Добро утро!
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Бар Наздраве 6
Свий
Темата е затворена.
X
X
-
Коментар
-
Коментар
-
Един ден почивах и съм като пребит. Вчера сутринта станах с болка в гърба, боли ме винаги на едно и също място. Следобед се изпотих в гаража и после пусках климатик в колата и днес съм с болка в целия гръб и малко в кръста и врата. Отделно от навеждането като импрегнирах пода на гаража ме болят малко и краката. Оплаках се на началника и каза, че няма да ме пуска почивам
! То като бях на работа сякаш свърших много работа днес... само карък и тичане и в крайна сметка почти нищо свършено.
Наздраве!Citroen C-Crosser 2.4 бензин ръчка 2009г.
Телефон - в профила!
Коментар
-
Аз пък днес си почивах.
Нарязаха дървата вчера,малко и нацепих. А жената и деца прибраха към 2-3 кубика.Сега на ракийка и кис.крас.
Наздраве!
П.п. Е не чак нищо,смених маслото на ОРЕЛА.Последно редактирано от Ангел Иванов/sereco1/; 12-10-20, 20:18.HONDA DOMINATOR 650
ОРЕЛ ASTRA
РСПБЗН-Приморско
Коментар
-
Днес се получи приличен риболов!
Шест дребни каракуди като длан, две хубави по 400-500 гр. малко уклей и един дребен костур. около 2 кила риба имаше. За ужаст на месарите ги изсипах обратно във водата!
Аз доворен жената съща, пита да ходим утре пак
Наздраве!
За всеки ден прекаран в риболов господ дава по два
0878 79 20 61 Борис
Коментар
-
Аз днес издискувах 120-130 декара. Утре май ще вали следобед, ама докато завли-пак на нивата, че има още 220 декара.
И това от първата серия ниви.Като ги засея следва втората серия-още 300 декара, и там ще е по-зор. Предшественика беше царевица, а тя оставя много растителни остатъци, та се обработва трудно.
Ама щом съм се хванал на хорото-ще тропам, няма начин.
Бира с чипс, наздраве на бара.Има ли желание-има и начин!
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар