Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Страх ли ви е да ви возят?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Страх ли ви е да ви возят?

Има истина Бодо, и аз бих се страхувала при такъв шофьор, и сигурно ще го изритам от волана.
    Силните плачат сами. Не ръкомахат. Не викат. В гръб не забиват ками. И не се кланят на никого.

Коментар

Слаби сте духом. Като казах, че са ме возили стопаджиите в моята кола, возила ме е и жена стопаджийка.

В мен дремят всички ирационални шофьорски страхове, както и у всеки друг. Само че те са безполезни - всичко е наред да те возят - ако шофьорът е приблизително вменяем, разбира се.

Коментар

Първоначално публикуван от bodo Преглед на мнение
        Имаше един виц...
        На шофьорски курс инструктор обяснява на курсистите опасностите на пътя:
        - Най опасни са младите водачи, кръвта им ври, карат бързо и агресивно, не познават възможностите на колата и шофъорската етика.
        След тях са пияните - забавени реакции, мотат се от лента в лента, могат да се ударят пред теб в бордюр или стълб. Много трябва да се внимава с тях.
        На трето място таксиметраджиите - изморени от работа, разсеяни, говорещи по станцията или мобилния, дебнещи непрекъснато за клиент и спиращи на всевъзможни места.
        Един от курсистите пита : - А жените шофъори, тях как да ги възприемаме ?
        Инструктора отговаря:
        -Жените....като 18 годишен пиян таксиметраджия....
        (това е камъка за колежката....от 1986 година имам едно ПТП не по моя вина)
        Само да добавя- на 4-то място с мотористите, карат бързо, зобикалят коли и са много уязвими.
        И в края- Жените....като 18 годишен пиян таксиметраджия на мотор.
        Citroen C-Crosser 2.4 бензин ръчка 2009г.
        Телефон - в профила!

Коментар

Зависи при кого се возя.Ако е от някоя фешънка от моя квартал и при това със скутер сън на тръни, щото нали са сещаш
          Асобенно ако е пиян е най яко.Само за памперс
          [LEFT][URL="http://ftp.domainbg.com/FreestyleR/"][COLOR=#0000ff]http://ftp.domainbg.com/FreestyleR/[/COLOR][/URL] :arrow:[/LEFT]
          [LEFT][URL]http://forum.mobile.bg/member/FreestyleR/[/URL] :arrow:[/LEFT]

Коментар

Ще обобща за себе си нещата така. Никой не смее да се вози при мен,а аз се страхувам от всички.Е това беше до преди няколко години.Сега се доверявам на жена си ,защото ,тя знае какво е страх.
            Румен Николов

0888 358 572

Коментар

И аз да си призная,че ме е страх когато някой ме вози.Не че се съмнявам в неговите умения,но през моя 18 годишен стаж много рядко съм бил пътник.Има най-много 4-5 човека с които съм що-годе спокоен когато ме возят.П.П. Както казваше един бивш ИНСТРУКТОР " Мизкант и Шофьор не се става,той се ражда такъв".
              0887632135-Краси

Коментар

Имам незабривама случка с таксиджия... Новогодишната нощ решихме с жена ми да я изкараме първо на площада /фоерверки, гирултия, купон, познати, наздравици/ и после да се приберем с такси. Всичко по реда си, после минахме покрай колата си и взехме едно такси. До тук добре, но на мен наздравиците ми дойдоха в повече, жена ми не толкова а до задната седалка в таксито се търкаляше бутилка от шампанско. Е, строши ми пръстите на ръката докато се приберем и ми направи лют скандал, че повече няма да ми уйдисва на акъла да пия и да се прибираме с такси А съм я прибирал и след бегла почерпка, когато бях по-млад и безрасъден Пък тя книжка не ще да изскара, страхува се / и с право/ А какъв страх съм брал докато ме е возил синът ми - не истина. През цялото време си казвах, че е по добре да карам аз и да ми вземат книжката за алкохол, отколкото той да направи беля, някаква, и после да си плаща вересиите. Деца, както се казва - кво да ги правиш!
                Иначе се страхувам и като карам, но съм по-спокоен, отколкото да ме вози близък - все се притеснявам каква беля ще направи

