Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Игра "Принудителна неплатена отпуска"

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Толкова ли няма какво да се пише вече в тоя форум,че достигнахме до тая тема баси.
    Не се ли правят машини,разходки и всичко присъщо на тоя форум.
    Лоша работа е да се хващаш на хорото дето го играят всички идиоти.
    Накрая не можеш да разбереш дали си в началото му или в края.
    Няма страшно в умирачката...
    Страшното е да си жив!...

Коментар

• s_s1
      s_s1 коментира
      Редактиране на коментар
      Темата е за да помогне на участниците в нея да изяснят кой за какво се бори и кой кого дразни.

И не е задължително да пишете тук.

Форума е магнетичен за мен и чета почти всичко. Но пиша в тези теми, които задържат вниманието ми, които ме интересуват.

Първоначално публикуван от artefekt Преглед на мнение
    Да наричаш трол всеки който е на различно от твоето мнение е просто липса на аргументи.
    Нещо повече - инфантилност.

Четете каквото си искате. Какъв е смисълът от функции тип: "игнор"! Ми като видите, че е писал (например) давц - подминавайте. Колко му е... Щот представете си, че пък "давц" (като обобщително на който и да е) се интересува от написаното от всички вас (и колкото е възможно още други). Каквото и да представлява то!

ПП
    И стига с тези презрени и съответно хабилитирани раздели. В т. нар. "технически" раздели, разговорите могат да се обобщят до: "Мое ли бУрма с лева рязба а са нАвие на бурмий с десна рязба". Изводът (когато изобщо се стигне до нещо подобно) е: "Болт набит с чук, държи повече от пирон завит с ключ".
    (Правопис, стил и изобщо грамотност - на много по-ниско ниво, от това, което успявам да представя.)

За петнайсет години участие в този форум, не съм научил нищо ново, или съществено от техническа гледна точка Но съм провел безброй, безкрайно интерсни, полезни и съществени разговори с кого ли не и за какво ли не.

За запознанствата (даже и задочните) да не говорим!
    Последно редактирано от davc; 05-11-21, 21:46.
    Прави каквото трябва, пък да става каквото ще!

Коментар

• Danika
      Danika коментира
      Редактиране на коментар
      Като не ги виждам, не се отклонявам от това за което съм влязла - четенето/писането на мнения по темата.

• artefekt
      artefekt коментира
      Редактиране на коментар
      Когато някой е написал нещо невярно...и го посочиш......това персонална нападка ли е?
      За един приятел питам....

• BENZBOSS
      BENZBOSS коментира
      Редактиране на коментар
      А кой определя кое е вярното,аз Короната не съм я карал,значи я няма ли? Или ти се троши колата ма не може да е вярно,тия не се трошат така?

Ако за това говориш де,ако съвсем на черното бяло то съм съгласен с теб,но пък и много такива изцепки не съм виждал,а и се подминават с усмивка много лесно

Danika коментира
    Днес, 22:11
    Марти, вярвам ти, но на този не съм му направила нищо и дори не съм комуникирала с него. Защо е това безсмислено заяждане, не знам.
    Пак нищо не разбра....виждам само едно арогантно държане....ТОЗИ?!?
    Мисля вече всичко е ясно...

Коментар

Аз пък съм тук по навик ...явно...
      Отначало бях воден от морален дълг - защото година след като постъпих в форума благодарение на него изкарах поне 150 000(не съм смятал подробно) и считах че не може само да се взема и трябва да се дава...защото кръга се върти...

Коментар

Е те тоя с кеф да му дадеш отпуска
        https://offroad-bulgaria.com/member/35040-muvo

Няма нормален пост , подходящ за форума.

Фиат Купе
        Опел Фронтера В
        Мицубиши Паджеро Пинин

Коментар

• davc
          davc коментира
          Редактиране на коментар
          Е, на теб съвсем явно, изключително не ти харесва.

