........
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Бар Наздраве 6
Свий
Темата е затворена.
X
X
-
-
Ууууффф, добре че е Ясен да помага понякога ...
Та вече съм с четири пружинки, пиша на дясната страна(виж поста на Тропчо) и най ваажното- след 35години дедосване дедо Коко стана ДЯДОооо. Наздраве Ви, щото аз съм на водица...
Напълно съм съгласен, че има и много свестни доктори. Освен форумните, визирам лекуващият ме д-р Тонев от" инвазивна кардиология"- умбал св.Георги , Пловдив.
Господ здраве да му дава.Ясен: ”в Наречен си лекувам нервите от форумното модериране...”
- 2 likes
Коментар
-
Първоначално публикуван от dedoKoko Преглед на мнениеУуууффф, добре че е Ясен да помага понякога ...
Наздраве.
Прави каквото трябва, пък да става каквото ще!
Коментар
-
Добър вечер и от мен.
Наздраве и тук на адаша, за това че вече си е "оправдал" потребителското име.
proud founder of Anna Veith fan club Bulgaria
NISSAN Terrano II R20 2.7 TDi [A1 Rh+]
Заедно в борбата срещу злокачествените мозъчни тумори
Коментар
-
Изредих от сутринта бира (не помня, откога не съм пил бира в 11 преди обяд) греяно вино с черен пипер, резанчета ябълка и карамфил, джинджифил... Къмто следобяд минах на греяна туршия с ракия. В 18:08 ч. думнах един буркан зелева чорба, ще продължа после, щото тоалетната....Прави каквото щеш, ама да стане както трябва.
Коментар
-
Мани... в момента сме като украинци, обсадени в Севастопол. Майонезата свърши, бъркаме яйца с олио, хляб няма, посягаме на брашното, маята и хлебопекарната, дето все не оставаше време за нея... Наложи се да овалям в пипер и сол едни меса и да ги висна на балкона... никога не съм го правил, досега. Добре, че кайма има и детето може да яде принцеси до свършека на света. С малко туршийка и тиквени семки нещата се изтрайват.
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар