Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Ще спечелим ли ако приемем ЕВРОто или ще загубим

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение

Нищо от това има нещо общо с Еврозоната. Тя е само инструмент, който юожем да използваме, или пък да не използваме.
    А баш, много добре го каза- инстррумент. Та един нож мога да го дам на готвач да нареже месо. Може и на сериен убиец. Та сега кратък и ясен отговор- ти в лицето на нашите хубосници какво виждаш- готвач или сериен убиец? Не коментирам дали ножа е хубав или лош като инструмент.
    Спрете Земята, искам да сляза!

Коментар

• Първоначално публикуван от Urko Преглед на мнение
      А баш, много добре го каза- инстррумент. Та един нож мога да го дам на готвач да нареже месо. Може и на сериен убиец. Та сега кратък и ясен отговор- ти в лицето на нашите хубосници какво виждаш- готвач или сериен убиец? Не коментирам дали ножа е хубав или лош като инструмент.
      Виждам точно това, което съм виждал винаги. Сега заради едни правила, дето не могат да си ги напишат сами както им е угодно, ще им е доволно по-трудно да правят някои шашми, дето правеха до сега, като например да фалират някое КТБ и подобни.

Предварително да ти кажа и отговора на "Тогава защо толкова напират за там?" - просто защото няма с какво друго да оправдаят политическото си съществуване. От доста време това.
      Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

• Финито!

Коментар

• Bogoljub Gagic
          Bogoljub Gagic коментира
          Редактиране на коментар
          Край! Вай! Тръш! Затрихме се като народ! Забихме последен пирон в ковчега на нашата независимост и идентичност! Майка плаче! Балкан стене!

Има едно периодично мероприятие, избори му викат. Там участващите решават на кого какво да дадат, в твоя пример нож.

Коментар

• ezhko
          ezhko коментира
          Редактиране на коментар
          Много се внимава на изборите да се предлага едно и също, но под различни цветове за разнообразие

• MFr
          MFr коментира
          Редактиране на коментар
          Е то ясно, че все някой ни сере в гащите, така е най-лесно.

• Първоначално публикуван от MFr Преглед на мнение

Има едно периодично мероприятие, избори му викат. Там участващите решават на кого какво да дадат, в твоя пример нож.
        Мдаа, супер е мероприятието- избор между чума и холера. А вече и доказано манипулирано и фалшифицирано
        Аз на Спарки му казах преди време- подарявам си гласа и гласувам за който той ми каже, само да е доказано читав. Сега същата оферта отправям и важи и към теб.
        Аз си имам критерии за какъв човек бих гласувал, ама на пазара няма такова предлагане. Няма и да има или поне не вярвам. Всичко останало е обречена безмислица.

Коментар

• blackfirefly
          blackfirefly коментира
          Редактиране на коментар
          Реално нищо не могат да ти предложат. Овършали са всичко предложено на пазара в името на по-малкото зло и резултата им клони към нула...

• MFr
          MFr коментира
          Редактиране на коментар
          Доказано читав е оксиморон, според кого?
          Ако всичко е безсмислица, за какво живеем?
          Аз вярвам само и единствено на очите си, виждам кога какво се случва и не слушам заклинания и пожелания.

• Urko
          Urko коментира
          Редактиране на коментар
          Защо да е оксиморон? Има хора авторитети и капацитети, доказали се. Ето например вземи футбол- Марадона, Пеле или от по-новите Роналдо или Роналдиньо, Мбапе. Даже не знам в кои отбори са или са били, ама всеки ги знае и познава като едни от най-добрите футболисти и няма как да го отрече. Включително и моя милост, която разбира от футбол, колкото ти от монголска камерна музика.

И не всичко е безмислица, а имам предвид "безмислица" в политическия контекст. Поне на мен лично ми е все тая кой управлява държавата. Живея въпреки тях, а не заради тях- политиците, независим съм. Намирам си смисъл и щастие в непреходните неща- семейство, деца, дребните неща от живота, да си карам дъртата джипка, да пътувам тук-таме, да чревоугоднича, да попрочитам някоя и друга книга. Тях няма кой да ми ги вземе или промени. Или поне все още не. Както живея сега, така ще живея и след 01.01.26. Така беше и преди и след 01.01.2007, преди и след 29.03.2004, преди и след 1989 и т.н.

