Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Футболна Суперлига

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Първоначално публикуван от windwarrior Преглед на мнение
    Какво, и защо, мислите за проекта на европейската футболна Суперлига?

Умишлено пиша с неутрален тон, и засега спестявам собственото си мнение, за да не задавам предефинирана посока на дискусията.
    Винд, а стига ве! С Гагича сте от един випуск на школата и сте ги знаели нещата на момента, нали?

Пак Путин виноват...

Коментар

Само знам, че Гришата им е отказал, а слуховете за залеза на футбола са силно преувеличени!

Коментар

Първоначално публикуван от Венци- малкия Преглед на мнение
        Двама пъпчиви тийнейджъра правеха гледанията в реално време нещо като 2:1 сравнено със супербола.
        Ако направят е-спорта да се гледа само на отделен канал по телевизията с допълнителен абонамент, ще са други цифрите. Ама сега всеки тийн може да извади телефона докато скучае в час по математика и да зяпа безплатно.

Суперлига нека да има, тамън да си изработят милионите дето им ги дават

Коментар

Понеже затвориха политиката, а и не мога да се ориентирам как да отворя нова тема - да пиша тук:

Та - какво мислите за футбола ни? "Кауза"-та се издъни тежко, ама така е, като си навикнал на лесно.

Аз съм "чорбар" до мозъка на костите си - труден мач, но успяхме. Както винаги.

А ФК "Джингиби"? Искат преиграване? Жалка история или?

Коментар

• MM1980
            MM1980 коментира
            Редактиране на коментар
            И дайте да не се храним (не че не зададох тон), да говорим смислено. Всички сме от националния отбор, но с тия правила в КМБ, няма да има оправия.
            Последно редактирано от MM1980; 13-08-22, 11:52.

Нова взривоопасна тема.

Основните и резервните екипи на един от споменатита горе отбори прави взривоопасна комбинация. Старо негово име съвпада с много популярен клуб в столицата на една Държава на север от Румъния.

Коментар

• MM1980
            MM1980 коментира
            Редактиране на коментар
            Така е, не исках да се джанкаме пак. За това и се писах "чорбар". Все пак...

MM1980 коментира
          Днес, 14:22
          Така е, не исках да се джанкаме пак. За това и се писах "чорбар". Все пак...

Повелята на парт...., грешка администрацията е нивото тук да е като на областен партиен орган от 1975 година. Като верен поддръжник на форума трябва да се съобразявам с реалностите.

Коментар

След 4 години работа в ПФК Левски АД, категорично съм за свят без футбол... Няма такава гнус...
            "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

• MM1980
              MM1980 коментира
              Редактиране на коментар
              От любопитство - би ли споделил неща от кухнята?

Първоначално публикуван от Scrapheap Преглед на мнение
            След 4 години работа в ПФК Левски АД, категорично съм за свят без футбол... Няма такава гнус...
            И аз съм отвратен. Някога гледах всичко, сега и ЦСКА не ми се гледа.

Ето една нова тема за размисъл - ритнитопковците взимат пари колкото за едно ферари на седмица, а докторите? Учителите?

Живеем в сбъркан свят...

Коментар

Първоначално публикуван от MM1980 Преглед на мнение

И аз съм отвратен. Някога гледах всичко, сега и ЦСКА не ми се гледа.

Ето една нова тема за размисъл - ритнитопковците взимат пари колкото за едно ферари на седмица, а докторите? Учителите?

Живеем в сбъркан свят...
              Е тя една германска или италианска лекарка хубаво го беше казала в началото на Ковида. Аз вика взимам 100 000 евро (примерно) годишно, а Неймар тия пари ги взима за седмица. Еми идете при Неймар да ви лекува.

Иначе и аз съм чорбар и в червата.
              Синьо небе над златни жита. Ако някой се чуди - Добруджа е. Южна. Българска.

Коментар

Който прави пари взема пари, доктори и учители не са в тоя кюп. У вас имаш ли тениска или юрган с лика на някой учител?

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Untitled.jpg
Прегледи:125
Размер:39.9 КБ
ID:6885340

Коментар

• MM1980
                  MM1980 коментира
                  Редактиране на коментар
                  Имам тениска и шалче на гимназията ми. Но това не променя факт-а, че докторите и учителите са "мижаво" заплатени.

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X