Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Ужасяваща катастрофа стана пред очите ми!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Ужасяваща катастрофа стана пред очите ми!

Ужасна катастрофа стана пред очите ми преди час, в Пловдив на кръстовището на бул.Узточен и бул. Княгиня Мария Луиза
    http://news.plovdiv24.com/106188.html
    http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=389459

ето линк.

Само дето има малко нередности, че точно след катастрофата от мерцедеса шофьора излезе от колата и иазбяга а пострадалият който го вадиха пожарникарите близо 30 минути беше на дясната седалка затиснат от калника и вратата. Относно линейката.. и тя е в отчайващо състояние, но не можах да видя жената вътре, която бе отведена веднага с друга линейка.
    Направо бях потресен от случката.
    Последно редактирано от Георги Стоилов; 22-08-09, 13:32.
    0877 83 30 90 - Жоро

До: Ужасяваща катастрофа стана пред очите ми!

Ами какво да коментираме, това е зловина, а не тема.

Коментар

Първоначално публикуван от chrichri Преглед на мнение
      Ами какво да коментираме, това е зловина, а не тема.
      Наглостта и безотговорността на шофьора на автомобила според мен. Останалото е без коментар!
      0877 83 30 90 - Жоро

Коментар

http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=389539
        - Зверь, самый лютый, жалости не чужд.
        - Я, леди, чужд. Так, значит, я не зверь.

Коментар

Шукер,да е живо и здраво малкото,както и каръшката му майка...
          А за изтребителя/буквално/-слагам си цензура на клавиатурата/изказа...

Коментар

Пази Боже!На пътя никой не е застрахован,с тия състезатели .Добре че,жената и бебето нищо им няма.Незнам на какъв стрес са били подложени близките и.Дано всеки шофюр се замисли,че утре този водач може да бъде самият той,или бременната жена негова...
            [SIGPIC][/SIGPIC]

Коментар

Първоначално публикуван от stanlypld Преглед на мнение
              точно след катастрофата от мерцедеса шофьора излезе от колата и иазбяга а пострадалият който го вадиха пожарникарите близо 30 минути беше на дясната седалка затиснат от калника и вратата.
              А волана от коя страна беше.

Коментар

Първоначално публикуван от kinex Преглед на мнение
                А волана от коя страна беше.
                от другата
                0877 83 30 90 - Жоро

Коментар

В новините пишат че шофьора е сериозно пострадал но без опастност за живота .
                  Най-добрия реглаж на преден и заден мост

Коментар

19 години вече гледам катастрофи.....виждал съм какво ли не.....но като последните 9-10 години нямя.....докато книжките се купуват от ДАИ за смешни пари-дотогава всеки от нас ще е потенциална мишена....кофти за децата ни!

Коментар

Минах през Родината около 1000 км. тези дни. Аз не пътувам много, затова ми прави впечатление - все едно се движех през гробище. Паметници и букети отляво и отдясно, на разстояния един от друг колкото да не можеш да ги забравиш. А кандидати за нови - колкото искаш!
                      Общо взето шофирането за мен се превръща в стресово занимание, особено когато съм със семейството си. При такъв процент риск на пътя си мисля, че тези хора, които си изкарват хляба с много пътуване са герои. Или луди...

Коментар

Първоначално публикуван от Паджеровод Преглед на мнение
                        Минах през Родината около 1000 км. тези дни. Аз не пътувам много, затова ми прави впечатление - все едно се движех през гробище. Паметници и букети отляво и отдясно, на разстояния един от друг колкото да не можеш да ги забравиш. А кандидати за нови - колкото искаш!
                        Общо взето шофирането за мен се превръща в стресово занимание, особено когато съм със семейството си. При такъв процент риск на пътя си мисля, че тези хора, които си изкарват хляба с много пътуване са герои. Или луди...
                        И аз навъртях към 2000 км за няколко дни и ми прави впечатление че основните донори са по пътя София - Бургас . Няма такива нагли изпреварвания и разминавания на сантиметри . Един от тия донори го пребиха пред очите ми след като не можа да се размаже сам .
                        Най-добрия реглаж на преден и заден мост

Коментар

А, много хубаво са направили! Тоя вече ще прочете правилника.
                          С КАТ видимо могат да се подиграват. А с озверелите шофьори, чиито деца току що са били на косъм - не си струва ... Добро лекарство.

Коментар

Първоначално публикуван от Стефан Преглед на мнение
                            А, много хубаво са направили! Тоя вече ще прочете правилника.
                            С КАТ видимо могат да се подиграват. А с озверелите шофьори, чиито деца току що са били на косъм - не си струва ... Добро лекарство.
                            Особено в по големо количество
                            К мирной жизни не пригоден.
                            Най обичам, обстановката да е максимално близка до бойната.
                            ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157

Коментар

Май че има продължение. Цитирам:

"След катастрофата линейката която откарала ранения водач на мерчу,отново е катастрофирала.При огледа на втората катастрофа е остановено че ранения е иззел функциите на шофьора на линейката и се е блъснал пак."

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X