Всъщност е много по-лесно и продуктивно ако вместо да се "нервите" на този или онзи (не коментирам с причина или без) да го използвате... Какво имам предвид, дори и "най-якият" трол, може да Ви донесе полза (и не само на Вас) ако безпристрастно прочетете написаното и го използвате като противовес на Вашите разсъждения... Дори във почти всичко да сте прави, допуснете малката вероятност в нещо дребно да не сте... И използвайте така щедро предоставената възможност да се усъвършенствате... ;-)

Аз чета всичко, никой не игнорирам и гледам максимално да използвам всяка дума, най-вече онези, които не подкрепят моите разсъждения... Пробвайте, много е полезно...
        VPetrov.photography

Коментар

• BENZBOSS
          BENZBOSS коментира
          Редактиране на коментар
          Ти ги уби,клепачите с клечки за зъби отваряш.

Иначе съвсем ми е ясно за какво говориш,на 150 000 регистрирани как пък ли няма да се замисля дали някой ‘е се почуства ощипан защото моето мнение не съвпада с неговото.

• #11.10

NovemberCharlie коментира
          Вчера, 20:39 И на мен ми липсва Гоблина, на пък доводите му да напусне са железни. Колкото до троловете, моите тролове всичките изчезнаха. Явно съм по-проклет от тях П.п. идеята на 'играта' не знам да ли е добра, но според мен, няма да се получи желаният ефект.
        Гоблин, ако не липсва на някой, значи има проблем (въпросният някой, не Гоблин).
        Но той представи ли доводи - май просто в един момент престана да влиза?

Коментар

• BENZBOSS
          BENZBOSS коментира
          Редактиране на коментар
          Извратеняк,номинирам те тебе,не ме кефиш

• davc
          davc коментира
          Редактиране на коментар
          Астиа бе - аз разбира се, няма да си скъсам фанелката... Ама-а, пълно единомислие баси (квот било - такова и го предполагам), а ти така се разчуствА!

• s_s1
          s_s1 коментира
          Редактиране на коментар
          Не мисля, че е правилно заради писанията на някои дразнителли да се откажеш да участвъш във този или в който и да е форум.

А всъщност, какво е трол? Извън скандинавските народни приказки.

Коментар

• turtey
          turtey коментира
          Редактиране на коментар
          Аре бе. Много е просто.
          Влатко под всякакви имена.
          И 98% от писанията на Амадеус

• davc
          davc коментира
          Редактиране на коментар
          Малий-й, то цяла наука.

• s_s1
          s_s1 коментира
          Редактиране на коментар
          И кой е тоЯ ВлаТко?

Първоначално публикуван от Венцислав Петров Преглед на мнение
        б Дори във почти всичко да сте прави, допуснете малката вероятност в нещо дребно да не сте... И използвайте така щедро предоставената възможност да се усъвършенствате... ;-)

Пробвайте, много е полезно...
        Хахаха абсолютно си прав! Между другото в това положение е всеки женен мъж с повече от 15 години брак
        Аз никога не съм прав когато "говоря" с мойта жена

Коментар

• BENZBOSS
          BENZBOSS коментира
          Редактиране на коментар
          Чак па всеки…..

• kameno karp
          kameno karp коментира
          Редактиране на коментар
          Явно и такива жени има.

Първоначално публикуван от davc Преглед на мнение
        А всъщност, какво е трол? Извън скандинавските народни приказки.
        Според мен неправилно се търси произхода в скандинавско-саксонската митология Не идва от съществото "Трол", а от "trolling" (риба-а-а-арите знаят защо-о-о-о-о ) - обхождаш водната площ (обикновено с лодка), влачейки стръв, блесна, "воблер" или друга примамка и каквото се закачи - закачи.
        Ето пример за такава техника:
        Първоначално публикуван от turtey
        Днес, 16:38
        Аре бе. Много е просто.
        Влатко под всякакви имена.
        И 98% от писанията на Амадеус
        Т.е. подхвърля си воблерчето и го влачи с идеята да ме подкачи Пък ако някой друг вместо мен се хване - берекет версин, мемлекет гюзель.
        България е единствената страна на тая плоска земя, която има цели СЕДЕМ рилски езера!

Коментар

И има в зара "Принудителна и неплатена отпуска"

А от прочетеното за троловете нашите /в този форум/ не са от простите -това значи че са сложни или умни тролове.
          А че ги има не е лошо-форума е чЕтаем и посИщаем.
          Каго се ограмотих за троловете споделям мнението, което и Гагич споделя, че термина идва от Тролинг- влачиш кукичка с фалшива примамка и като се закачи някой . събираш влакното.
          Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X