Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Страх ли ви е да ви возят?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Страх ли ви е да ви возят?

Мислих, мислих къде да пусна тази тема, и като не намерих подходящ раздел си казах-"Я да я пусна в спама, там четата всички, макар, че всички пишат.
    И така-страхувате ли се когато ви возят-т.е. когато сте в някакво МПС, но не карате вие, а сте на другата седалка.
    Нека аз да съм пръв-понеже съм свикнал контрола да е в моите ръце, се чувствам неестествено, но дали ме е страх зависи от това кой ме вози. По-точно-какво ми е мнението за способностите му като шофьор. При някои хора мога даже да се отпусна и да поспя, а при други наблюдавам зорко какво става на пътя.
    Но ако съм чел, и слушал, че въпросният "возещ" е със що-годе нормални качества като шофьор-бих се прежалил...
    Какво мислите вие?
    Има ли желание-има и начин!

До: Страх ли ви е да ви возят?

Зависи кой кара и най-вече как кара, имам колеги във Варна при които като се кача съм на тръни през цялото време.
    Citroen C-Crosser 2.4 бензин ръчка 2009г.
    Телефон - в профила!

Коментар

Тая тема в моя чест ли е
      Daddy's girl! Always & Forever!
      Сбогом, Макс, страшно ще ни липсваш, приятелче..!

Коментар

Ако е рожденник и на неколко бири, кво ще ме е страх.
        Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

Ако не ми се налага да ползвам такси, не давам друг да ме вози. Нито жена нито щерка.А аначе карат добре, даже много добре. Единствено ако сме на гости и ме прибират ме возят, но съм с ръчната в ръка и кой знае защо все ни спира КАТ?

Коментар

Страх ме е разбирасе , особено ако стила му на каране е като моя. Миналия уикенд врътнахме 500км с един приятел(аз бях пасажер) и имах мускулна треска, къде от стягане за дръжката къде от изпъване на краката...

Коментар

Честно казано и мен си ме е страх, като ме возят. Имам си уважителна причина. На 17 бях, на предната седалка и само колана ми спаси живота....тогава не бяха задължителни, но нещо ме накара да го сложа. Та оттогава ако се налага да се возя, сядам отзад. И не, няма значение кой кара, пак си ме е страх. Абе предпочитам да карам, а не да натискам нервно несъществуващи педали. Не, че Кольо не ме повози, де....

Коментар

Какъв е този страх у дърти мъже, бре? Я се стегнете!
                Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

Първоначално публикуван от bojitch Преглед на мнение
                  Какъв е този страх у дърти мъже, бре? Я се стегнете!
                  Ами щото малко ни остава, та за това ни се живее повече от на младите.

Коментар

Първоначално публикуван от Zorka Преглед на мнение
                    Тая тема в моя чест ли е
                    Ще ти се

Не е, в чест на един друг съфорумец е, дето го беше страх да го возя на бъгито, а жена му все искаше още.
                    Возене, да не помислите нещо друго...
                    Щото го било страх да го возят, и аз обещех да го разнеса из форума, но кой е-по късно.

Коментар

НЕ! Ухилен съм до уши!
                      Голяма радост да се возиш в нещо, което се влачи по наклона и се опитва да се преобърне странично!

П.П. Я влез в Скайп бе Рожденико! : ))

Коментар

хайде сега някой да каже давал ли е на стопаджии да го возят?

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
                          Абе стопаджии не са ме возили, ама имам над 10 000км. на стоп.1976-78г.

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
                            ???
                            ПО принцип не качвам стопаджии, е, случвало се е, но рядко. Друга тема!
                            Ама и да кача-няма сила(освен пистолет или нож, де) която да ме накара да си дам колата да я кара напълно непознат.
                            Ама подозирам скрита мисъл, кажи си Ясене, не ни дръж в неизвестност.

Коментар

Само ако съм карал над 20 часа ми се е случвало да ме возят и да заспя - 40 мин и пак сядам аз. Пък жена да ме вози - все едно по въже на пет метра височина ходя. И на таксиметърджиите им нямам вяра, ама като се наложи... натискам по навик "педалите" отдясно.
                              "Обичам България, само по една причина - защото си е моя! А иначе, кой би живял доброволно в кучи ..."

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X