Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Изтаковахме го тоя форум

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Първоначално публикуван от pan_rt Преглед на мнение
    Върви Дакар , ни тема ни нищо .....
    Аз тоя Дакар съм го гледал. (няколко пъти) И вече не е интересно.
    Причината не е в суф-овете, а в големите компании.

Dacia Duster 1.5 dci 4х4 (екзотичен автомобил)

Коментар

• ezhko
      ezhko коментира
      Редактиране на коментар
      A и вече не е в Дакар.

Първоначално публикуван от kbot Преглед на мнение
    Аз тоя Дакар съм го гледал. (няколко пъти) И вече не е интересно.
    Причината не е в суф-овете, а в големите компании.
    Напротив, все повече изчезват големите компании . Няма ги Камаз, бмв, догодина изчезват и ауди. Състезанието никога не е било по достъпно.2-рия ,3-тия и 4- тия при колите са в 20 мин

Коментар

• kbot
      kbot коментира
      Редактиране на коментар
      В 20-те минути и по репортажите са едни и същи от доста време.
      Отсега си знам, че някъде към 5-ти етап ще завали дъжд и ще разкаля

• disko04
      disko04 коментира
      Редактиране на коментар
      Камаз, БМВ и Ауди в един пример?

Нищо му няма на форума,не се е изтаковал(върви по житейския си път)! Пренасищане,умора,загуба на интерес,липса на време и възможност,алтернатива,пикове,падения... все неща,които сполетяват всекиго,и всичко на нашата планета.
    Количеството разум на планетата е постоянна величина,а населението непрекъснато се увеличава.

Коментар

• mishomishev
      mishomishev коментира
      Редактиране на коментар
      Категорично не съм съгласен! Примерно през 2014-2018 тука можеше да срещнеш много интересни личности - примерно аз започнах работа в Китай благодарение на съфорумник оттук. Имаше предприемачи шефове на банки абе имаше стойностни хора.
      А силата на форума е че може да общуваш с такъв човек да получиш и дадеш ценна информация от първа ръка - при това съвсем деликатно непринудено и без официалности.Просто си учтив питаш и чакаш отговор... Това е огромна сила ...предимство...
      Имаше много съфорумци които са извън България - и чрез форума те общуват с българи разпускат тук и се чустват добре - това вече го няма...
      Аз мисля (може и бъркам) че големия упадък започна с карантината...
      П.П
      И другите форуми се наблюдава същото явление - изобщо изпростяването върви с пълна сила.

• BENZBOSS
      BENZBOSS коментира
      Редактиране на коментар
      Доста преди карантината

Пътят на империите(а и всичко останало, напр. форуми) в пет картини:
    Див период,
    Натиснете снимката за да я уголемите

Име:image_941434.jpg
Прегледи:501
Размер:459.7 КБ
ID:6953323
    пасторален период,

Име:image_941435.jpg
Прегледи:510
Размер:569.2 КБ
ID:6953324
    период на презадоволеност,

Име:image_941436.jpg
Прегледи:503
Размер:646.5 КБ
ID:6953325
    период на разруха

Име:image_941437.jpg
Прегледи:505
Размер:513.3 КБ
ID:6953326
    и период на разлагане.

Име:image_941438.jpg
Прегледи:503
Размер:491.9 КБ
ID:6953327
    Последно редактирано от ezhko; 28-01-24, 17:43.

Коментар

• kameno karp
      kameno karp коментира
      Редактиране на коментар
      Не е лъжа!

• mishomishev
      mishomishev коментира
      Редактиране на коментар
      По тая логика - мисля че сме в период на разруха !
      Сред хората с които работя - ние европейците вече сме трета категория хора. Втора категория ги броят (примерно) араби африканци.Европейците сме под тях. Подтиснато ми е... само простотии виждам

Отдавна не съм се вясвал тук, ма заглавието на темата ме провокира да прочета.
    Не сме го изтаковали, изтаковаха ни го. Щото според собственика не е наш.
    Ама както се хвалеше на ляво и на дясно какъв велик форум е създал (на чужд гръб, естествено) нека сега си се похвали как успя да го съсипе. Талант е нужен, талааант...

Коментар

• KingofROAD
      KingofROAD коментира
      Редактиране на коментар
      ДКМС-то още не си е отишлО....

• Juiced
      Juiced коментира
      Редактиране на коментар
      С политическата цензура покрай началото на войната започнаха малко по малко да изчезват активни членове на форума, това за лаладжийските теми. Иначе теми с разходките ги затриха фейсбук групите, технически теми няма, защото на колегите с проектите не им се занимава да им казват как не е правилно това , което правят. И от трите стълба на форума ни какво остана, нищо...

