Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Вицове
Свий
Това е залепена тема.
X
X
-
Като младоженци графът и графинята много искали деца. Графинята настървено искала по 10 пъти на ден секс от графа, само и само да го дари с наследник. Мъчили се няколко години, но безуспешно.
Пръснали крупна сума пари по лекари, но без резултат. Докато един ден научили, че в далечен Сибир, в царска Русия, далеч зад полярния кръг, живеел един шаман от чукчите, който знаел отговорите на всички въпроси.
Веднага си купили билет за Чукотка и тръгнали на път. Когато стигнали, станало ясно, че нещата ще са много сложни. Шаманът въобще не разбирал какво му говорели. Накрая решили да пробват с жесто-мимичен превод. Като стигнали до зачеването, не знаели как да го обяснят и решили да му демонстрират.
Раздали се качествено, шаманът се захилил, надраскал нещо на една тюленова кожа и ги отпратил. Графът се опитал да го разчете, мъчил се, сричал и накрая прочел:
- "Тритеотерхол", ама не пише таблетки ли е, сироп ли е и кой от двамата да го взема?
Обикаляли по аптекари и знахари, но никой нямал Тритеотерхол. Накрая разбрали, че в Америка имало една лечителка, която знаела всички церове. Веднага отплавали.
Стигнали там и я попитали за заветния Тритеотерхол. Уви, тя също не била чувала, но казала:
- Покажете ми рецептата!
Разгледала внимателно кожата и накрая казала:
- Тук ужасно грозно и неграмотно е написано "Try the other hole" (пробвай другата дупка).Който търси , намира !
Човекът е човек, когато е на път !
- 4 likes
Коментар
-
-Миличък, хайде да включим някакви ролеви игри в леглото, например аз да съм продачачка, а ти-клиент?Какво ще кажеш? -Съгласен съм...Добър ден, госпожо...Имате ли сланинка? -Съжалявам господине, нямаме... -Ееее, как да нямате, като я напипвам...
- 1 like
Коментар
-
– Сър, наистина ли българите вярват, че незаконен премиер ще донесе законност?
– Да, Джон. За втори път.
– И не виждат ли абсурда, сър?
– Виждат го, Джон…
– И?
– Свикнали са. Мълчат, Джон.
- 1 like
Коментар
Активност за темата
Свий
Тук са 32 потребители онлайн. 0 потребители и 32 гости.
Най-много потребители онлайн 108,039 в 21:00 на 20-03-26.
Коментар