А след като вярваш само на очите си и виждаш кога какво се случва и не слушаш заклинания и пожелания, то тогава очевидно и ти би трябвало да си стигнал до дребната житейска нирвана, за която пиша ред по-горе.

• Е, стана каквото трябваше да стане! Кервана лае, кучето си върви!
        יעבור
        «И това ще мине»

Коментар

• Първоначално публикуван от Skorpion_BG Преглед на мнение
          Е, стана каквото трябваше да стане! Кервана лае, кучето си върви!
          Ни керван има, ни куче.
          Има само една лодка и всички сме в нея.
          Каквото и да стане, добро или лошо, ще си го споделиме и отнесем по равно /освен евакуиралите се през терминал 1/.

Коментар

• TigerHunter
            TigerHunter коментира
            Редактиране на коментар
            Има керван и още как. От матрьошки. Ама да се изселят в родината си, нещо не им изнася.

• Urko
            Urko коментира
            Редактиране на коментар
            @gy6ter: Равнопропорционално.

• KingofROAD
            KingofROAD коментира
            Редактиране на коментар
            Солидарно иска да каже колегата :-)

Ни керван има, ни куче.
          Има само една лодка и всички сме в нея.
          Каквото и да стане, добро или лошо, ще си го споделиме и отнесем по равно /освен евакуиралите се през терминал 1/.
          Евакуиралите се , са го отнесли отдавна, Иначе, не биха се евакуирали.
          Аз самият се бях евакуирал за 14 години и още съжалявам, че си прекратих евакуацията
          Последно редактирано от TigerHunter; 08-07-25, 22:40.
          Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

• blackfirefly
            blackfirefly коментира
            Редактиране на коментар
            Човекът е написал по-горе, че го притесняват някакви кервани с матрьошка. По стара БГ традиция пак си е намерил за какво да мрънка. Това НАТО, ЕС, зони, евра не са достатъчни. Без да мразиш нещо, някого не се живее..

• kbot
            kbot коментира
            Редактиране на коментар
            Границите още са отворени....

• TigerHunter
            TigerHunter коментира
            Редактиране на коментар
            За да ме разберете, трябва да сте живяли на запад, Ходенеото на екскурзии не е живеене, Мога да изпиша поне 10 страници какво е нормално там и какво изобщо е нормално тук. И не, не ме дразнят матрьошките. Дразни ме робския байганьовски манталитет. Ама със самочувствие не по-малко от това на ония измисленяци северномакедонците. Понеже бай ганьо все си мисли, че некой иска да го преебе. Насила хубост не става. Люлката на цивилизацията и културата е Европа, а не кенефландия. Съжалявам, защото там живеех сред 10 % идиоти, тука е точно обратното.

• Много се надявам , да можем да пише в тази тема 2027 и 2028г, Да можем да се направи сравнение как е сега как ще е тогава.

Навремето так викахте за европа , ама като погледна колко неща са се променили, сравнявайки с Македония и Сърбия или унгария .
          Ще помоля някой от колегите "възрожденци", за историята да сложи днешните опорки.

Ще започна аз. темата няма нищо общо с еврото, финанси, пари икономика. Всичко е въпрос че русия ще изгуби контрол. Как??? е тук ми е много мътно и не го разбирам. Ако станем нормална богата и просперираща държава няма да харесваме русия??? Не разбирам логиката ако сме мизерници ще харесваме русия ???

С какво смяната на валутата или качеството на живот, ще повлияе на това кое се харесва???

Костадинов -
          "Възраждане" "ще направят всичко необходими, за да сринат еврозоната и да унищожат финансовата стабилност в тази еврозона".

Вярва си, проблема е че му вярват
          Последно редактирано от trav; 09-07-25, 08:21.

