Защо затриха политиката кому пречеше
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Изчезна политиката
Свий
Темата е затворена.
X
X
-
на соПственика, пък кой е той, аз не съм сигуренбайо, кажи ти моите и аз твоите кривици, па да се поправим и все (за)едно да вървим, ако ще бъдем хора.
Един луд: на много простите хора всичко им се вижда сложно…
Суперспам - спама на суперите
- 5 likes
-
Когато се появи цезурата, всичко стойностно изчезва. Имам чувството, че и на Шефа не му е кеф да плющи такива забрани, но явно от "гълъбарника' са излетели черни гарвани да кълват един от малкото НЕскопени форуми..."Гълъбът" с маслиновата клонка биде изяден от гарваните, а маслиновата клонка стана бухалка...ILLEGITIMI NON CARBORUNDUM
- 3 likes
Коментар
-
Предполагам, че разделът за политика е изтрит по същите причин по които няма раздели за религия и футбол - поляризация на участниците.Suzuki Jimny, 1.3, 2009
- 6 likes
Коментар
-
В най-добрите години на форума, преди 8-10 години, понеже съм реалист се питах-какъв ли ще бъде края на форума, и кога ли ще настъпи.Има ли желание-има и начин!
- 6 likes
Коментар
-
Не е за шампионата. И той де, ама не беше водещото.
В онези времена ако някой непознат ме срещне на на улицата и кажеше вълшебните думи "аз съм от форума"-можех без никакво колебание да му дам пари назаем, без даже да го знам по ник. За всякаква друга помощ да не говорим.
Сега вече това словосъчетание не предизвиква вълнение у мен. Най-много да му кажа "О, супер, ти кой си?"... И толкова. Не бих си заебал работата за да му помогна, ако не преценя, че е нужно, както на всеки друг човек. Докато тогава бих го направил без никакво колебание, "Форума" беше вълшебно нещо.
Как от едно толкова готино място в нета се превърна в едно от най-спорните и с не толкова добра репутация не се наемам да кажа. Имам си моя версия, но тя си е за мен...
Факт е обаче, че онзи ФОРУМ вече е минало, и никога няма да си върне онзи блясък. Сега сме едно дребно форумче, макар и с много техническа информация, но по участници сме ташак и половина...
На мен ми е гадно от това, но няма какво да направя.
Който е виновен за това-той си го знае. Нека на него да му тежи на съвестта.
-
Когато не знаете нещо, а ви интересува, просто попитайте някой, който знае да ви каже. При това учтиво, защото не ви е длъжен.
В случая - някой от администраторите.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално публикуван от Стария Преглед на мнениеЗащо затриха политиката кому пречеше
Коментар
-
Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
Много ли ти липсва?Човек никога не знае: какво печели, когато губи и какво губи , когато печели.
- 3 likes
Коментар
-
Влизам във форума веднъж седмично...по навик.сто: Тук нормално си подаваме топката като на тренировка и гледаме да не се контузим. Понеже сме от един отбор.
dembito: Хардуера можеш да го ритнеш, а софтуера само да го напсуваш
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар