Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Губивреме с КАТ

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Губивреме с КАТ

На прибиране от Приморско преди няколко дни пак имаше особенна ситуация тип губи време с КАТ,така и не разбрах нуждата от постове през два километра от Карнобат до Петолъчката,единсвенното нещо което съзадваха в движението беше адско задръстване вместо ред в стремежа си да не отнесат поредната глоба водачите така намаляваха че се беше получила плътна движеща се със 10 км/ч колона.В тази колона се намираха постоянно доволно изнервени водачи които правеха адски опасни и глупави опити да се придвижат напред в колоната,та искам да питам нужно ли е освен че ни загубиха времето в тътрене на място където спокоино се кара с по висока скорост господата от Пътна Полиция друго не постигнаха.Отделно че някои знаци са идиотски поставени но това се разисква в друга тема но пък това са щатните хранилки за КАТ.
    ДИМИТЪР ДОРОСИЕВ(Дявол Коледа)Хард Suzuki Samurai 1.6(каквото е останало от него),и паркетен Samurai 1.3.
    тел.088четири 9едно9 4нула4
    -------------------------------------------------------

Коментар

Димитре я разкажи как ти писаха акт пред ваз, а сега преместиха знака заради кмета. Който чете тези редове да знае, че в района на Пирдоп,КопривщицаПанагюище и околностите рушветите не важат.
      За бърза помощ,полиция и пожарна тел. 112.
      За ядене и пиене - 0876 74 99 88 - Михаил Рашков

Коментар

Дааа и това мис е е случвало.
        Прибирам си се аз у нас със Самурая съм и както съм си свикнал на центъра на града по моста в дясно срещу знак забранено влизането правя завои тук няма да си кривя душата наруших правилника.Не бях видял че има катаджий в града свикнал съм патрулката да е на центъра нашите полицай знаят къде живея и че няма да бия още 300 метра надолу и нагоре за да се добера до нас то да бях само аз тоя дет нарушава знака да ме глобят ми то масово си се караше от там срещу знака.Както и да е имало е катаджия в патрулката с наш полицай не съм ги видял те обаче да и как да не ме видят като хранилката е ясна догониха ме сирени клаксони аз реших че им взимам пътя и спирам за да
        ме задминат и в тоя момент и те спират и виждам зеленото елече стана ми ясно какво съм сторил и седя и чакам спокоино да доидат и да си ме глобят.Последва съответната реакция ти на къде си тръгналлллл бееееее,майко как се дразня така казах му ами към вкъщи как на къде,а що срешу знака ами щото от тук всеки минава минава минава ма не и ти и ме опраивиха по бързата процедура.След три дни гледам знака преместен на долния мост знаете ли какво се оказа кмета също минава от там и човек разпоредил преместване на знака е много гот ми стана.Разбира се платих си акта за нарушението ама поне знака да беше останл да не ме е яд.
        ДИМИТЪР ДОРОСИЕВ(Дявол Коледа)Хард Suzuki Samurai 1.6(каквото е останало от него),и паркетен Samurai 1.3.
        тел.088четири 9едно9 4нула4
        -------------------------------------------------------

Коментар

Първоначално публикуван от Дявол Коледа Преглед на мнение
          ...След три дни гледам знака преместен...
          Честито на печелившите ...

За пътя към морето - и аз малко се изнервих в началото, но ... проблема не е в полицаите. Първо повече от половината шофьори не знаят къде колко е ограничението и като видят КАТ гълтат гипса с голямата кофа. Второ, тази година за пръв път от последните 6 години стигам от СЗ до Бургас без да има нито една катастрфа. А маршрута го пътувам доста редовно...
          О879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X