Добрутро!

Обява

Свий

Няма добавени обяви.

Бар Наздраве 6

Свий

Темата е затворена.

X
X
- 

Специален поздрав, Дедо Попе. Наздраве !Първоначално публикуван от FREEFLYER Преглед на мнениеДОбра вечер
 На винце с бахурче
 Наздраве!
 Виден столичен ихтиолог
 Коментар
- 

Коментар
- 

Айде!!!

Биричка с бирени пъстъци.

Днес заръчах две задни гуми за трактора, че еднатаот сегашните вече за н-ти път ми създаде ядове и излишен труд, Зер-има няколко сантиметра цепка, и въпреки усилията ми-все си захапва вътрешната, и я спуква.
 Не е точно сега момента за купуване на гуми, съвсем ще се зануля, ама то не може да се работи така. Тази есен съм седял заради спукани гуми поне 5-6 дни, ако не и повече. И това защото не мога да прежаля парите за две задни гуми.
 Но днес стиснах зъби, напопържах няколко пъти наум света, гадния късмет и сушата, па заръчах гумите. Дано вече да се усмири тоя лош късмет да го еба в късмета да го еба...Има ли желание-има и начин!
 Коментар
- 

Коле, стига с тия фъстъци, само хабиш бирата! Няма ли за теб черавца, дробчета нещо по-месесто. Сега няма да те убеждавам, че най-доброто мезе за бирата е дребна пържена риба!
 Наздраве, за сега рикики със салтанати после каракудки и кленчета с пържени картофки и биричка!За всеки ден прекаран в риболов господ дава по два
 0878 79 20 61 Борис
 Коментар- 

Абе риба от време на време ям наистина, ама нека да не прекаляваме...

А другите неща ги има, ама аз нали съм заврян зет-пазарувам си кое каквото ми хареса, и си го държа в стаята. За да не се занимавам с хладилника,ч е там е женско царство, В него има какви ли не спамове, пълен е до степен продуктите да са един върху друг, камо ли да има място за моите "гевезелъци".
 Като си купя къща-ще имам отделен хладилник само за бира и мезетата към нея.
 Нещо такова:
 https://www.vbox7.com/play:8b2eff24

- 

Активност за темата

Свий

В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

...наздраве
...наздраве 
Коментар