Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бууу бу-бу-бу-бу-бл-бл-бл-бл лидлбош ???

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Бууу бу-бу-бу-бу-бл-бл-бл-бл лидлбош ???

Първоначално публикуван от marlqnda Преглед на мнение
    ... Все още се чувствам добре от стореното....

Лошо няма! Преценила си, могла си, помогнала си им.
    Само не бързай да налиташ на бой на касиерките и да се срамуваш.

А, и недей много - много да разчиташ на подобни действия от западняци ...
    Ние не сме неутрални!

Коментар

Вие модераторите в 3ч посред нощите ли модерирате, луди хора
      Goblin е в правилната часова зона, а аз съм извън времето.

Коментар

Първоначално публикуван от Goblin Преглед на мнение
        НИКОЙ не ми вярва че Кипър е наш човек...

Ето доказателството. Нагледно. Че е наш човек, и че на всичкото отгоре се занимава с офроуд, пикапи, лебедки и МСС.
        Нe се вижда нищо. А аз и не знам кой е този Кипър /пазач ли е или става дума за някоя от двете републики на острова/.

Явно съм много наивен, но ВИНАГИ когато имам време и не бързам ужасно много спирам, за да помогна. В много случаи попадам на измамници /италянци останали без гориво, които ми предлагат да им дам левове или гориво срещу марков часовник и истински златни бижута.... румънски джипсита и др. такива/.
        Но винаги спирам даже и без да са ми махали за помощ. Няколко пъти съм давал малки суми пари на хора на път, 2-3 от които не са се сетили да ме потърсят и върнат.
        Но както писа:
        Все още се чувствам добре от стореното....
        Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
          Goblin е в правилната часова зона, а аз съм извън времето.
          Хахаха, ясно

Първоначално публикуван от Чавдар (V93) Преглед на мнение
          Само не бързай да налиташ на бой на касиерките и да се срамуваш.
          Не налитам на бой, агресията не е за мен, аз и се усмихнах и и пожелах приятен ден.

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
            А токъде идват всичките главоболия на въпросните англичани? Дали не е от някоя икономия на шефа на бензиностанцията, а именно да не си плати пълния пакет картови услуги на доставчика?

Щото, и на мен ми се е случвало с българска карта на българска банка, с предостатъчно пари в нея, на българска бензиностанция да не мога да платя. Или да не мога да изтегля от банкомат. А на съседния, на 20 метра, всичко да е наред.

Като се играят игрички между банките и се спестяват 20 стотинки от някой "шеф", понякога и така се получава.
            Не на всички банки ПОС терминалите приемат всички карти. Освен това таксите за транзакции с кредитни и дебитни карти са различни. Всеки е в правото си да слага или не, да приема или не - икономическата логика на различните предприемачи е различна. За мен липсата не ПОС е предпоставка за пропускане на ползи. Едно е сигурно - индикация за това какви карти се приемат има на видно място на входа на всеки обект с картови устройства и отговорността е на клиента да се увери, че може да плати с наличните си карти.

А произволната обмяна на валути си идва със съответните рискове за тези, които я правят.

За мое съжаление през последните 15 години съм се научил инстинктивно да подхождам с недоверие към непознати. Не казвам, че е правилно.
            Вероятно и женицата в Лукойла, която вероятно работи за 300 - 350 лв. си има нейни си причини да не е свръхуслужлива спрямо непознати.

Коментар

... агресията не е за мен ...
              Ееее, хич без агресия бива ли? Нали щяхме да те правим състезателка, пък за това поне мааалко агресивност си трябва ...
              Ние не сме неутрални!

Коментар

Първоначално публикуван от Сашо Пунчев Преглед на мнение
                Едно е сигурно - индикация за това какви карти се приемат има на видно място на входа на всеки обект с картови устройства и отговорността е на клиента да се увери, че може да плати с наличните си карти.
                Ми не. И аз това гледам винаги. И случката беше точно такава. Имах карта, отговаряща на лепенките навсякъде, но не я прие. С банкомат съм имал същите проблеми.

Иначе си прав - всеки има свойта логика. Аз за това вече ако нямам налични в брой, преди да зареждам влизам и питам, показвайки им картата, дали приемат такива.
                Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
                  .. Аз за това вече ако нямам налични в брой, преди да зареждам влизам и питам, показвайки им картата, дали приемат такива.
                  Знам точно какво имаш предвид - гадно е иначе. Оставяш лични карти, обикаляш за банкомат и пр....

Коментар

Първоначално публикуван от Сашо Пунчев Преглед на мнение
                    Знам точно какво имаш предвид - гадно е иначе. Оставяш лични карти, обикаляш за банкомат и пр....
                    Точно. А иначе си висвам в колата - да обикаля тая/тоя, дето ми е казал/а че приемат. Най-малкото ще се извиняват те, вместо аз.
                    Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Ееее, хич без агресия бива ли? Нали щяхме да те правим състезателка, пък за това поне мааалко агресивност си трябва ...
                      Абе мани я тая агресия, какво е това щяхме аааааааааа
                      Айде помагайте да намеря още 2 гумки кобри 235/75/15 и да видим ще стане ли от мен човек или да
                      Ето - имам нужда от помощ http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=70731

Нали сме в коша, мога да си спамя темата

Коментар

... какво е това щяхме аааааааааа
                        Айде помагайте да намеря още 2 гумки кобри 235/75/15 и да видим ще стане ли от мен човек или да ...
                        E ти се мОткай още малко и той сезонът ще свърши.
                        Ние не сме неутрални!

Коментар

E ти се мОткай още малко и той сезонът ще свърши.
                          Аааа да да ще свърши той, все ми е на акъла, че зимата офроудърите спят зимен сън А за моткането - щеше да е най лесно да имам пари и да си купя 4 нови гуми, ама с пари всеки може.

Коментар

Ми след 2 дена имаш Рожден Ден,май ..?!?! За повечето съфорумци ще е интересно "как ще скъсаш гъза на състезателите" Това е идея-апел към мъжката част на форума !!
                            [SIGPIC][/SIGPIC]0877368068 Зарие Дестанофф
                            Всеки ден гледам "Отечествен фронт"...макар,че не го дават всеки ден...хъ-хъ.:|

Коментар

А въъъъъъ, не с лошо де А и до догодина събора има точно 12месеца. Има време

П.П. Мълчи за рождения ден, че незнам от где толкоз пийени за всички
                              Последно редактирано от marlqnda; 17-09-09, 17:17.

Коментар

П.П. Мълчи за рождения ден, че незнам от где толкоз пийени за всички
                                И ядене, и ядене...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X