Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Китайският Строителен Гений

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Китайският Строителен Гений

За друго освен да смея немога да се сетя.

Коментар

Първоначално публикуван от Калоян Мартин Преглед на мнение
      Наистина обаче е строителен гений Вижте как е предвидил разположението на блокчет че дори и да падне, да не удари другия Само има един проблем... Ако другия тръгне да пада в същата страна в който този вече е паднал Тогава става интересно
      Става домино.
      Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
      -----------------------------------------------
      Питието определя съзнанието....
      -----------------------------------------------
      0887770735

Коментар

Абе майната му на блока,вижте вляво каква наука има .

Коментар

Първоначално публикуван от ЛЕНИН Преглед на мнение
          Абе майната му на блока,вижте вляво каква наука има .
          голите какички са отдясно

Коментар

Ма пък я вижте к'ва готина едноетажна постройка е станало... Всеки апартамент с панорамен покрив кат' модерен SUV. Е кофти ша е в тоайлетната, като трябва да легаш за да ползваш цукалото, ама...

Коментар

Моето скромно мнение е ,че наистина строят мого качествено , и ако ви кажа за какви квартали и каква инфрастрйкция си имат за толкова малко време паста да ядът японците, те не крадат от матерялите нито ги жалят, според мен това е техническа грешка и съм сколнен да съглася с колегата че от прекаленото увеличение на бетона за сметка на основите , там ходя често и смея да кажа че имат най добрите пътища на света, само от бетон , дупка няма да видиш никъде като кадифе са , толкова качествени ви казвам. за сметка на това са най-ЛОШИТЕ ШОФИОРИ на свъта , правилата на предимството и спазване на каквото и да е било то не съществуват за тях ,НИКОГА не бих карал кола там , но кризата и тях ги хванала вече в цените , примерно от 4000 евро за кв. в Шнгхаи е паднала на 1000 евро говориме за околните квртали а не за центъра там не питай ,та лично аз съм много очуден от тази гледка ,но едно ви гарантирам ще му разкажат играта на този дето е причинил тази грешка , там държавата я има и съществува и смъртното наказание и като нищо за тях ако се докаже че си виновен ,даже за подкупи както се случи с шефа на аирогарата там.
              Прикачени файлове

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X