Добро да е!
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Бар Наздраве 6
Свий
Темата е затворена.
X
X
-
Коментар
-
Днес смених лагера на колата, на теста вече няма ръмжене. Пресата се представи супер. То не се и очаква друго де, елементарна машинка е.
Освен това ми дойде и първата партида вакси.....опа, тор, та вече съм спокоен и за торенето. Чаках го утре, ама късмет, и утре ще съм спокоен за пътуването до Орешака.
Наздраве на бара, биричка с чипс.Последно редактирано от Кольо; 18-02-21, 20:41.Има ли желание-има и начин!
Коментар
-
Да се оплача тук, че другаде не смея да пиша, че много народ чете и после пита.
Месец и половина след смяната на гарнитурата от снощи пак всички симптоми са налице. Няма много варианти - крив блок, кофти гарнитура или кофти монтаж. Този път ще е пълно разлобяване, че почти сигурно е и за сегменти и пак ще стоя поне месец без кола. Чудя се да се доверя ли на същия майстор или да търся друг. Без кола няма да стоя и разглеждам обяви в региона, набелязах няколко като една е фаворит и утре може да се разходя да я видя и понеделник да я взимам. Точно заделих малко пари и пак ще заминат.
Наздраве!Citroen C-Crosser 2.4 бензин ръчка 2009г.
Телефон - в профила!
Коментар
-
Аз бих сменил майстора. На предната ми кола два пъти сменях гарнитура при един и същи майстор и двата пъти не изкара много.
Ако е крив блока, добрите майстори го мерят за да се застраховат.
Ако е кофти гарнитура - би трябвало да има представа кои марки са що годе читави и кои не.
Ако е кофти монтаж е ясно.
Та така разсъждавам аз вече, дали съм прав....
Активност за темата
Свий
Тук са 24 потребители онлайн. 0 потребители и 24 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
...наздраве
Коментар