• ezhko
      ezhko коментира
      Редактиране на коментар
      Просто хората, които предпочитаха палатка пред ол-инклузив остаряха. А младежта не ги замести.
      Отделно, вече е почти невъзможно да си поправиш сам новото возило/уред и т.н.

Първоначално публикуван от сто Преглед на мнение
    Отдавна не съм се вясвал тук, ма заглавието на темата ме провокира да прочета.
    Не сме го изтаковали, изтаковаха ни го. Щото според собственика не е наш.
    Ама както се хвалеше на ляво и на дясно какъв велик форум е създал (на чужд гръб, естествено) нека сега си се похвали как успя да го съсипе. Талант е нужен, талааант...
    Нали си имате кочинката на Чавдар ? Там сигурно сте наясно със собствеността .
    Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

• kameno karp
      kameno karp коментира
      Редактиране на коментар
      На мен никой не ми липсва,но специално за Явор,лоша дума немога да кажа! Но пък за Кольо и Чавдар.....едва ли на някого му липсва селяндурското им поведение!?

• BENZBOSS
      BENZBOSS коментира
      Редактиране на коментар
      Не ме броиш,но на мен ли липсва всеки един от тях,част от форума бяха
      Последно редактирано от BENZBOSS; 01-02-24, 15:16.

• s_s1
      s_s1 коментира
      Редактиране на коментар
      @njaebani @каменския шаран: И за мен ли важи Вашето мнение? И аз ли съм русофоб?
      Че ако е така да спра да пуускам теми и да чета пътеписи?

"" С политическата цензура покрай началото на войната започнаха малко по малко да изчезват активни членове на форума, това за лаладжийските теми. Иначе теми с разходките ги затриха фейсбук групите, технически теми няма, защото на колегите с проектите не им се занимава да им казват как не е правилно това , което правят. И от трите стълба на форума ни какво остана, нищо "

Според екперти - там където няма жени - стават тези неща. Наличието на жени успокоява страстите дрязгите много намаляват.

П.П
    По принцип сега времената са много "интересни" и динамични и много се търси и обменя ценна информация - мога да започна примерно такива тези които аз считам че биха могли да да полезни на съфорумците но ме притеснява че все още има цензура при това откъм икономическа страна - а не политически.

Коментар

Първоначално публикуван от mishomishev Преглед на мнение
      "" ....По принцип сега времената са много "интересни" и динамични и много се търси и обменя ценна информация - мога да започна примерно такива тези които аз считам че биха могли да да полезни на съфорумците но ме притеснява че все още има цензура при това откъм икономическа страна - а не политически.
      Давай , пък то ще си проличи - кой кум и кой сват...

Hyundai Galloper exceed 2.5 TDi К Б

Коментар

• sek.1
        sek.1 коментира
        Редактиране на коментар
        Skorpion_BG Погледни в оня форум с какви имена са ме наричали за малкото време в което се опитвах да водя някаква дискусия там . Това само защото имам различно мнение . Към никой не съм се отнесъл в лично качество нито тук нито там . Грешката си е моя мислех че познавам повечето от хората там . Нямам желание да слизам много под нивото ми на общуване с хората . В прав текст ми казаха образно какво търся аз касапина с това барбекю в клуба на вегетарианците ? В името на добрия тон не е кочина а секта . Живи и здрави да са !

• Самодържец
        Самодържец коментира
        Редактиране на коментар
        Станьо, ти дискисия не водиш бате, някой нещо ако ти оспори мнението заливаш всичко живо със словесна лавина от неща, които не пропускаш да повтаряш като латерна от 20 години, и често ни в клин, ни в ръкав. В тоя смисъл, колкото обвиняваш другите, че не приемали различното ти мнение, абсолютно толкова, че и повече ти отхвърляш тяхното. И с маниакална настойчивост пивтаряш, че черното е бяло. Винаги мненията ти държат една и съща партийна линия и непрекъснато натякваш за някакво евразийско превъзходство и евроатлантически упадък. Държиш се като гьон-сурат и рвспективно на хората им писва. Пример съм аз, който от години съм те уважавал и съм ти уважавал мнението, но вече ти преобърна нещата, хем те и познавам . Не че това има значение за тебе, то и за мене няма особено, нито и за когото и да било от тук присъстващите.

Показателно е и друго - кам призоваваш за чистота на темите, след това се осираш и обвиняваш някой, че ти се изсрал на призива.
        Последен пример е ако не тази тема, то онази за въоръжение на БА. Така както призоваваш да се придържаме към темата, така сам, апломб пльосваш линк за проблеми между силните в украйна и насочваш вниманието "в украйна нещо става". Ако можеш обясни какво точно отношение имат междуособиците при залужни и зеленски, към въоръжението на БА.

