Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Ужасяваща катастрофа стана пред очите ми!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Ужасяваща катастрофа стана пред очите ми!

И аз днес видях катастрофиралата линейка точно когата я снимаше някакъв репортер.
    Some call it a hobby, we call it a way of life!
    Това че срещу теб са най-добрите, не означава, че трябва да се отказваш!

Коментар

В случая най-важното е, че жената и бебчето са добре!
      А тия кретени по пътищата...единственото, което можем да направим е ние да караме разумно и да сме на щрек, готови за идващия идиот...
      Все, что делаешь, надо делать хорошо, даже если совершаешь безумство.
      A2 (+)

Коментар

Е тоя нема да се оправи лесно.
        Добре де, а сега кажете, откъде видимо невменяем човек, изобщо има книжка и кола? Или пак ще си говорим за права?

Коментар

Защо ли не ми е ясно , този шофьор, избягал ли е:
          "
          Само дето има малко нередности, че точно след катастрофата от мерцедеса шофьора излезе от колата и иазбяга а пострадалият който го вадиха пожарникарите близо 30 минути беше на дясната седалка затиснат от калника и вратата. Относно линейката.. и тя е в отчайващо състояние, но не можах да видя жената вътре, която бе отведена веднага с друга линейка."
          Или е в болница:"
          В новините пишат че шофьора е сериозно пострадал но без опастност за живота ."
          Или:"Май че има продължение. Цитирам:

"След катастрофата линейката която откарала ранения водач на мерчу,отново е катастрофирала.При огледа на втората катастрофа е остановено че ранения е иззел функциите на шофьора на линейката и се е блъснал пак."

Коментар

Първоначално публикуван от Паджеровод Преглед на мнение
            Минах през Родината около 1000 км. тези дни. Аз не пътувам много, затова ми прави впечатление - все едно се движех през гробище. Паметници и букети отляво и отдясно, на разстояния един от друг колкото да не можеш да ги забравиш. А кандидати за нови - колкото искаш!
            Това не е голям критерий, защото в държави, където уж карат по-дисциплинирано, но са и по-набожни, подобни паметничета и параклисчета са с пъти повече... Лошото е като се замислиш, че у нас се поставят рядко, а пак не е като да няма...
            Грамотността е прозорец към интелекта, ако човек не може да усвои дори майчиния си език, то потенциала му за нещо повече е под въпрос.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X