в офроуда с огромното си СуперТенере. Бяхме една група от 5 тенерета и още няколко други тежки ендура и с гуми за мълга се набутвахме в най-голямата мизерия и след тежка, продължитела и изнурителна борба се измъквахме победоносно. Беше велико приключение. Там където леките минаваха, като на разходка ние водехме епични битки. Наистина се чувствахме като герои. Така ни хрумна да организираме ендуро-състезание за тежки ендура (над 160кг. сухо тегло.) но да не бъде като другите ралиджийско а с много тежкопроходимо трасе. Да си бъде чист траял само, че за хипопотами. Да има и елементи от "най силните мъже". Тоест, високата скорост да бъде невъзможна, висока техничност на трасето и МНОГО ТЕЖКИ ФИЗИЧЕСКИ НАТОВАРВАНИЯ. Нещо, като носене на гръб на бял роял до осмия етаж барабар с пианиста. Такова нещо не е правено до сега и ще демонстрира упоритоста на състезателите, както и физическата им подготовка. Трасето ще бъде развито в сравнително къс участък с множество разнообразни препятствия. Има два варианта. Първия е да се засича време и наказателни точки, а втория е да пускаме всички на едно и да се почва голяма мътилка. Аз лично предпочитам втория вариант, но вие ще кажете. На война, като на война. Само, че с танкове. Ще има много кал, камъни, сипеи, вода, гъсто обрасли дерета и нападали трупи. Ще се ползват и въжета, като състезателите ще си помагат един на друг. Можем по двойки да ги пуснем.
Какво мислите по въпроса? Ще има ли интерес от публиката и мераклии за участие? Аз лично с голям кеф бих гледал такава олигофрения, че и бих участвал даже на драго сърце, ей така за идеята. Е, какво мислите?
Какво мислите по въпроса? Ще има ли интерес от публиката и мераклии за участие? Аз лично с голям кеф бих гледал такава олигофрения, че и бих участвал даже на драго сърце, ей така за идеята. Е, какво мислите?
Коментар