Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Филми, оръжия, глупости...

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Филми, оръжия, глупости...

Първоначално публикуван от Giraz Преглед на мнение
    ...Разстояние до целта от нашата позиция-920 метра...
    Е те това се казва майсторлък. Направо се чудя що изобщо си правят труда да се занимават със снайперисти... ами че те за нищо не стават, веднага ще започнат да мрънкат, че на 920 метра може и да не уцелят изобщо...

Нали при братушките казармата е задължителна (или поне беше доскоро), та всеки мужик е виждал калашник и все си мислех, че в тяхното кино поне простотиите ще са по-малко, но явно съм в грешка.
    От друга страна за обикновения мужик Спецназ-а са си въобще извънземни, що пък да не направят десетина хедшота с АК от километър?
    О879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...

Коментар

Пуснете си филм със стрелящ Ален Делон на забавен кадър. Пича неизменно се стряска яко,затваря очи и извръща глава настрани...Мен лично ме дразни следното малоумие: летяща с 200 км/ч кола са нецепва,премерно,в рейс. Вместо да се размаже като сопол,незнайно защо първо излита вертикално,след това описва идеална дъга и след 100-200 м. се приземява обикновено върху колелата си...
      Животът е харизан кон според мен...

Теди

Коментар

Първоначално публикуван от avzdrav Преглед на мнение
        Пуснете си филм със стрелящ Ален Делон на забавен кадър. Пича неизменно се стряска яко,затваря очи и извръща глава настрани...Мен лично ме дразни следното малоумие: летяща с 200 км/ч кола са нецепва,премерно,в рейс. Вместо да се размаже като сопол,незнайно защо първо излита вертикално,след това описва идеална дъга и след 100-200 м. се приземява обикновено върху колелата си...
        ... след което пичовете слизат от колата, изтупват се, минават 10 метра на бегом и колата гръмва

Виждал съм какво се случва с Опел Тигра, като се нацепи със 110 в спрял автобус. Някак от самосебе си ми идва лафа за гербовата марка... и никакви подскоци. Виждал съм и последствията от среща на Кадет с ТИР, скороста на Кадета по експертиза е била над 140. Опелчето си беше на консерва под предния мост (откъснат от удара) на ТИР-а. Нещат да подскачат тукашните коли и това си е. Странно, нали Сигурно Мириканските са с други брони

Коментар

Хората правят такива опити непрекъснато. И в Русия колите не отскачат.

http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...47&postcount=6

Коментар

Мен най- много ми харесва момента, в който се скрие някой "герой" зад вратата на колата, а от другата стана "лошия" го бродира с АК...

Скромния ми опит сочи, че дори и 9 мм патрон минава през колата като през кисело мляко...

Коментар

явно физичните закони зад океана са различни ;-). все пак европейското кино е горе-долу по близко до реалността.във "9 та рота" уцелените от куршум не летят на 5 метра..... но както каза Гоблин- въпрос на рекламна политика и дезинформация. пък каквото търсенето такова и предлагането. аз лично се чудя как някой филми дават доста добри идеи на престъпниците. остава и да са "инструктаж по стрелба".......
              висете отпуснато

Коментар

Изискването във филмите да се спазват законите на физиката и на логиката са горе долу като да искаш царете по рисуваните портрети да се изобразяват с пъпките, брадавиците и циреите които са имали в момента когато са ги рисували. Няма логика. Затова е филм все пак. Никъде няма изискване за достоверност. Всичко е по желание. В някои филми се прилага, в други не.
                Издъних се на Тюринг теста

Коментар

От: Филми, оръжия, глупости...

Опитвам се да си рисувам една схемка и като фон слушам филма, който гледа жена ми.
                  Преди малко се позагледах и ... се втрещих!
                  Ситуация: мъж и жена около 50те, заседнали в гората с някаква каравана, вали снежец и те умират от студ, щото свършила нафтата или нещо подобно.
                  Хайде, автобусчето им заседнал в калта - да речем, че това някак мога да го преглътна. Но да умреш от студ в гората - не го разбирам, по никакъв начин! Дори и за целите на сюжета.

Коментар

Ето нещо, на което много се смях. кадъра е от "Самоличността на Борн". Филма съм го гледал поне 2 пъти преди, но не бях обърнал внимание на тая точно вопиюща глупост. Интересно ми е, ако на "храбрия морски пехотинец" от кадъра му се наложи да стреля от това положение, колко ли ще трябва да плаща после на зъболекари и пластични хирурзи?
                    Натиснете снимката за да я уголемите

Име:vlcsnap-2011-01-06-23h46m37s130.png
Прегледи:1
Размер:143.4 КБ
ID:5241606

Коментар

Първоначално публикуван от tef4o Преглед на мнение
                      Ето нещо, на което много се смях. кадъра е от "Самоличността на Борн". Филма съм го гледал поне 2 пъти преди, но не бях обърнал внимание на тая точно вопиюща глупост. Интересно ми е, ако на "храбрия морски пехотинец" от кадъра му се наложи да стреля от това положение, колко ли ще трябва да плаща после на зъболекари и пластични хирурзи?
                      Това е показно от поредицата: "как най-лесно да си избием зъбите" Мен любимите ми са "Wanted" тия дето са много зли и могат да фалцират куршуми.

Коментар

Почти всички герои,в почти всички екшъни...примигват при всеки изстрел,независимо с какво оръжие...Е те това Вного ме дразни!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                        X