Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Игра "Принудителна неплатена отпуска"

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Игра "Принудителна неплатена отпуска"

Предлагам следната игра в този раздел "Политика, икономика и обществени взаимоотношения":

Всеки има опоненти, които го дразнят.
    Играта се състои в това да номинираш някой, който пожелаеш за "Принудителна неплатена отпуска"
    Този, който получи най-много номинации да спре да пише за периода до 21.11.2021 година.
    Номиниран може да е всеки, а номиниращият трябва да е регистриран преди днешна дата и да има поне 50 мнения..
    Номиниращия може да се обосновава защо номинира някой за "Принудителна неплатена отпуска", а може и да не влиза в обяснителен режим.

И така давам старт и ако сте съгласни и някой Ви дразни-номинирайте го.

Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Бенца - основно ръси мнения научени от форуми и интернет инфо.Без да ги е изпитал на собствен гръб.
    Даже не вярва и на тези които са го изпитали.

Сори нищо лично.Мнението си е мое.
    Оправданието е като гъз-всеки го носи със себеси !

Коментар

• BENZBOSS
      BENZBOSS коментира
      Редактиране на коментар
      Мерси

Други?

Да знаеш,че съм го преместил в крачола,висеше свободно преди това.За това какви мнения къде давам и защо…..идея си нямаш.
      Да не продаваш някой чупеняк и да ти развалям далаверата?
      Последно редактирано от BENZBOSS; 05-11-21, 05:42.

• Даниел Чобанов
      Даниел Чобанов коментира
      Редактиране на коментар
      Това което пишеш е присъщо за селския тарикат.
      Явно това чувство още присъства в теб което е жалко.
      Тук вече се задушавам от такива като теб да питат колко е глобата голям праз ще я платим.
      Мислиш ли че и аз не мога да си платя при вас една глоба?

• BENZBOSS
      BENZBOSS коментира
      Редактиране на коментар
      Дреме ми дали можеш,важното за мен е,че АЗ мога ако закона го е оцапал някой.

И не се задушавай,дишай дълбоко

Не си доизмислил нещата, а и въобще идеята не е ОК. Баш троловете не можеш да спреш, а за останалите няма смисъл, дори и да са на различно мнение.
    Ясен: "Правилата просто не могат да обхванат живота, затова компромиси има навсякъде. Само различно дълбоки. И според местните и личните разбирания кое е по-важно."

Коментар

И накрая няма да остане никой...
      Виден столичен ихтиолог

Коментар

• BENZBOSS
        BENZBOSS коментира
        Редактиране на коментар
        Е един ще остане поне,нали някой трябва да кликне някъде за предпоследния.

Номинирай Ясен,той е с кликалото…….или Админи не е добра идея?

• Ясен
        Ясен коментира
        Редактиране на коментар
        Аз не съм Админ. На бодлива крава, както е казал народът, Бог рога не дава.

Не че не мога да стана за 10 минути в тоя скъсан софтуер, но не е това интересното.

Интересното е какво става с форум без модератори и администратори. Човек би си помислил че настава една свобода и мислите се леят свободно...

Като си помисли човек втори път става ясно че не е така.

Първоначално публикуван от лудия печатар от с. Оризари
        Тук за политика въобще не може да се говори. Като почнеш по същество идва Ясен и получаваш бан, защото псуването било забранено.

• BENZBOSS
        BENZBOSS коментира
        Редактиране на коментар
        Сори,повиших те от Супер Марио до Индиана Джоунс,вината моя

Има и тролове които не успяват да се оприличат сами!Понеже нали.....

Коментар

Стига бе! То и в кодекса на труда няма такова нещо като "принудителна неплатена отпуска", а ние тука ще я въвеждаме.
        יעבור
        «И това ще мине»

Коментар

Е, това е само игра.

И нищо и никога не е съвършено. Дори да е подобие на Господ Бог.
          Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Първоначално публикуван от s_s1 Преглед на мнение
            Предлагам следната игра ...
            Доскучало ти е?

Подобна "игра" вече имаше преди -найсет години. В резултат на което беше отрязана възможността за негативен вот.

И какво значи "най-много". Примерно 5 души имат по 1 номинация, а шестия - 2. Т.е. "най-много" ...

Ние не сме неутрални!

Коментар

• s_s1
              s_s1 коментира
              Редактиране на коментар
              2 е повече от едно.

Това за негативния вот явно съм го проспал или забравил.

А в случая от няколко дни си мисля, че някои участници в този раздел са много агресивни и вредни според мен. Но като се замислих... може би само аз съм с такова мнение, и само мен някои участници ме дразнят.
              А може би аз дразня повече.

Е те за това е тази тема.

Как са гласували в Древна Гърция

Нещо старо. Не е съвършено, но нали вече писах за съвършенството.

Коментар

някой май прекалил с гледането на тези безумни нови версии на "Бързи, смели, сръчни", дето се въртят в праймтайма..... или пък идва от БигБрадър, не знам, но е еднакво неостро.

по-полезно ще е да се възстанови възможността "игнор", която позволяваше да се скриват мненията на дразнителите. Имаше я в стария форум, тук не я намирам, а я ползвах редовно.