Коментар

• trav
            trav коментира
            Редактиране на коментар
            Големите фирми и в момента се оправярт- банковите курсове са за обикновените хора
            Хърватска показа че малките и средните фирми влияят основно върху ръста на заплати

• stefsab
            stefsab коментира
            Редактиране на коментар
            Големите банки са клонове на чуждестранни банки и те управляват местното дружество. Съответно те ще си използват освободения финансов ресурс.

За една популярна банка:

537. Юридическо лице или друго правно образувание, чрез което пряко се упражнява контрол

Фирма/Наименование: УниКредит
            Правна форма: С.п.А.
            Изписване на чужд език: UniCredit S.p.A.
            Номер на вписване в регистъра: 00348170101
            Седалище и адрес на управление
            Държава: ИТАЛИЯ
            Населено място: гр. Милано
            бул./ул. площад Гае Ауленти, № 3, кула А
            Представител:
            Андреа Орчел, Държава: ИТАЛИЯ
            Пиетро Карло Падоан, Държава: ИТАЛИЯ
            Начин на представляване
            заедно

Доколкото тежестта на нашият глас в определяне на политиките в еврозоната е пропорционален на финсовото ни участие, според журналисти, е около 0.1 %.

В случая ни остава да си плуваме по течението на опашката на еврозоната.

• sparkybg
            sparkybg коментира
            Редактиране на коментар
            ...и влияят така, че ръста на доходите в Хърватска изпреварва инфлацията с 18 процентни пункта за 3 години. Направо живи да ги ожалиш!

• Първоначално публикуван от trav Преглед на мнение
          Ще започна аз. темата няма нищо общо с еврото, финанси, пари икономика. Всичко е въпрос че русия ще изгуби контрол. Как??? е тук ми е много мътно и не го разбирам. Ако станем нормална богата и просперираща държава няма да харесваме русия??? Не разбирам логиката ако сме мизерници ще харесваме русия ???

С какво смяната на валутата или качеството на живот, ще повлияе на това кое се харесва???
          Просто е - колкото по-тясна интеграция с ЕС, толкова по-малко механизми за влияние от други (не само от Русия, а изобщо).

Основно свойство на русофилистиците е че масово не са стъпвали там, а ако случайно са стъпвали не е било в средностатичстическо село в Мухосранска област, ами я в накой курорт, я в няколкото големи града.

Добър стандарт на живот значи и възможности за пътване. Част от ЕС, Шенген, Еврозоната, значи достъпни и лесни възможности за пътуване почти в цял свят, че дори и не само пътуване, ами и да си гражданин на света - нещо, което русофилистиците никопга не са имали и никога няма да имат, защото е въпрос на мироглед, а не на финансови възможности и прочие материални полюции. "Утре"-то е на днешните млади хора. А днешните млади хора не са натоварени с демони от миналото си, ами пътуват, живеят и работят там, където им харесва. Защото им е дадена такава възможност.

А конкретно за Еврозоната, писал съм го хиляди пъти сигурно вече - още една пречка докопал се до власт малоумник да метне лайното във вентилатора.

Копейчо може много да си вярва че ще изкарва България от Еврозоната (макар чисто по олигофренски удобно да е забравил собствената си опорка че от Еврозоната няма излизане), само дето като бръкне в джоба на собствените си избиратели, същите ще го изнесат на ура, така, както са си копейки.

Да напомня че един специалистор (на светлинни години и като дар слово и като всичко останало от нашичките) предлагаше в Гърция да се случи същото - сега не е в парламента, а самите гърци, като им беше връчена сметката, дадоха назад с педала до метала дотолкова че и с референдума, организирам по въпроса, не се съобразиха.

Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

• blackfirefly
            blackfirefly коментира
            Редактиране на коментар
            Има ги описани фактите нанайси. То е така случайно тълпата запали партийния дом навремето. От къде ли обаче ги знаете тези подробности, кой на кого докладвал и на какъв ключов пост бил!?! Чули сте го на пазара, или някой от родата е бачкал в кухнята!?!