Коментар

от скоро вече ме е страх...особено в нашата кола

Коментар

Зависи кой,кьде и какво кара.
                    Жената като беше млада ме е возила в снега,зима,студ,заледено,коловози...........ма с дьлго Патролче на бавни.Може да сьм пил ма рьчката за бавните я стисках с лявата рька,че рьчната спирачка много не влизаше на ход.3-4-5 и леко с 40.Тогава ме беше шубе за таксиметровите коли Тико,ше фрасне някой и трябва да го изтьргвам из под халогените.
                    Сега май повече ме е страх.Последно един бакшиш ми взя огьня,30 минути гьк не казах,така се беше нашмьркал,че не се говореше с него.И кьсно го усетихме,беше на магистралата вече и а кажеш ГЬК и почваше да истерясва хайпера му с хайперЕ тогава колко сьм се крьстил само аз си знам.
                    TOYOTA SEQUOIA ‘11
                    W140 S420 '99

Коментар

Ако майка ми кара,разбира се че ще ме е страх

Коментар

Първоначално публикуван от BENZBOSS Преглед на мнение
                        ...30 минути гьк не казах...
                        Малко офтопик, макар и да не е далеч от темата, цитираното изказване ме подсети:
                        Преди десетина години братока пристига от Пловдив една вечер, сядаме на по бира в кварталното заведение и в същия момент нашия се сеща, че си е забравил книжката в Пловдив. И с всичкия си акъл тръгва обратно, да си я вземе. Една мома от компанията отиде с него "да не му е скучно".

Върнаха се подозрително бързо и решихме, че са "взимали книжката" на някоя полянка кра пътя, но не би. По-късно, като се прибрахме, братока споделя впечатления: "Желязна мадама! Карах като бесен, чак мен ме беше страх на някои места, а тя гък не каза!"
                        На другия ден момата ми споделя: "Оня откачалник като смачка газта, такова шубе ме хвана, че не можах да си отворя устата да се разпищя даже..."
                        О879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...

Коментар

Да няма да са опрайте ясно е войната между половете се води на два фронта но накрая се сключва примирието под юргана.
                          Аз като жена рядко ползвам такси, но последния път преди три години, помолих бакшиша да отбие за да сляза просто им дават да карат а никой не проверява уменията им. А ползвах такси защото във Варна незнам кой автобус къде отива,и от три коли и един джип, всичко беше на ремонт, май никъде незнам, като съм в София карам колата на децата, а в друг град само с кола съм ходила, добре че градският и извънградският транспорт не чакат аз да ги ползвам.
                          И да ви кажа чесно по ме е страх от отсрещния, или от този зад мен
                          / нас/
                          Силните плачат сами. Не ръкомахат. Не викат. В гръб не забиват ками. И не се кланят на никого.

Коментар

До скоро само ми беше неприятно да ме возят.Вече се усещам , че започва да ме е страх.Говоря за доста близки хора , които са ме возили много пъти - изобщо не става въпрос за непознати.На такси като се кача 1-2 пъти в годината и ми държи влага до другата.Ама както се казва "Като знам аз как карам , как да се кача някой да ме вози".
                            Женя Вълчанова 0888272565

Коментар

Имам идея...който му е неудобно и е нащрек когато се вози,нека въобще да не се качва,да му направят 1 багажник отзад на колата и като стане напечено да скача,тъмо и екипите ни за оффроуд ще се ползват повече !
                              [B]Honda 450R
                              Kawasaki 450R -продава се!
                              Range Rover Sport 2.7 stormer ;)[/B]

Коментар

Както tef4o си призна-повода за темата беше заканата ми да го разнеса из форума колко го е страх да го повозя с бъгито из полигона. Докато жена му излезе доста смела. Само в началото, на първите едно-две изкачвания леко издаде някакви звуци, и по-нататък не каза и гък.
                                Докато Стефчо беше непреклонен. Не ще и неще да се качи. Въпреки всичките ми увещания, че няма да карам екстремно(които естествено нямаше да спазя, само да се беше качил)
                                Но пък като се качи да кара веднага пролича, че не е вчерашен.

Ама си е страхлив, никакво друго обяснение няма
                                Има ли желание-има и начин!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X