Днес завърших сеитбата на слънчогледа. 700 декара останаха зад гърба ми, а аз не искам повече да виждам кормило пред мен.
Ама няма накъде-утре ме чакат 650 декара жита за пръскане, а после и 700 декарра царевица за сеене.
Обаче по случай завършване на слънчогледа тази вечер съм на пиринско, та наздраве на бара.
Наздраве на пиещите, аз още съм дежурен.
Днес сложих новите летни гуми на новозакупените джанти. Утре малко "почивка"- до към 11 трябва да сготвя и изпера и после малко в гаража да си поиграя. Тази вечер спират блока за ремонт и презарядка и неделя започваме с една от най-тежките работи, като този път ще е голям зор, за няколко часа вероятно ще сваля над 2кг., ако не забравя ще ги засека.
Citroen C-Crosser 2.4 бензин ръчка 2009г.
Телефон - в профила!
От? За килограмите ли? Аз свалих 10, не видя ли разлика последния път като се видяхаме? Тези вероятни 2 са основно вода и са възстановени още на следващия ден.
Ако бях жена(или ако ти беше)-със сигурност щях да видя разликата.
Ама аз не обръщам много внимание на това. Просто имам спомен, че беше започнал да заприличваш на мен, та затова.
От 91 на 81. Бях се ошишкавил доста, сега съм горе долу добре, като още 4-5 надолу няма да ми се отразят зле, но трудно ще ги поддържам и няма много смисъл. Да падна под 80 ми е достатъчно.
Коментар