• sparkybg
            sparkybg коментира
            Редактиране на коментар
            За съжаление на някои има достатъчно оцеляла документация и след палежи и след държавно организирано унищожение. Има и хора достатъчно дето се ровят, проучват и описват.

Нямаше "отговорно" учреждение или службичка без да е на тотален контрол от където трябва, с командировани за целта хора от където трябва. И тия "подробности" бяха и обществена тайна още тогава. И да, някой от родата поради професията си е бил под наблюдение от такива, за което не се прави на сляп и удобно забравил. Както и почти всички на постове малко над стругарофрезист, за които задължаваха да си и партиен член и други подобни "придобивки".

• blackfirefly
            blackfirefly коментира
            Редактиране на коментар
            Срещу партиен билет някои са си ползвали придобивките без скрупули - добра заплата, премиални, евентуално апартамент, лада, работа в чужбина и т.н. Други си останаха прости стругари... Първите обаче винаги са били по-гръмогласни. В "ура"-то "преди" и мрънкането "след"... Лични наблюдения!

• Добре, някой ще съумее ли да ми обясни на мен и на останалите евро скептици, следното:

1. Каква е мотивацията на ЕС да ни приеме и приобщи повече от колкото сме приобщени до сега? Какво печели ЕС от сближаването с нас и от вкарването у нас на евровалутата? Обяснете с факти и данни, не субективни алабализми!

2. Защо сме и на ЕС? Защото ни харесва? Защото ни е обещано? Или защото имат нужда от беден народ с липсваща икономика и производство, които нямат избор освен да са евтина работна ръка в ЕС + гарантиран пазар на техните боклуци + гарантирано и наложено ограбване на финансовите ни ресурси от чужди банки/корпорации и т.н.?

3. Защо ако толкова много ЕС се грижи за гражданите си, то същите тези граждани бягат от Западна Европа (ЕС) и отиват в Източна Европа? Вижте само колко се заселват в родината, колко германци, англичани, белгийци, холандци и т.н. десетки хиляди за последните години от ковида до сега.

4. Защо на ЕС е толкова нужда Украина? Защо се подържа война от ЕС с цената на вече над милион жертви и десетки милиони разселени/изселени? Нима това не е точно колониален механизъм за придобиване и ползване на евтина работна ръка, евтини красиви/млади/здрави жени(чист свеж разплоден материал за да оправи инбридинга и мутиралите местни родословия) и млади хора, които стават роби и вечни емигранти в същия ЕС.

5. Защо и е на ЕС - Молдова, Грузия и Армения. Заради хубавите им черни очи и вежди гайтани или заради точка 4 по-горе? Колониална ли е мотивацията на ЕС за да ухажва тия три държави?

6. Защо ЕС подържа всички тия избращения и педерастии и насилствено ги налага, навсякъде в общноста!

7. Защо ЕС подържа военно, финансово и идеалистично геноцида и екстерминирането на десетки хиляди невинни в окупирана Палестина? Защо всички ЕС лидери са зионисти? Защо зиониската територия на окупирана Палестина учства във всички спортни и културни европейски мероприятия, окупирана Палестина не е в Европа но зионистите ни се натрапват като дефакто европейци и всички ние плащаме цената на про-зиониската политика на ЕС, и всичко това въпреки волята на гражданите на ЕС, защо?

Натиснете снимката за да я уголемите  Име:Screenshot From 2025-07-09 11-12-18.png Прегледи:0 Размер:424.6 КБ ID:7005081
          Последно редактирано от BatGeorgeone; 09-07-25, 12:18.
          Бъдете живи и здрави!

Коментар

• blackfirefly
            blackfirefly коментира
            Редактиране на коментар
            Отговорът е много прост! На никой не му се бачка. Всеки иска да е на върха на хранителната верига, без много зор. Какво е надолу, слабо му пука. За това са всички тези религии, политики, мантри, парламенти, съюзи и подобни. Нищо не е измислено вчера, или днес. Съществува от както свят светува...

