Обява

Свий
Няма добавени обяви.

АПОКАЛИПСИС СЕГА!!!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: АПОКАЛИПСИС СЕГА!!!

Колеги Тъщата не е жена. Тя е забравила отдавна що за същество е била. Тя дори не понася себеподобните. Помощ . А жената още е жена, защот още се водя мъж. Когато мина на другия тротоар да му мисли .

Коментар

Първоначално публикуван от asen3 Преглед на мнение
      Колеги Тъщата не е жена. Тя е забравила отдавна що за същество е била. Тя дори не понася себеподобните. Помощ . А жената още е жена, защот още се водя мъж. Когато мина на другия тротоар да му мисли .
      С известни уговорки съм съгласен за тъщосъсловието.
      Жена била,не била-перфектна конфигурация за прострелка на 25/50/100/500 метра-където уцелиш междувеждието и се порадваш на боеприпаса/оптиката/хубавата вярна карабина.

Коментар

Първоначално публикуван от asen3 Преглед на мнение
        Ти не знаеш ли как върви градацията на половия живот в брака?
        Първите 15 години- съпруг и съпруга,
        следващите 20 години брат и сестра,
        а след това... две сестри

Коментар

Много ми хареса.Страхотна публикация.

Коментар

Аз не знам за какво се жалвате - намен тъщата ми е шефка, а сжена ми деля офис.

В повечето случаи с тъщата се рабирам по-добре, отколкото с половинката.
            Не е луд, който яде баницата.... Кучето си лае, кервана си върви... ДОКОГА?
            Форд Фокус 1,4 1999 г., Крайслер Гранд Вояджър, Corvette C5
            ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА

Коментар

Първоначално публикуван от musovir Преглед на мнение
              Аз не знам за какво се жалвате - намен тъщата ми е шефка, а сжена ми деля офис.

В повечето случаи с тъщата се рабирам по-добре, отколкото с половинката.
              Блазя ти!
              Благородно не ти завиждам,ама всеки си знае за себе си...
              Ако моята/тъщокараре/ ми беше и шефка,отдавна щях да съм на държавна издръжка и да ги броя два за три,понеже съм работлив...

Коментар

Ние с нея си имаме негласна уговорка. На работа може да имаме яки скандали и спорове. Но след 17:00 я вечеря, я гости, я на ракийка.
                ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА

Коментар

От тъща и държавен орган най-много сa багя.

Коментар

Аз не знам за какво се жалвате - на мен тъщата ми е шефка, а с жена ми деля офис.
                    Горкия.....мини да те черпим некое кебапче и биричка на сбирките на Барбекю-клуба. То направо си за ожалване, направи ли им вивариум в офиса, нареди ли им камъчета, там да си съскат кротичко.......

Коментар

Първоначално публикуван от bodo Преглед на мнение
                      Горкия.....мини да те черпим некое кебапче и биричка на сбирките на Барбекю-клуба. То направо си за ожалване, направи ли им вивариум в офиса, нареди ли им камъчета, там да си съскат кротичко.......
                      Ако знаеш колко искам да си гледам змия - хем съм си избрал и трети вид , ама тъщата има ужас от себеподобни и от уважение още не съм си взел съскащо у дома. Няма да смее горката да ми дойде на гости.
                      ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА

Коментар

Ако знаеш колко искам да си гледам змия - хем съм си избрал и трети вид , ама тъщата има ужас от себеподобни и от уважение още не съм си взел съскащо у дома. Няма да смее горката да ми дойде на гости.
                        Абе, те жените и на галено си викат тъй. Пепи (сигурно от пепелянка), Ани (определено е от анаконда). Сещам се един познат как викаше на тъща си - Маргарита. Викаше и ЛайКучка......

Коментар

Първоначално публикуван от ivanjorov Преглед на мнение
                          Чета и си мисля следното: В разказа се казват няколко дразнещи неща във жената като 1 от тях е тъщата, съответно очаквах всички да се обединят около тезата че жената не е като човека. Но какво се оказва всички женени започват злословят по адрес на тъщите а никой не се оплаква от жените.
                          Извод: Аз като ерген си мисля че сте свикнали с проблема жена и ви остава проблема тъща.
                          Замислете се малко, как ще се оставите на подобно опитомяване.
                          Колега, като прочетох поста ти, че жената не е като човека веднага се сетих за вица дето на рождения ден на един мъж женен от 10 години му идва на гости тъщата и му подарява една декоративна палма. В отговор мъжа казал: "А-а-а-а - преди 10 години ми даде маймуната, а сега ми носиш и дървото"

Иначе както всички знаем тъщата е като тортата - и двете са най-хубави студени и поднесени със свещи
                          The most beautifull navigation system in the world comes as standart in every BMW Convertible: the stars!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                          X