Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Как можа ма Симонооо !!!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Как можа ма Симонооо !!!

Е има дни когато не ти е ден. Едно че местим офиса, и цял ден пълня контейнери за боклук със съвършено работещи и гледащи ме с укор в очите компютри - от сутринта съм метнал три контейнера макинтоши, g4-ки от последните и чат пат по някоя петица от първите. Една камара принтери канон про 9000 (изхабени са до дупка ама колко нови изглеждат не е истина), идеално работищи монитори сони по 20 и не знам колко инча и още два пъти по толкова килограма - абе мъка. След малко почвам разфасовката на старите сървъри и ми се реве. Не броя хард дисковете които преди да хвърля препрограмирам с чук и длето.

Е, на всичкото отгоре - сега седнах да отдъхна преди да хвана пак чука, и що да видя ?!? Симона Халеп все пак си направила смаляваща операция. Егати ужаса. Тъкмо исках да ги запишат в световния фонд на Юнеско...

http://www.youtube.com/watch?v=AcpXY...layer_embedded

http://www.totalprosports.com/blog/i...ith-big-boobs/

http://www.totalprosports.com/blog/w...ig-breasts.jpg

http://www.zimbio.com/Alena+Schurkov...p+Breasts+Gone

Подъл номер е това Симоно, към цялото мъжко войнство! Срам! Произведенията на изкусвтвото са общо световно-мъжко наследство, и като такива трябва да се стопанисват, а не да се унищожават. За последен път така съм се ядосвал когато Саманта Фокс извърши същото предателство. Мъж ти смаляваща операция да си направи дано

Уф олекна ми. Ама едвам. Отивам пак да дялкам дисковете...
    Последно редактирано от Goblin; 11-07-09, 01:12.
    Издъних се на Тюринг теста

До: Как можа бе Симонооо !!!

Мъж и да го броят за уличен помияр дано,сал номер на ухото да му остане/като не и е осеверил един харабийски тупаник/!
    Пък тЪз,колкото са отрязали,толко брада да и поникне дет не я дърпа...
    Булките пари трошат за лифт,тази ще слиза до гоУфче...мАни...

Коментар

Добре прави момичето. Големата ц@ца разсейва е@ачо. Нека си се напрай като Фафла, за да не забравяме за кво сме се качили отгоре. Щото аз напр. като се кача върху големи ц@ци и се мисля за бебе и почвам да си сискам и съотв. заспивам..
      Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
      -----------------------------------------------
      Питието определя съзнанието....
      -----------------------------------------------
      0887770735

Коментар

Първоначално публикуван от trajal Преглед на мнение
        Добре прави момичето. Големата ц@ца разсейва е@ачо. Нека си се напрай като Фафла, за да не забравяме за кво сме се качили отгоре. Щото аз напр. като се кача върху големи ц@ци и се мисля за бебе и почвам да си сискам и съотв. заспивам..
        Ами кл@цай радиатора,докато му изкъртиш топломера...
        Той си е фешън-нема издувки да те забакват...
        С тва ЧРД,май си шмъркал кактуси...

Коментар

Нека си се напрай като Фафла.
          Някой някога е казал: "Жена без цици е като колело без спици"!

Коментар

Намалява ефекта от бозата момичето бе...няма лошо. То па наще чалгаджийки като турят силикон и кво....големата цица провисва с времето. А размера трябва да е точно по шепата, нежно да я изпълва, а не да прелива брутално...и да стърчат зърната като на Зил 131 вентилите.... Абе вие сте били големи цицомани бе, а.

Коментар

Първоначално публикуван от Goblin Преглед на мнение
              .. Срам! Произведенията на искусвтвото са общо световно-мъжко наследство, и като такива трябва да се стопанисват, а не да се унищожават. ...
              ЮНЕСКО са гола вОда! Да се самосезират ли..., да ги подсетим ли...?
              Ама и т'ва тениса е странна работа...
              Минерална, изворна... минерална... изворна.... ....

Коментар

Първоначално публикуван от bodo Преглед на мнение
                Намалява ефекта от бозата момичето бе...няма лошо. То па наще чалгаджийки като турят силикон и кво....големата цица провисва с времето. А размера трябва да е точно по шепата, нежно да я изпълва, а не да прелива брутално...и да стърчат зърната като на Зил 131 вентилите.... Абе вие сте били големи цицомани бе, а.
                Кво да чета между редовете за Су-35...

Коментар

Първоначално публикуван от maxxx Преглед на мнение
                  Кво да чета между редовете за Су-35...
                  Ей, зевзек голем си. СУ-то е на бойни полети в момента. Аз току-що се прибирам от скитня. Утре пак ще хода да скитам. И така всеки ден....в отпуска съм. А циците са си цици...ако ти се гледат, ела във Варна, навсякъде е пълно, размери, форми квито душа ти сака. Ей те тава е.

Коментар

Абе вие сте били големи цицомани бе, а.
                    Ти малък цицоман виждал ли си ???
                    Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Много егоистично подхождате, момчета... ми я се поставете на нейно място....
                      Пробвай да играеш тенис със щраусови яйца в гащите..... Ми, ша тежат, ша се мятат у лево-у десно, па може и да понаболяват....
                      Щом е вимето на големия ТпЕНИС се опитвам да го разбера девойчето...
                      една тематична песньовка... http://www.youtube.com/watch?v=g23GiivXC78
                      Най-елементарното правило за употреба на пълния член е да го слагаш отзад на извършителя на действието!

Коментар

Ей, зевзек голем си. СУ-то е на бойни полети в момента. Аз току-що се прибирам от скитня. Утре пак ще хода да скитам. И така всеки ден....в отпуска съм. А циците са си цици...ако ти се гледат, ела във Варна, навсякъде е пълно, размери, форми квито душа ти сака. Ей те тава е.
                        ...не ми се гледат...,имаше рефрен тук-"от вратата за краката",даже обидени/найс пъти/ няма.Дълга тема...,само да не ги е гепила гравитацията тотал...
                        Кажи му,"с малък" цицоман се намира...

Коментар

http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...9&postcount=14
                          (виж линка)

Коментар

Първоначално публикуван от gadeff Преглед на мнение
                            Много егоистично подхождате, момчета... ми я се поставете на нейно място....
                            Пробвай да играеш тенис със щраусови яйца в гащите..... Ми, ша тежат, ша се мятат у лево-у десно, па може и да понаболяват....
                            Щом е вимето на големия ТпЕНИС се опитвам да го разбера девойчето...
                            една тематична песньовка... http://www.youtube.com/watch?v=g23GiivXC78
                            А стига с тоя тенис бе-всеки жертва нещо/второстепенно/...
                            После ще гледа като куче за кренвирш-кариера,успехи,сетове.Да не си харчи ракетата за ракета по милост...

Коментар

Не Не Траялче УМРЕХ като си те представих как сучеш120кила бебекоя ше го издържи Българска майка юнашка
                              К мирной жизни не пригоден.
                              Най обичам, обстановката да е максимално близка до бойната.
                              ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X