• cecoa1
            cecoa1 коментира
            Редактиране на коментар
            Щото бат'Жоре, никой не иска маргинали у задния си двор. Ти отидЕ у Инглънд, и въобще избегА от България, поради едни причини, които си описвал някъде из тоя форум - не помня чак всичко, ама обобщено, щото има доста характеристики у нас на едно гето - бездомни кучета, мръсотия, престъпници и т.н. Та при всички случаи е по-добре да облагородиш гетото, да използваш територията и хората му, така ще спечелят всички - щото ония първо трябва да ги очавечиш малко, пък те сами не могат. Даваш им парици, даваш им акъл, пускаш ги да идват в цивилизования свят да видят как може да бъде. Ползваш ги, щото хора ти трябват, ама им даваш и подобаващо заплащане, и по-важното, показваш им, че от тях си зависи как ще живеят, и сами да решат какво искат. Сам знаеш, че в Европа ако си достатъчно кадърен и упорит, не ги интересува чак много какъв си и откъде си, и може да постигнеш завиден дори за тях стандарт на живот. Е, че генофонда искали да разнообразят... В това какво лошо има, та дори и като страничен ефект?! Основното е, да си живеят добре и спокойно, без кофти озлобени съседи, податливи на разни империалистични идеи, и лъжливи идеологии. Щото тука любимия другар Путин, и разни подобни диктатори, клатещи поданиците си през панталоните със същите залъгалки, все някога ще им дотрябва някоя специална военна операция, та да могат някак да обяснят на хората си, защо все още не живеят добре колкото в гнилия Запад... И тогава съюзници от оная салфетка, ще са добре дошли, а ако може междувременно и техните хора да ги клатят за престъпните диктаторски режими, още по-добре. Ама за Европа е добре да помогне на едни скъсаняци да живеят по-добре и да стане по-голям и силен съюз, вместо да ги остави да живеят зле, и да се съюзяват с режими, които правят войни, вместо да правят така, че да живеят хората им по-добре.

• trav
            trav коментира
            Редактиране на коментар
            Трудно е да отговоря на всички точки, защото повечето са политически и идеологически натоварени. Но ще опитам.

Първо, сам казваш, че сме 0.1% от ЕС – а после говориш все едно сме някакъв централен фактор. Това усещане за свръхзначимост ми напомня на реториката на Копейкин – малки сме, но според вас целият свят се върти около нас. Истината е, че никой не ни дължи нищо, особено ако сами не се развиваме.

Второ, повечето AI системи (включително ChatGPT, Gemini, DeepSeek и др.) дават сходна препоръка: да не се влиза в спор, когато липсва базово доверие към аргументи и факти. А тук точно това се вижда – отрицание на всичко различно от собственото убеждение. Каквото и да ти кажа, ще те разочарова.

1. Защо ЕС ни приобщава по-дълбоко?
            За да разбереш, трябва да се върнем към причините за създаването на ЕС – след двете световни войни. Идеята е: обединена, мирна и икономически свързана Европа.
            Години наред се говореше за „Европа на две скорости“. България можеше да е по-близо до ядрото още през 2010, ако се бяхме реформирали по-бързо. Радвам се, че най-накрая ще сме истински част от ЕС.

2. Ние сме 0.1% от населението на ЕС. Това ти отговаря.

3. Западноевропейци идват да живеят тук?
            Да, някои – заради по-ниски разходи, природа и свобода на движение в рамките на ЕС.
            Но в пъти повече българи продължават да се местят на Запад. Факт.
            Твоят „въпрос“ тук дори не е истински въпрос – по-скоро опит за внушение. Можеш повече.

4. Войната в Украйна
            Русия започна войната – през 2014 и отново през 2022.
            Да твърдиш, че Украйна е заплаха за Русия е абсурдно – НАТО е на 150 км от Санкт Петербург (в Естония) и на 620 км от Москва (в Латвия) и никога не е нападал Русия.
            Войната е за ресурси, контрол и имперска проекция. Не ме обиждай с тезата, че Украйна е агресор. Факт е че Путин не очакваше съпротива. Мислеше си че за три дни ще свърши всичко. Вярваше си че има армия която ще превземе Киев и се изненада лошо

5. Молдова, Грузия, Армения искат ЕС, не обратното.
            ЕС предлага търговия, свободно движение, инвестиции и върховенство на правото.
            Алтернативата е „Руски мир“ – натиск, корупция, липса на права. Тези страни избират, не ги „колонизират“.

