Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Преброяване на дивите черни кутии...

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Има ли пилоти или авиационни инженери тук?

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
    ...срещу нисани срещу вранглери.
    Извинете за пропуска
    Добре де ще пием ли ракия, аз още не го познавам Дядо Владо.......

Коментар

Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнение
      Къде ги па тия врангели

Онова червеното е друго бе
      Убуу де, на Врангел дЕдо му. За мене си е пак Врангел. Същия двигател, същите мостове, подобен външен вид. Е, к'во е?
      Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от marlqnda Преглед на мнение
        аз още не го познавам Дядо Владо.......
        Това е сериозен пропуск
        И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Дедо, аз от 1-ви или 3-ти Юли и нататък съм на Голям Беглик. Ако на някой му е интересно палаткарството, да се чувства поканен. Щото дневната ракия не я употребявам, ако не съм си в къщи, или в гората.
          Сори, че ви спамя темата, ама май не съм първия.

Коментар

Гледам тука се размятат закани за скари, шишета, каляне пък не виждам дата, час и координати на събитието.... срам

Опааа кацнахме у кошчето
            Последно редактирано от Metal Heart (Светослав Митев); 24-06-09, 17:21.
            Оpel Frontera A КБ 2.8 TDI; Peugeot 206 2.0 HDI
            Honda CB 919 Hornet
            0898849413-Светльо
            Кръвна Група: 0+

Коментар

То ся както вали е идеално, ама не стаа за скара, пък и току виж ми се намокрил фотоапарата
              Що бе в гаража не вали, а другите може да ги снимаш от твоя "Лисан" сигурно и в него не вали (в "Джип4о" при дъжд вали яко) пък щом е за компромат ще търсим и водоустойчиви апарати
              Първоначално публикуван от Metal Heart Преглед на мнение
              .... координати на събитието..
              42*48*14 / 23*11*47 Ако не са верни niki p е виновен ще черпи отделно При липса на ГПС справки по ГСМ (тилифонъ)
              Първоначално публикуван от Metal Heart Преглед на мнение
              Гледам тука се размятат закани за скари, шишета, каляне пък не виждам дата, час и
              Опааа кацнахме у кошчето
              Който к`вото донесе и когато се уговорите....
              0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

Първоначално публикуван от дядо владо Преглед на мнение
                ... твоя "Лисан" ...
                Всъщност, Лиза се казва

събота следобяд?
                Последно редактирано от turtey; 24-06-09, 18:54.
                И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

До: Преброяване на дивите черни кутии...

Тц, Тц - самолети, джипове, черни кутии, GPS-и и в крайна сметка нещата опряха пак до трапези. Чак ми е кеф да чета. Па ако се заформи интригата може и аз да бия камшика на Желязко в тази посока.

Коментар

[QUOTE=Пенчо;777937]Дедо, аз от 1-ви или 3-ти Юли и нататък съм на Голям Беглик.

ааа за Глям Беглик или как си го знам Васил Коларов съм много ЗА почти всрки път когато се прибирам към Пазарджик се отбивам натам пътиом за риба така че може да се засечеме по изровените дупки към "черното дере" а на палатка къде мислиш да отседнеш ако не е тайна...
                    който може го може,който не може седи и наблюдава 8) 0889992228

Коментар

Първоначално публикуван от lama69 Преглед на мнение
                      Тц, Тц - самолети, джипове, черни кутии, GPS-и и в крайна сметка нещата опряха пак до трапези. Чак ми е кеф да чета. Па ако се заформи интригата може и аз да бия камшика на Желязко в тази посока.
                      Всеки разговор в милата ни родина накрая стига до едно : яденье, пиенье, некоя сгодна женица.... Естествен завършек. Първосигнално....

Коментар

Първоначално публикуван от bodo Преглед на мнение
                        некоя сгодна женица....
                        Ха
                        то и жени ли имало?
                        аз си мислех че сме се ограничили само до едене и пиини тоз път

Коментар

Ха
                          то и жени ли имало?
                          аз си мислех че сме се ограничили само до едене и пиини тоз път
                          Ти да си виждал разходка без жени?
                          Нали се сещаш - кирки, лопати, джекове, смелите водачи целите в кал и псуват като хамали и в цялата тая идилия "някоя сгодна женица" току се обади - "Миличко, гледай колко е сладко това пиленце!!!".

Коментар

[QUOTE=6efa;778124]
                            Първоначално публикуван от Пенчо Преглед на мнение
                            Дедо, аз от 1-ви или 3-ти Юли и нататък съм на Голям Беглик.

ааа за Глям Беглик или как си го знам Васил Коларов съм много ЗА почти всрки път когато се прибирам към Пазарджик се отбивам натам пътиом за риба така че може да се засечеме по изровените дупки към "черното дере" а на палатка къде мислиш да отседнеш ако не е тайна...
                            Обикновено съм от южната страна. От главния път по разклона за Чатъма и след около 3.5км, се стига до голямята поляна. Още 5-600 метра по пътя и в дясно надолу. Е там бих искал да съм, ама не е ясно за сега. Много зависи от нивото на язовира.

Коментар

[QUOTE=Пенчо;778167]
                              Първоначално публикуван от 6efa Преглед на мнение
                              Обикновено съм от южната страна. От главния път по разклона за Чатъма и след около 3.5км, се стига до голямята поляна. Още 5-600 метра по пътя и в дясно надолу. Е там бих искал да съм, ама не е ясно за сега. Много зависи от нивото на язовира.
                              значи миналата седмица бях там нивото е на кота преливник.а рибата пробваш ли я там защото сам слушал иманно за тази поляна брадати истории за "онези ми ти големите шарани" ама с това ниво незнам и аз как ще е.....
                              който може го може,който не може седи и наблюдава 8) 0889992228

Коментар

Първоначално публикуван от дядо владо Преглед на мнение
                                Що бе в гаража не вали, а другите може да ги снимаш от твоя "Лисан" сигурно и в него не вали (в "Джип4о" при дъжд вали яко) пък щом е за компромат ще търсим и водоустойчиви апарати 42*48*14 / 23*11*47 Ако не са верни niki p е виновен ще черпи отделно При липса на ГПС справки по ГСМ (тилифонъ)Който к`вото донесе и когато се уговорите....
                                Всъщност, Лиза се казва

събота следобяд?
                                Против, въздържали се? За ракия ще си помисля, защото не пия.
                                Доброволец да дойде с мен при Стефан да реализираме "теорема за двамата милиционери" ?

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                                X