Колегата хвана 18 линчета, а аз само две...Иначе извадих двайсетина костурчета на дропшот за спорта. Всичките дваЕсе линчета бяха преселени в друг гьол, където се надяваме да се завъдят. Наздраве Боби !
Емо, тези дето имат бентлита ще си ги имат и без да се занимават със земеделие. Те са си бизнесмени, с усет и нюх, та с каквото и да се захванат-бентлито им е сигурно.
Аз съм земеделец. Работя земята, с кеф и с любов. За мен това е най-приятното занимание, а ако изкарвам и повече пари от нужните ми за живот-супер. Ако не-каквото-такова. Докато мърдам ще се занимавам със земеделие. Или докато имам финансова възможност де.
Разликата между такива като мен и тези с бентълитата е,ч е аз го правя защото ми е призвание, а те защото виждат в това бизнес ниша. Ако спрат да печелят(а то май му се вижда края)-тези ще си преориентират бизнеса. А такива като мен ще останат да хранят страната.
Тия с бентлитата (у нас!) най-общо казано са първо корупционери и после, и само по съвместителство, земеделци. Тях не ги броим.
Ако утре се нормализира режимът на субсидии (или пък, да даде господ, изчезнат земеделските субсидии), тия с бентлитата ще станат строители, хотелиери или каквото в този момент е "на далавера".
Днес сменях възглавница на едното Атего. Работа, която по принцип е за половин час с включено миене на ръце ми отне 3 и кусур часа.
Сега съм на Водка със салатка и пържолки
Наздраве
Коле, не се коси! Днес се видях с приятел земеделец като теб, ядосваше се, че не може да влезне в слънчогледа да го окопае. Каза че ако още една седмица е такова ще го изпусне и бурените ще го залеят. Наздраве!
Коментар