Обява

Свий
Няма добавени обяви.

4, 15, 23, 24, 35 и 42

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• 4, 15, 23, 24, 35 и 42

Каква е вроятността да се изтеглят еднакви числа в два поредни тиража на 6/49 ?

ps.Отговорите може и да не са математически обосновани!
    Последно редактирано от Красимир Найденов; 16-09-09, 20:46.
    0+,Bombardier DS650,Discovery II.

До: 4, 15, 23, 24, 35 и 42

Едно към 4.3 милиона. Далеч по-висока от тази да спечелиш от американското тото. Чийто джакпот все пак се печели сравнително редовно.
    Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Първоначално публикуван от keeway Преглед на мнение
      Който е взел парите сигурно знае каква е....

Коментар

Вероятноста не знае, но цената - със сигурност!
        Интересно. Тези пари, управата ли си разделя или служат за "пране"?
        Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

Не съм много сигурен, но мисля че вероятността е същата която да уцелиш шестица.
          А каква е вероятностт на първото теглене да няма шестици а на второто да има 18 такива..... Това вече нямам никаква представа. От друга страна никак не е изключено да има поне 18 редовни играча на които стратегията им е да играят с числата от предишното теглене и да чакат "прецедента" който никога до сега не се е случвал, след като така или иначе вероятността е същата.

Но ако версията за "световната конспирация" е с по-голяма вероятност. То по "бръснача на Оушън" има измама.

Баси, самият аз се обърках от това което написах.
          Последно редактирано от iiiopo; 16-09-09, 21:34.
          О899 2б2 1З2

Коментар

"6 от 42"

Коментар

Някой не си е свършил работата -да промени тежестта след тиража.
              B+

Коментар

Каквато мойте картони да бъдат махнати.
                Само един математик се нае да даде прогноза за съвпаденията по случея, другите мълчат с риск да не загубят работата си.Въпроса ти е сериозен.

Коментар

Нормално е такова малко верятно съвпадение да събужда подозрения.

С интерес чакам резултатите от назначената проверка която да потвърди или отхвърли съмненията по категоричен начин.

Ето и моите версии:
                  1.Изключително рядка случайност.
                  2.Лоша вътрешна конспирация .

Едно е сигурно- ще се увеличи броят на тези участници които ще залагат на числата изтеглени в последният тираж!

"Невероятните комбинации продължават и в следващия 74-и тираж, защото три от цифрите - 4, 35 и 42 отново са изтеглени за трети пореден път."

проф. Васил Ловчанов - физик: "За мен това е много рядко събитие, аз съм играч на тотото от самото му основаване... В 50-годишната история на тотото шестица не се е повторила, петици се повтарят рядко към 5,6 има, а това да се падне едно след друго предишния и следващия тираж, това е още по-рядко явление".
                  Последно редактирано от Красимир Найденов; 17-09-09, 07:42.
                  0+,Bombardier DS650,Discovery II.

Коментар

Ако в първия тираж няма печеливш не виждам логиката (ако приемем, че е контролирано тегленето) да се падат отново същите числа и да се привлича вниманието на публиката. Още повече в 3ти пореден тираж. Странна работа...

Коментар

Голям фен съм на тотото. Търся начин да го излъжа с комбинация от доста време. Имах известна успеваемост. Но до реална игра така и не стигнах защото са необходими средства, а съм убеден и в това, че големия брат гледа с компютрите кои комбинации са пуснати. Болшинството хора играят с рожденни дати и това прави лесно манипулирането на числата.
                      Но друга ми беше мисълта. Правих изследвания преди време ако играя едни 12 числа твърди, колко често ще печеля. По спомен твърдя, че за 4-5 години изследвани имаше 2 пъти повторения по 5 числа в тираж, не последователни тиражи разбира се, но все пак еднакви. Ако тези числа се бяха повторили през месец, никой нямаше да забележи. Хващам бас. Намерете пълната статистика на 6/42 и 6/49 и ще видите. За 5/35 не знам, не съм го тествал, но там вероятността да мамят е още по-голяма.
                      Не става въпрос за пране на пари в случая, защото са 18 печалби по 10 хиляди... смешна работа. За джакпот 180 000 лв не си струва. Далаверите ги правят на високо ниво за големи сумички.
                      След като искат да ни убедят в честността на тотализатора, да го провеждат публично, примерно пред НДК, с произволно избрано дете от публиката, да бърка в кошничка и да вади топките. А не с подскачащи топки от неизвестна материя и въздух под налягане
                      Не е луд, който яде баницата.... Кучето си лае, кервана си върви... ДОКОГА?
                      Форд Фокус 1,4 1999 г., Крайслер Гранд Вояджър, Corvette C5
                      ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА

Коментар

Смятам да пусна тази седмица същите числа Иначе тото не играя..
                        [SIGPIC][/SIGPIC]0877368068 Зарие Дестанофф
                        Всеки ден гледам "Отечествен фронт"...макар,че не го дават всеки ден...хъ-хъ.:|

Коментар

Мисля, че вероятността да се изтегли една и съща комбинация два поредни тиража е много по-малка от вероятността просто да се изтегли една от 4.3 млн. комбинаци. Факта, че предния тираж е имало 17 "5" и нито една "6", а сега има 18 "6", също засилва подозренията. Дано назначената комисия стигне до истината.

Коментар

Първоначално публикуван от Сашо Пунчев Преглед на мнение
                            Ако в първия тираж няма печеливш не виждам логиката (ако приемем, че е контролирано тегленето) да се падат отново същите числа и да се привлича вниманието на публиката. Още повече в 3ти пореден тираж. Странна работа...
                            Така подчертават тезата, че всичко е късмет и няма манипулация

Иначе от 18 числа изтеглени реално по 1-2 се повтарят в трте тегления и така изтеглените числа са примерно 15-16. А 2-3 от тях се повтарят и в следващия тираж, че и в трети пореден. Доста съм се нагледал на шмекеруването им.
                            Не е луд, който яде баницата.... Кучето си лае, кервана си върви... ДОКОГА?
                            Форд Фокус 1,4 1999 г., Крайслер Гранд Вояджър, Corvette C5
                            ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА

Коментар

Първоначално публикуван от peterbg1 Преглед на мнение
                              Смятам да пусна тази седмица същите числа Иначе тото не играя..
                              Аз ДВА фиша....

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X