Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Китайският Строителен Гений
Свий
X
-
До: Китайският Строителен Гений
Мда.
А всъщност като гледам май пробема е в основите. До блока е и копано, явно за друг строеж.
Ама, самия факт че е паднал, както си е цял, и след падането пак си е цял, говори пък че над основите явно са слагали в излишък от квото трябва.
Помислете колко сгради тук, падайки така, ще останат цели.Та май ние в това отношение отдавна сме ги задминали.
Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Коментар
-
В случая, май само една е била капката дето е преляла(пардон - обърнала) чашата. А и как да е друго яче след като основите са има няма 1м, с арамтурки от Ф6(ако не и по-малко). Пък като ги знаеме и каква им е стоманата. Не съм строител, обаче основата на блока е направо смешна с тия клечки.
Пък казват, че Китай била едниствената страна без ментета.
ВѢРНОСТЬ И ПОСТОЯНСТВО
Коментар
-
Първоначално публикуван от Nik Nikolov Преглед на мнениеОтдавна обърнах внимание на Китайските жени, да не простират само по балконите с Южно изложение.
Не ме послушаха и Ей го на - резултатът!
Коментар
-
Първоначално публикуван от D-MAX Преглед на мнениеПък казват, че Китай била едниствената страна без ментета.
Коментар
-
Не са виновни "солетите" на фундамента. От "преобръщане"на блока го възпрепятства собствената му тежест. Явно, от едната страна грунтът е "омекнал" и се е случила каквото се е случило.
Но якостта на сградата е уникална! Олющила се е малко мазилка. Прозорците - цели!
Коментар
-
Че е паднал, паднал е. Но изглежда по-добре от много наши сгради.Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
-----------------------------------------------
Питието определя съзнанието....
-----------------------------------------------
0887770735
Коментар
-
Първоначално публикуван от trajal Преглед на мнениеЧе е паднал, паднал е. Но изглежда по-добре от много наши сгради.
Шегата настрана, ама ми се струва че това е паднало някак плавно. Не мисля че при "нормално" падане биха оцелели прозорци.Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Коментар
-
Първоначално публикуван от bojitch Преглед на мнениеПоддавала е по малко. Няма как да рухне. Трябва да се отвори бездна.
Абе, не знам. На мен ми е силно интересно как е паднала, предвид целия и вид и здравите стъкла. Очевидно има нещо.Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар