Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Как можа ма Симонооо !!!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Как можа бе Симонооо !!!

Първоначално публикуван от Стария Преглед на мнение
    Не Не Траялче УМРЕХ като си те представих как сучеш120кила бебекоя ше го издържи Българска майка юнашка
    Бааааа, държеливки са....и аз съм 105 килца, ама.... Абе, що ме карате да пиша глупости, а. Спамери, а оня оранжевия, пуснал темата, най-големия.

Коментар

Баце, Гоблине, мое ли да ми пратиш тия два RAID-масива

Коментар

Тея ли....
        Прикачени файлове

Коментар

Ъхъ

Коментар

Първоначално публикуван от Lazar Преглед на мнение
            Ъхъ
            Абе аз съм ял виме, от крава, панирано...ама това чак.....това много месо, брат, много боза, много нещо. Като на шестокласник главата, бе....алал да са ти, момата е от румънско, ей го де е.

Коментар

Има и петиция в нета за спасяването на тези прекрасни природни дадености

http://www.petitiononline.com/sisice/petition.html

Обърнах всички търсачки ама така и не намерих по-нуди снимки, не може да бъде направо.Параците се изложиха този път
              DJ Иван Тодоров, Вашият парти диджей: http://djivantodorov.com/

Коментар

Късно е вече за петиции. Красотите са си частна собственост, и собственичката е решила вече проблема по този начин. Според мен така изглежда по-добре.
                Прикачени файлове

Коментар

Ами Гоблине ако без специален сутиер ги е мятала през рамо или са и стигали до пъпа може пък да е за добро интервенцията. Знам, че цицоманите няма да се съгласят, но аз като се замисля "на голо" съм имал случаи на кофти гледки на големи гърди Просто им пречат на хората.
                  http://forum.offroad-bulgaria.com/%5...g%20%5B/img%5DFreelander 1.8, 16 v

http://ftp.domainbg.com/stojan/Pictures/banner2.jpg
                  http://ftp.domainbg.com/stojan/Pictu...rget=_blank%3E

Коментар

Първоначално публикуван от bodo Преглед на мнение
                    Според мен така изглежда по-добре.
                    Сложи джипа на по-малки гуми да видим добре ли изглежда ...
                    889377712

Коментар

Първоначално публикуван от pustrina Преглед на мнение
                      Сложи джипа на по-малки гуми да видим добре ли изглежда ...
                      А баш,те тАва е приказка.Всичко друго е парлама,то който си го може,нема да търси GPS за заход,против разсейки има и грил-варианти...
                      ...не да режеш божии дарове.
                      bodo...голф да кара дано,лебетка да му тури-отзад...

Коментар

Първоначално публикуван от maxxx Преглед на мнение
                        bodo...голф да кара дано,лебетка да му тури-отзад...
                        Леле, как ме прокълна. Аз и голф....да не съм некой селяндур, а. Че и лебедка....мале, а да ти се връща. Е сега, как да си оставя магарето в калта, а...Хич да не е, трябва да му сипя...да го нахраня един вид....
                        (Чувал съм от запознати, че мъжете с малки пишки харесват все големи неща....големи пищови, големи джипове, големи гуми, големи цици...дали е вярно, а. Аз съм фен на миниатюризацията....Чувал съм също че съм много ама много хитър, и че сам ще се правя на учуден в деня в който ми дойде в повече вълната хитрост и ме изплесне от другата страна на оградата)
                        Последно редактирано от Goblin; 11-07-09, 23:20.

Коментар

Леле, как ме прокълна. Аз и голф....да не съм некой селяндур, а. Че и лебедка....мале, а да ти се връща. Е сега, как да си оставя магарето в калта, а...Хич да не е, трябва да му сипя...да го нахраня един вид....
                          (Чувал съм от запознати, че мъжете с малки пишки харесват все големи неща....големи пищови, големи джипове, големи гуми, големи цици...дали е вярно, а. Аз съм фен на миниатюризацията....)
                          Лебедка за ценителите на природата и ценностите и.За тебе и проповядваната ерес от твоята камбанария-лебетка.
                          Щ'ти подаря една тесла да минимизираш Фрутито,във връзка със сентенцията ти в сивичко и личните ти предпочитания.
                          ...пък защо си си купил такъв голям и широк джип...
                          ...пък и "Сухой" ти подари 42" инча плазма...
                          Мале,какъв голям порой дави тук,със светлинни и аудио ефекти...,изглежда като порицание за Симона&bodo/едната рязала,ама сието с какво разгневи небесата-да не е донаждал нейде.../.

Коментар

Първоначално публикуван от maxxx Преглед на мнение
                            Лебедка за ценителите на природата и ценностите и.За тебе и проповядваната ерес от твоята камбанария-лебетка.
                            Щ'ти подаря една тесла да минимизираш Фрутито,във връзка със сентенцията ти в сивичко и личните ти предпочитания.
                            ...пък защо си си купил такъв голям и широк джип...
                            ...пък и "Сухой" ти подари 42" инча плазма...
                            Мале,какъв голям порой дави тук,със светлинни и аудио ефекти...,изглежда като порицание за Симона&bodo/едната рязала,ама сието с какво разгневи небесата-да не е донаждал нейде.../.
                            Как па ше е голем и широк бе....само сузукенцата са по малки, ама аз в тях не се събирам, треа седна на задната седалка. И колко са те 42"...като има над 65... Ся, страх те е да си признаеш, а... Мале, заради теб не остана тема неоспамена....бутнифитилчик.

Коментар

Как па ше е голем и широк бе....само сузукенцата са по малки, ама аз в тях не се събирам, треа седна на задната седалка. И колко са те 42"...като има над 65... Ся, страх те е да си признаеш, а... Мале, заради теб не остана тема неоспамена....бутнифитилчик.
                              Темите в спама са за спамене.
                              Кой ги ака да кацат на адреса-друг дикиш...
                              Думаш,42" инча малко ти се види...,мда...NO COMENT...
                              Метър и седем-нищо работа,па на онаа субуфъра кат на шестокласник дамаджаната ти се виде коджа калибър...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X