Израз на технологична мощ Рекламен плуг. Да е интересно на несведущите.
Както искаш го наречи. Ако трактора има сила да оре със седем тела-има си съвсем нормални такива плугове, които си се дърпат. Отдавна е известно, че да дърпаш е по-лесно отколкото да буташ, затова и всички инвентари са все отзад на трактора.
Няколкото тела отпред могат да означават, че трактора има мнооого мощност която не може да се използва при задно окачен плуг(има си ограничения заради съпромата колко може да е дълъг плуга назад), та може и да се сложи някое друго тяло отпред.
Обаче такива трактори са си рядкост. Не знам кой би мси купил един трактор с 800 коня вместо два с по 300-350. Двата трактора ще свършат повече от двойно работа от този с 800 коня.
Това с преден плуг и много мощен трактор е главно заради шоуто и дрънкане на технологии. В практиката се срещат много рядко.
Абе мина ми, ама все се надявам да не е.
Пък и стила му на пис(т)ане е различен. Онова е рядко лайно дето и на лопата не стои, а този младеж май е по- склонен да приема акъл.
И има Нива, а не Супер УАЗ Поне по декларация де.
Ще стане ясно на по-късен етап .
Все пак има всякакви ентусиасти на тоя свят .По принцип им симпатизирам на такива хора които са готови да не вървят в правата пътека и искат нещо ново и различно .Ако има и финанси ще му се получат нещата до някъде..
Наздраве.
Общото на етреника със суджука е, че са разни наденици - демек, нещо наденато (в черво). Етреникът е черен дроб, бъбреци, сърце, език и мазно месо. Виси, ама не се суши и се пържи. И вярно, освен в Коприщица, не знам някъде другаде да се прави.
Коментар