Обява

Свий
Няма добавени обяви.

4, 15, 23, 24, 35 и 42

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: 4, 15, 23, 24, 35 и 42

ей ви математиката, смятайте с мен:

36!/42! за всяко конкретно теглене, да се паднат определени числа в определен ред. Независимо падали ли са се по-рано или не. За който не знае какво е удивителния знак, ето и разгънат вид:

1 / (42*41*40*39*38*37)

и още по-разгърнат:

1 / 3776965920

Пожелавам много здраве на комисията, разследваща случая.

Коментар

Еееее да си призная малки слабости ....прескочих темата, но като чух "резултатите" от комисията, като го видях и Коцето Симеонов, смените в ръководството и т.н.....твърдо съм убеден в първоначалната манипулация, която кой знае защо не се се състояла (може и някой да е забравил да пусне "Фиша" или да е попълнил по погрешка "+1" т.е. че важи не за този, ами за следващия тираж) после обаче всички във веригата са казали "За последно е, знаем числата...скачам" ама са скочили поне 18бр. (твърдят че е случайно, но толкова идиоти средностатистически сред играещите тото невярвам да има) служители и техни роднини и хептен стана смешно, даже по една от програмите чух, че освен в различни градове, "..средната възраст на позналите е такава, че неможе да се говори за манипулация..." Нееее никой не е изпратил майка си или леля си, НЕ просто случайност щот` веднага те са се юрнали към централата, и са си казали ЕГН-то, и е направена "репрезентативна извадка" и др. глупости абе смятах че мога и аз да спечеля ама май ще се наложи с някоя друга надежда (Надежда) да живея
      П.П това последното не го казвайтте на жена ми, че ще вляза в рубриката "В памет на...."
      0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

Има изключително проста причина човек да играе с числата от предния тираж.

Коментар

Хм .... единствената причина да се хвърля да играя хазарт срещу система която /по спомен/ отделя 50% от постъпленията за изплащане на печалби евентуално би била , ако разполагам с надежден източник на информация. Всякакви други системи и комбинации са губещи априори.

И като споменах информация - Дядо Владо , какво ще черпиш да не те изпортим на Надето........?
          0888932647

Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник".

Коментар

Първоначално публикуван от Жоро Нешев Преглед на мнение
            И като споменах информация - Дядо Владо , какво ще черпиш да не те изпортим на Надето........?
            Ей един компромат не може да заформиш като истинските канцеларски плъхове, оффроудър ниеден
            НА жена ми, ЗА Надето ....ама щом си искаш рушфетЪ ....ми ела (следват4 почивни дни), пък ще мислим...

П.П. вица за Надежда(та) е че един силно депресиран, след поредния неуспешен опит за самоубийство, получил наставления от психотарапевта си да си намери цел в живота....примерно да играе тото и надеждата че ще спечели много пари и ще се оправи да го крепи да чака и утре и другият ден и така....
            И жена му видяла че живнал и погледа му не бил мътен, а светнал и леко замечтан,...та го попитала "К`во..." ами от скоро си имам една надежда и отговорил човека , ....а тя "Ъъъъ аз от 8 години си имам един Иван, ама нищо..."
            0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

А защо никой не спомена бившата шефка на тотото-Ирена Кръстева и как се пазарят вестници и телевизии направо наедро
              Как става това
              Дали няма медийно затъмнение
              SUBARU LEGACY 2.2 4WD GX
              0878299791

Коментар

Ми вероятно щото нито един участник в този форум не се е и съмнявал в това , че родното тото е чиста проба "Капанче за шушумиги".
                0888932647

Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник".

Коментар

Първоначално публикуван от keeway Преглед на мнение
                  Каква е вроятността да се изтеглят еднакви числа в два поредни тиража на 6/49 ?

ps.Отговорите може и да не са математически обосновани!
                  ГОЛЯМА! Забравили са да сменят топките
                  Искаш ли да получиш умен отговор-питай умно!
                  0894328706

Коментар

Измежду всички случай на свръхнагло откраднати пари в България, този счупи тавана на рекордите. За по-зверска нахалитетност не мога да се сетя.
                    Шансът това да стане естествено (в "идеални" условия) е толкова малък, че сигурно Вселената все още не е достатъчно стара, за да наблюдава случването на такова явление.
                    Нека това послужи за пример на всички хазартаджии и съдбата на левчетата им...
                    Volk: Уж мъжки форума, ала-бала, ама до 10 секунди темата ще е изтрита!

Коментар

Добре де, шансовете последно 42! ли са както твърди Ясен, или едно на 4 милиона ? Не съм математик, питам за да разбера.

А Вселената не я намесвайте. Прекалено голям залък е.
                      Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Е значи смятай, щом дори Вселената не е прекалено голям залък от гледище на описаната случка.
                        Едно на 4 милиона е колосално висок шанс за такова явление.

Коментар

А, ама аз не съм казал 42!, а повече неща, крайният резултат ми излиза 1/3.8 милиона.

Освен това, ако не искаме в същия ред, вероятността още расте - става

6!*36!/42! или 1/5245786 - не е чак толкова страшно.

Коментар

1 / 3 776 965 920 не е ли 3 милиарда 776 милиона 965 хиляди 920 ?

А иначе - едно към Х милиона ми се вижда реализируемо. Все пак е тото

И пак това е в някакъв идеален случай. А нито машината е идеално произволна, нито топките идеално кръгли, нито теглото им идеално еднакво...
                            Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Прав си, милиарди са. Поне на български.

Коментар

Ясно, че топките не са идеални
                                Обаче нямаме избор - трябва да ги приемем за такива, иначе става дявол на магаре.

Та, щом го изкарвате 1/3.8 млрд., за да нацелиш шестицата, смятай колко е да се падне това същото втори път. А този втори път да е баш следващия пореден път ? Ще излязат толкоз милиарди, че Вселената не е на толкоз години. Ако ТОТО е правило едно теглене годишно от Големия взрив - насам, пак няма да му стигне времето за подобна случка.
                                Бе, всички крадат, ама някои изнагляват, че и направо се осират...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X