Коментар

Има си я функцията "игнор" и я ползвам за няколко особено дразнещи ме особи.
                Проблемът е, че DBRS, artefekt (не знам дали само един човек пише от този профил) и icos хейтят всеки мой постинг по каквато и да е тема, т.е. очевидно за тях пък аз съм дразнител. За съжаление, виждам "кълването" им когато някой ги цитира или вляза без да съм логната. Т.е. игнорирането не е универсално решение. Е, засега реших проблема като се самоотстраних от темите в този раздел за да не храня личните си тролове Влизам във форума по навик и заради теми в раздел "Пътешествия.." за които съм абонирана. Ако видя нещо интересно в другите раздели просто да чета без да пиша. Тази тема е изключение, защото ми стана интересно.
                Та има го и самоотстраняването, s_s1
                После се отвиква от форума и... така. Надявам се.
                Suzuki Jimny, 1.3, 2009

Коментар

• IvanIvanovi
                  IvanIvanovi коментира
                  Редактиране на коментар
                  и къде е игнора, че аз не го намирам?

• Danika
                  Danika коментира
                  Редактиране на коментар
                  В настройките.

• NovemberCharlie
                  NovemberCharlie коментира
                  Редактиране на коментар
                  И на мен ми липсва Гоблина, на пък доводите му да напусне са железни. Колкото до троловете, моите тролове всичките изчезнаха. Явно съм по-проклет от тях П.п. идеята на 'играта' не знам да ли е добра, но според мен, няма да се получи желаният ефект.

Ето колегата отписа ГЛК щото много се чупили казано от човек който не го е притежавал.
                Извини ме Бенц но да беше добавил по една нула на пробега който си спомменал да ти повярвам и аз.
                Аз имам наблюдение на такова и то 3.5 бензин 272 коня.Още чакаме да разпъне верига от няколко години.
                И ако не си разбрал което няма как да не си щото много четеш тук всеки който си купи кола нов внос е на 160-170 000км.И после изненадани почват да плюват по форуми и фейс групи колко счупени били.Нафтата виновна маслото менте частите също.

Коментар

• BENZBOSS
                  BENZBOSS коментира
                  Редактиране на коментар
                  Е нямаш шанс,а се натискаш за пети път да ти се обяснява

Заеби

• Даниел Чобанов
                  Даниел Чобанов коментира
                  Редактиране на коментар
                  Къде прочете че искам да ми се обесняваш?
                  Господин голямо АЗ!
                  Викам да приключваме а.
                  Напиши нещо от доло щот винаги обичаш да си последен изказал се и довиждане.

• BENZBOSS
                  BENZBOSS коментира
                  Редактиране на коментар
                  Готово

Не мислех да взимам участие в темата, но виждам че трябва....за другите, които четат.
                Да наричаш трол всеки който е на различно от твоето мнение е просто липса на аргументи.
                Опитите пък за обидни подмятания и определения си е чиста проба слабост....както междуврпочем и игнора, както съм споменавал и друг път.
                Аз пък обикновенно чета и тези мнения, които се различават от моето. Много от тях са ми интересни, а някои и са ми от най-забавните.
                И друг път съм го казвал....няма никакъв проблем да променя моето, стига да бъда убеден с логични и истински доводи.
                Толкова засега.

Коментар

• cecoa1
                  cecoa1 коментира
                  Редактиране на коментар
                  Точно затова аз мога да нарека "баш тролове" сравнително малко участници, с които не намирам смисъл дори да споря(толкова са абсурдни повечето им изяви).
                  Очевидно не смятам, че попадаш в тази категория.

Първоначално публикуван от artefekt Преглед на мнение
                ...
                Е не е баш.
                Да те залива информация и ти да твърдиш че какво толкова, останалите са същите и ще направят точно същото БЕЗ аргументи, щото не си Ванга, какво е, ако не тролене?
                И аз ви чета, за разлика от Даника, ма понеже съм си по-прост - отговарям понякога. На тебе, на батко Владко, на други...

Коментар

• сто
                  сто коментира
                  Редактиране на коментар
                  Бат Марто, аз не ви познавам, просто си създавам определени впечатления на база писано

• бат'Марто
                  бат'Марто коментира
                  Редактиране на коментар
                  Виж какво написах по-долу

• Danika
                  Danika коментира
                  Редактиране на коментар
                  Марти, вярвам ти, но на този не съм му направила нищо и дори не съм комуникирала с него. Защо е това безсмислено заяждане, не знам.

бат'Марто коментира
                Днес, 19:56
                Познавам Миро (artefekt) от доста години, и да го сравняваш с влаТко, не си прав.Изключителен Човек, много умерен и земен. Защо не се понасят с Дани, не знам.
                Благодаря Марти за хубавите думи. Дали ги заслужавам...един господ знае
                Аз към Даника нямам никакво специално отношение...

Коментар

• бат'Марто
                  бат'Марто коментира
                  Редактиране на коментар
                  За нищо Миро. Просто когато дращим клавиатурите , си създаваме мнение за хора, които не сме виждали на живо. И на Стоян (сто ) съм му ,,скачал" в някои теми, но съм сигурен, че е пич...А наздраве на всички !

• s_s1
                  s_s1 коментира
                  Редактиране на коментар
                  Наздраве!

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X