Боре, това нещо ако ми го сложишна масата като ти дойда на гости-паля си колата и си тръгвам обратно...
За теб пържили или поне ребра в краен случай няма ли бе?..
Хи хи. Наскоро се обърках да си купя пъстърва. Като за риба бива, ама то няма почти никакво месо в нея, пък цапането по приготвяне и ядене хич не е малко, вероятно няма да повтора занимавката.
Днес беше добър ден. До обяд си довърших проверките и настройките по "моята" система без сериозни отклонения и утре ще и правим метрология. Паралелно едните колеги провериха със симулации какво показва информационната система от нашите системи и всичко излезе точно(имахме смущения там), а другите колеги пребориха един по-сериозен проблем с една тъпа система. След обяд оправихме още едно две дребни проблемчета и приключихме седмицата успешно въпреки многото проблеми. Утре ще ходя за няколко часа на работа, ще пускаме водород на едни датчици които го измерват, а метроложките ще гледат коректно ли излиза измерването от нашата система и коректно ли излиза показанието в информационната система.
След обяд като се прибера ще отида да мина 3-та последна ръка на пода на гаража с импрегнатор, в разходната му норма пише 150-170мл. на кв.м., а ще станат по 600.
Наздраве!
Citroen C-Crosser 2.4 бензин ръчка 2009г.
Телефон - в профила!
Купих Боросил, такова имаше в магазина. Идеята е да запечатам бетона на пода за да не се праши и рони в бъдеще, гаража е нов. От сега може да се каже, че го мета с метлата, а да му правя замазка не ми се занимава и търся евтино и лесно решение.
Вероятно защото е пресен сравнително и явно калпав бетона на първа ръка пое страшно много, 5л. туба едвам стигна за 2/3 от гаража(24,5кв.м.). С втората туба минах останалата 1/3 точно с половин туба, а останалата половин туба стигна за втора ръка на това което бях минал с първата туба. Поема като гъба и изсъхва по-бързо от вода.
Като ефект - очаквах повече, визуално почти няма разлика, но като минавах врората ръка като сипя не поемаше веднага, а стоеше като върху парафин преди да го разнеса. Надявам се да има ефект. Утре ще видя как е след втората ръка, би трябвало вече да се е запечатал и при 3-та ръка почти да не поема.
Коментар