И те така.

• BENZBOSS
        BENZBOSS коментира
        Редактиране на коментар
        3 ти път за малко години да съм на мнението на Самохванатия

Първоначално публикуван от sek.1 Преглед на мнение

Нали си имате кочинката на Чавдар ? Там сигурно сте наясно със собствеността .
      От както Чавдар спря да пише тук и аз игнорирах 2-3ма колеги със специални потребности нещата заспаха, дискусиите в моето полезрение са по-малко но много по-умерени, по-спокойни и с по-мъдър тон, е идва от време на време някой естонски еничар да се поизака тук там, но бързо го подминаваме.

За мен нещата изглежда като да имат надежда, по-малко но по-качествена дискусии.

Технически теми няма защото старите техничари остаряха, няма вече нужда да се доказват, вече си имат име, репутация и сервизи, тия дето пак са стари но практикуват най-древната професия и употребяват клиентите си за щастие ги няма вече в този форум.

Надежда има и читави хора има достатъчно, просто сега един вид еволюционен подбор се случва, понагаждаме се един към друг в тия нови времена и се сформират нови групи по интереси.
      Бъдете живи и здрави!

Коментар

• Skorpion_BG
        Skorpion_BG коментира
        Редактиране на коментар
        Мишо, когато спориш с човек, без да обиждаш, пишеш аргументи, даваш връзки към сайтове с информация, а този човек с който уж спориш и на когото отговаряш, абсолютно игнорира това което си написал и аргументирал, защото то му рути цялото мировозрение. Та как да общуваш в този случай, човека като латерна пропуска каквото си написал в отговор на неговите твърдения и продължава едно и също? Визирам конкретно човек който активно пише тук и с който съм опитал да споря в "кочината".
        П.С. Тоя същия даде това определение за другия сайт, което съвсем не го краси.

• mishomishev
        mishomishev коментира
        Редактиране на коментар
        Босе не си прав брат !
        Специално заради теб оставям дискретността и ти казвам за Чавдар. Не го познавам лично - специално мен ме е сложил в графа "проблемен човек и ватник захлупен".Плюл ме е трил ме е ако можеше щеше да не набие... Но аз никога не съм обиждал или слагал епитети въпреки че сме на коренно различни мнения с него.
        И тук следва куриоз - точно този Чавдар който обсъждаме ми е донесъл пари - конкретно. 50 000 лв.Съдба.
        Твърдя че заради Чавдар аз получих 50 бона.Съвсем неочаквано. И това се случи миналата година.
        Сега - редно е да му се обадя да го почерпя или дам дял някакъв.Или най малкото да му благодаря.Аз може да съм руска ватенка ама имам чест.
        Направих го - има го написано в архивите.На няколко пъти на няколко различни места.
        Няма отговор - после разбрах че се е преместил и в друг форум и прочие..
        Ами направих всичко възможно и правилно (мисля) - отсрещната страна нито приема нито предава
        И съответно спрях всичко и приемам че страницата е затворена.

P.S
        Чавдар от онази порода хора които не са късметлии и не им върви особено - но носят голям късмет на други чужди хора(като моя случай). Въпроса е да знаеш как да използваш потенциала на Чавдар.Не се чуствам комфортно да го обсъждам без него - правя изключение заради теб (аргументирам се) Тука са все "богати" - но аз не съм и за мен 50 бона са си пари.

• BENZBOSS
        BENZBOSS коментира
        Редактиране на коментар
        Nbajani ли си кьв си,не знам защо си мислиш,че има смисъл човек да си пише с такива като тебе.

Мишо не ми казвай,че не можеш да намериш начин да благодариш на Чавдар ако искаш,оправдание винаги се намира,желание ако има то има и начин.

И не искам да намесвам личния живот с тоя у форума,Чавдар нямал аргументи,не се изразявал правилно и……..колко поста искаш да ти покажа в които обяснява като никой друг тук със снимки и линкове? Че не ти се връзва с политиката е ясно ма Чавдар и липса на аргументи…….ебаго. Сега ако чакаш да се аргументира 5 пъти защо Москвич е по-кофти от Мерцедес ако да почват и двете с М…….има да чакаш,форум е,не е децка градина.

Как да е,тя тая тема по причина е тук

За да има тук качествени, подробни и добре оформени технически теми, според мен е нужно едно много важно нещо - човек да чуства нуждата да върне на обществото това, което е получил някога да като помощ, като информация или дори като идея/мотивация или може би приятно изкарване, приятна разходка, приятна сбирка, приятен банкет и т.н.

Човек има ли стремежа да добавя стойност и ясно осъзнава ли, че това, което прави, тази инвестиция или загуба на време и енергия е чисто алтруистична, се получават нещата.

От друга страна има не един пример за технически дискусии/теми с маркетингова цел или с цел самохвалство и пишкомерене, това колкото и да е добре в краткосрочен план, в дългосрочен отблъсква, обижда маса хора и крайния ефект е едно отегляне на хората с умения, знания, опит и желания/възможности да създават и допринасят в техническите теми.
      Бъдете живи и здрави!

Коментар

#24.14
        BENZBOSS коментира
        Днес, 23:33
        Nbajani ли си кьв си,не знам защо си мислиш,че има смисъл човек да си пише с такива като тебе.
        ----------------------------------------------------------------

бенц ли си , кво си , на мен ми е последна грижа...

Добре си плуваш в морето , а най добре е това че си далече от България. Прави си това , което умееш и не се грижи за нещата които стават тук - откъдето си избягал ти и други подобни на теб.
        Hyundai Galloper exceed 2.5 TDi К Б

Коментар

• Urko
          Urko коментира
          Редактиране на коментар
          @kameno karp
          Предполагам, че колегите които споменаваш са в чужбина? Та, ако се абстрахираме от този факт (че въпросните хора се намират в чужбина), то спокойно мога да ти покажа стотици хора, които са в България и въпреки това имат радикални мнения по същите въпроси (до колко са радикални е субективно). Значи не ще да е местоположението фактора за това дали може или не може да си изказваме мнението. Апропо ако да беше така то е редно всички да замълчим и по темите и въпросите относно Украйна, Русия, войната там, Щатите и т.н., поради защото 99,9 от пишещите тук не са в тези държави и логично не трябва да даваме мнения за тях и какво става там, или?

P.S. Аз Урко го знам от един сериал на времето- Планетата на маймуните.

• Самодържец
          Самодържец коментира
          Редактиране на коментар
          Съжалявам, Шаране, ако те разочаровам, но не те следя.
          Просто проследих тука коментарите.

• BENZBOSS
          BENZBOSS коментира
          Редактиране на коментар
          А на Украйна какво и е,колко от вас са там?

Ша ва събера сичките някъде в централна България - ще наема онзи таен хотел с многото джакузита

Ще наема една дузина стрийптизьорки и много алкохол...пържоли барбекю - и голи аниматорки/адреналинки
        На най големите разбирачи и "спорачи" ще ви пусна в джакузитата по голи пишки да спорите - ако можете точно посредата ще сложа по едно голо момиче...
        P.S
        Според неписаните правила - и най големите врагове стават приятели след като са е.бали заедно ъъъъ някоя си.

Да взема да питам за оферта?

Коментар

• BatGeorgeone
          BatGeorgeone коментира
          Редактиране на коментар
          Ти откри велосипеда, нали точно това правехме редовно преди години бре Мишо, знаеш ли колко пиене сме изпили и колко мръвки изпекли и изяли със съфорумци.

Всичко беше ясно и лесно, не харесваш някого, ами премести се и седни на другия край на масата, пак е мъжка постъпка, важното е да има задруга и веселие и колективна сила, и го имаше и все още го има но малко в променен формат и мащаби.

За женски създания не се говори публично, щото много пъти всички си идват с жените, без жените нещата се изчерпват до банкет, плати ми други неща няма да призная

"Ти мене уважаваш ли ме?"

Коментар

Тука последните коментари проясняват сегашното ниво на форума. Няма втора страница и обидите започнаха.

Коментар

• BENZBOSS
            BENZBOSS коментира
            Редактиране на коментар
            Ма са толерантни 🤣🤣🤣

Първоначално публикуван от pan_rt Преглед на мнение
          Тука последните коментари проясняват сегашното ниво на форума. Няма втора страница и обидите започнаха.
          И забележи кой почна да нагнетява напрежение и да провокира - морския модератор
          Бъдете живи и здрави!

Коментар

• pan_rt
            pan_rt коментира
            Редактиране на коментар
            Айде стига. Ти си все си света вода

• BatGeorgeone
            BatGeorgeone коментира
            Редактиране на коментар
            Нима не съм

• BENZBOSS
            BENZBOSS коментира
            Редактиране на коментар
            От Англия ли ми го пишеш?

Не се напрягай само и не се прави на ущипан,точно ти да обясняваш кой от къде пишел

А малко поне а……..малко ако можеш
            Последно редактирано от BENZBOSS; 01-02-24, 15:19.

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X