Да почваме! Наздраве!
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Бар Наздраве 6
Свий
Темата е затворена.
X
X
-
Дедо Коко е с миокарден инфаркт в "Свети Георги" в Пловдив. Жена ми от днес е с положителен тест за Ковид и го играем карантинирани. Сиреч, тя е в спалнята и налива чай с джинджифил, лимон, мед и намквоси. Аз съм в кухнята, пуша латакия, пия греяно вино с черен пипер, резанчета ябълки и карамфил.
Наздраве!Прави каквото щеш, ама да стане както трябва.
Коментар
-
Вие нали го изкарахте тва чудо? Пускат ли посетители при дедо Коко?Първоначално публикуван от Тропчо Преглед на мнениеДедо Коко е с миокарден инфаркт в "Свети Георги" в Пловдив. Жена ми от днес е с положителен тест за Ковид и го играем карантинирани. Сиреч, тя е в спалнята и налива чай с джинджифил, лимон, мед и намквоси. Аз съм в кухнята, пуша латакия, пия греяно вино с черен пипер, резанчета ябълки и карамфил.
Наздраве!В миналото ще остане, каквито сме били...
Коментар
-
Не пречи да го караш по няколко пъти, Емо. Дедо Коко е в интензивно, но не е Ковид- отделение. Звънни му, може да ти се зарадва. Преди час ми звучеше добре по телефона.Първоначално публикуван от Emilppp Преглед на мнение
Вие нали го изкарахте тва чудо? Пускат ли посетители при дедо Коко?Прави каквото щеш, ама да стане както трябва.
Коментар
-
Утре ще го набера и ще пиша как е! Наздраве!
За всеки ден прекаран в риболов господ дава по два
0878 79 20 61 Борис
Коментар
Активност за темата
Свий
Тук са 3 потребители онлайн. 0 потребители и 3 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар