Ето ме и мен. Прибрахме се след около 400км по черно и 280км асфалт. Разходката беше на ниво, с много
природни и исторически забележителности. 12 джипа, като 7 бяха пловдивски, а останалите от София, Плевен, Троян, Г.Оряховица.
Оказа се, че такива комбинирани разходки май организира само пловдивската група.
Аз естествено на около 100км от началото, на един калдъръмен римски път, скъсах "ухото на петата на торсиона". Дано правилно да съм го написал....
Купето легна върху гумата и спрях. След кратък размисъл и оценка на ситуацията, един колега ми даде мъничка
резервна гума, която се навря в подкалника без да закача. След около 700м ни чакаха останалите от групата, и там намериха още една малка
гума за другата страна. С тези гуми слязох на ход още три километра до асфалт и като по чудо имаше чист канал за ремонтиране коли...
Там успяхме да направим една шашма и да закрепим положението и изкарах с групата целият маршрут.
Имаше още премеждия, но нямам нерви да ги опиша всичките.
Сега поркам виски ии гледам снимки и клипове, които сме направили аз и останалите.
Кефа от такива разходки няма равен.
и когато си успял да импровизираш и да позакърпиш джипката, и така да изкараш целия маршрут-още по-голям кеф.
Аз ли не знам...
Благодаря Марто. Понеже ми е трудно качването на снимки и писането от телефон, само ще споделя (отново де),
че успяхме на пътя да закърпим положението и да продължа цялата разходка. А пък работата до късно... щото алтернативата е да
се прибера при жената
Коментар