6. ЛГБТ и човешки права
            ЕС не налага „извращения“, а защитава основни права – на малцинства, религиозни и сексуални.
            Сравни с Русия – където различните са преследвани, правата са потъпкани, а свободата е фикция.

7. Палестина
            ЕС, особено Германия, е най-големият донор на хуманитарна помощ за палестинците.
            Позициите вътре в ЕС са различни, но да твърдиш, че „всички са ционисти“, е расистко и невярно. Израел участва в спортни събития, защото е в европейски спортни федерации – не по политически причини.

Това е моята гледна точка.

Съвет от мен: Влизаме в ерата на изкуствения интелект. Отвори ChatGPT, Gemini, DeepSeek (китайски е), задай им същите въпроси. Виж какво ти отговарят. Отвори съзнанието. Питай и за F-16, за НАТО, за Русия, за ЕС.

Може и да се изненадаш от отговорите.

• 1. Защо ЕС ни приобщава по-дълбоко?
          За да разбереш, трябва да се върнем към причините за създаването на ЕС – след двете световни войни. Идеята е: обединена, мирна и икономически свързана Европа.
          Години наред се говореше за „Европа на две скорости“. България можеше да е по-близо до ядрото още през 2010, ако се бяхме реформирали по-бързо. Радвам се, че най-накрая ще сме истински част от ЕС.

2. Ние сме 0.1% от населението на ЕС. Това ти отговаря.

3. Западноевропейци идват да живеят тук?
          Да, някои – заради по-ниски разходи, природа и свобода на движение в рамките на ЕС.
          Но в пъти повече българи продължават да се местят на Запад. Факт.
          Твоят „въпрос“ тук дори не е истински въпрос – по-скоро опит за внушение. Можеш повече.

4. Войната в Украйна
          Русия започна войната – през 2014 и отново през 2022.
          Да твърдиш, че Украйна е заплаха за Русия е абсурдно – НАТО е на 150 км от Санкт Петербург (в Естония) и на 620 км от Москва (в Латвия) и никога не е нападал Русия.
          Войната е за ресурси, контрол и имперска проекция. Не ме обиждай с тезата, че Украйна е агресор. Факт е че Путин не очакваше съпротива. Мислеше си че за три дни ще свърши всичко. Вярваше си че има армия която ще превземе Киев и се изненада лошо

5. Молдова, Грузия, Армения искат ЕС, не обратното.
          ЕС предлага търговия, свободно движение, инвестиции и върховенство на правото.
          Алтернативата е „Руски мир“ – натиск, корупция, липса на права. Тези страни избират, не ги „колонизират“.

6. ЛГБТ и човешки права
          ЕС не налага „извращения“, а защитава основни права – на малцинства, религиозни и сексуални.
          Сравни с Русия – където различните са преследвани, правата са потъпкани, а свободата е фикция.

7. Палестина
          ЕС, особено Германия, е най-големият донор на хуманитарна помощ за палестинците.
          Позициите вътре в ЕС са различни, но да твърдиш, че „всички са ционисти“, е расистко и невярно. Израел участва в спортни събития, защото е в европейски спортни федерации – не по политически причини.
          1. Обединена и мирна Европа разедини и запали война в обединена и мирна Югославия. И мамата такова на Либия.
          2. Не отговаря на поставения въпрос
          3. Защото ни превръщат в сметището на Европа, вкл. за човешки отпадъци
          4. Мирна Европа подкрепя по всички начини откровени нацисти, кръщаващи улици на личности, ръководели геноцида във Волинска област и масовото избиване на евреи. Прославящи вампири, създатели на лагери, в които кръвта на деца е била буквално източвана за нуждите на "славните" дивизии СС, воюващи за Хитлер. Оставили без съд изгарянето на живи хора в Одеса, бомбардирането на мирни жители в Харков и убийството на хора на улицата посред бял ден (Олес Бузина). Мирна Европа се ръководи от деца и внуци на високопоставени нацисти и СС-овци.
          5. ЕС предлага щедри подкупи и убежище за компрадорските елити и предателите на малките държави по периферията си. Затова и референдумите за присъединяване са рядкост или са с манипулиран вот от чужбина.
          6. Да наложиш участието на биологични мъже в олимпийския женски бокс или да подкрепяш осиновяването на деца от гей двойки се прави за защита на правата на жените да бъдат смилани от пердах и в интерес на осиновяваните деца. А не за да се налагат перверзии. И Брюксел съвсем не се е "прославил" с високопоставените си педофилски мрежи. Вервайте ми!
          7. Която помощ се използва за стръв да се посъберат повече палестинци на едно място, че да са по-ефективни израелските бомби.

Коментар

• BatGeorgeone
            BatGeorgeone коментира
            Редактиране на коментар
            Кой ги е писал тия шеги, на които Ежко ти отговаряш, явно ми е в игнор листата не виждам ника на автора? По мъдростите се потвърждава правилноста на решението ми да го игнорирам, няма такави "истини и факти" дори и във вестник Стършел

• Леле! И тука пълно с матрьошки!
          А най- забавни са ми матрьошките живеещи в чужбина.
          Терминал 2 нещо?
          Това-онова?
          Ама е лесно да живееш в цивилизована държава и да даваш "акъл" тука.

Както някой по-горе ме беше светнал, че границите са отворени и мога да ида където си искам, така и всички които се чувствате роби на запад, никой не ви пречи да се приберете.
          Последно редактирано от TigerHunter; 10-07-25, 20:55.
          Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

• disko04
            disko04 коментира
            Редактиране на коментар
            В твойта кратуна нали са пукнали пуканките, събра ли торбите за края на света?

• gy6ter
            gy6ter коментира
            Редактиране на коментар
            siem хората просто не могат да спорят,а един човек дали е фил,или фоб трябва де си е лично негов избор и никой не може да му държи сметка за това,иначе защо се нарича демокрация при която всеки може да си има собствени мнения и убеждения?

• blackfirefly
            blackfirefly коментира
            Редактиране на коментар
            Лесно е да се живее в цивилизована държава, но си трябва и знание и можене! Иначе си на Терминал 2, кацнал за вкъщи...

• Първоначално публикуван от TigerHunter Преглед на мнение
          Леле! И тука пълно с матрьошки!

Ха добър ден, тук е Светая светих на матрьошковците, поне от както аз съм тук.
          За преди това незнам.😉
          Човек никога не знае: какво печели, когато губи и какво губи , когато печели.

Коментар

• sek.1
            sek.1 коментира
            Редактиране на коментар
            Лошо няма . Стойте си във вашата светая светих кочината на Чавдар . Там никой не оспорва правата линия на партията .

• Бълбук, бълбук....

България изтегли нов дълг за 3,2 милиарда евро

Според финансите този инвеститорски интерес е най-високият, достиган до момента.
          Причината - решението на Съвета на ЕС за приемане на страната ни в еврозоната от 01.01.2026 г. и увеличението на кредитния рейтинг на България след това.
          Знаех си, че трябва да стана врачка.
          Последно редактирано от Urko; 16-07-25, 11:26.

Коментар

• sparkybg
            sparkybg коментира
            Редактиране на коментар
            Станьо, миналата година имаме 6 милиарда евро нов дълг + финансиране на стар. Упражнявайте си полюцоите както ви е угодно, ама те няма да станат нещи повече. Единственото различно сега е че заради еврозоната лихвите са по-ниски.

Информацията е публична. Преди да внушавате неистини просто я погледнете.

• kbot
            kbot коментира
            Редактиране на коментар
            Не бе, Бойко пак почна магистралите, що му е да пипа банките

• sek.1
            sek.1 коментира
            Редактиране на коментар
            То магистралите без много пари не се правят .

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 1 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X