Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Китайският Строителен Гений

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Китайският Строителен Гений

То бива компромиси с R&D и изпълнение, но това минава всякакви граници
    http://urod.ru/news/14754/
    Зима иде

До: Китайският Строителен Гений

тия китайци нещо....лабави съм им панелките язък за комунизма
    който може го може,който не може седи и наблюдава 8) 0889992228

Коментар

ЛЕлеееее ...
      Обичам всички блондинки..... и брюнетки :shock:
      [B]Yamaha YZ-F 250 2004[/B] THE BEST !!!

Коментар

Отдавна обърнах внимание на Китайските жени, да не простират само по балконите с Южно изложение.

Не ме послушаха и Ей го на - резултатът!
        Не ми пука за лака , а за пропуснатите приключения ))

Коментар

Мда.

А всъщност като гледам май пробема е в основите. До блока е и копано, явно за друг строеж.

Ама, самия факт че е паднал, както си е цял, и след падането пак си е цял, говори пък че над основите явно са слагали в излишък от квото трябва.

Помислете колко сгради тук, падайки така, ще останат цели. Та май ние в това отношение отдавна сме ги задминали.
          Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

В случая, май само една е била капката дето е преляла(пардон - обърнала) чашата. А и как да е друго яче след като основите са има няма 1м, с арамтурки от Ф6(ако не и по-малко). Пък като ги знаеме и каква им е стоманата. Не съм строител, обаче основата на блока е направо смешна с тия клечки.
            Пък казват, че Китай била едниствената страна без ментета.
            ВѢРНОСТЬ И ПОСТОЯНСТВО

Коментар

Първоначално публикуван от Nik Nikolov Преглед на мнение
              Отдавна обърнах внимание на Китайските жени, да не простират само по балконите с Южно изложение.

Не ме послушаха и Ей го на - резултатът!
              Мда,можеше девствените пояси и ризниците да са на северните,ама нейсе.Станалото-станало,в задния блок ще го имат предвид.

Коментар

Това и по телевизията го видях
                Основите са били солети.

Коментар

Първоначално публикуван от D-MAX Преглед на мнение
                  Пък казват, че Китай била едниствената страна без ментета.
                  Еми да...там всичко си е оригинално...китайско.

Коментар

Не са виновни "солетите" на фундамента. От "преобръщане"на блока го възпрепятства собствената му тежест. Явно, от едната страна грунтът е "омекнал" и се е случила каквото се е случило.

Но якостта на сградата е уникална! Олющила се е малко мазилка. Прозорците - цели!

Коментар

Че е паднал, паднал е. Но изглежда по-добре от много наши сгради.
                      Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
                      -----------------------------------------------
                      Питието определя съзнанието....
                      -----------------------------------------------
                      0887770735

Коментар

Първоначално публикуван от trajal Преглед на мнение
                        Че е паднал, паднал е. Но изглежда по-добре от много наши сгради.
                        Тъй де. Това беше и мойта мисъл. На наша сграда не само прозорците няма да са здрави, ами и нищо покрай тях. Ще е купчина бетон, тухли и тук-там по някое желязо.

Шегата настрана, ама ми се струва че това е паднало някак плавно. Не мисля че при "нормално" падане биха оцелели прозорци.
                        Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Поддавала е по малко. Няма как да рухне. Трябва да се отвори бездна.
                          Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

Първоначално публикуван от bojitch Преглед на мнение
                            Поддавала е по малко. Няма как да рухне. Трябва да се отвори бездна.
                            Да, ама сградата не е от ниските. До един ъгъл - да, ама после? Не мисля че има сграда от тоя вид, дето да може да устои на ъгъл повече от 30-40 градуса, освен ако няма колосални основи. Пък и тоя случай не е такъв. А от 40 градуса, пак си е рухване.

Абе, не знам. На мен ми е силно интересно как е паднала, предвид целия и вид и здравите стъкла. Очевидно има нещо.

Коментар

Наистина обаче е строителен гений Вижте как е предвидил разположението на блокчет че дори и да падне, да не удари другия Само има един проблем... Ако другия тръгне да пада в същата страна в който този вече е паднал Тогава става интересно

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X