Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Вицове

Свий
Това е залепена тема.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Натиснете снимката за да я уголемите

Име:634262469_25267835759557750_9076716550957664180_n.jpg
Прегледи:90
Размер:30.4 КБ
ID:7026902

Коментар

• Има смисъл да се прочете, независимо, че е дълго

Дребничка възрастна госпожа влязла в Чейс Манхатън Банк и попитала дали може да си
      открие сметка.
      - Естествено – казал управителят. – Колко искате да вложите?
      - Три милиона долара – отвърнала възрастната госпожа.
      Управителят ахнал.
      - Това са много пари. По какъв начин ще ги преведете в сметка та си?
      - В брой. Нося ги в тази торба. Вижте сам, ако искате.
      Управителят надзърнал в найлоновата торба, в която имало няколко пачки новички зелени
      банкноти. Това било твърде необикновено и той решил да осведоми президента на банката,
      който надлежно поканил възрастната госпожа в кабинета си, за да се заеме лично с
      въпроса.
      Президентът бил самото очарование. Той наредил да донесат чай и бисквити за ценната
      нова клиентка на банката.
      - Ако може да попитам, откъде се сдобихте с тези пари? – полюбопитствал президентът.
      - От хазарт – отвърнала възрастната госпожа. Той се изненадал.
      - От какъв хазарт?
      - А, обзалагам се с хората за всевъзможни неща и обикновено печеля. Например залагам
      сто хиляди долара, че до утре на обяд т…….. ви ще станат квадратни. И приемам облог
      четири към едно. Имате ли да заложите двайсет и пет хиляди долара?
      Президентът почти онемял.
      - Не е морално да приема парите ви, защото се боя, че няма начин да спечелите този
      облог.
      - Е, щом не искате да приемете облога, започвам да се питам дали тази банка е
      подходяща за парите ми.
      Президентът в никакъв случай не искал да изгуби клиентката си.
      - Да не бързаме – казал той. – Добре, приемам облога ви, щом сте абсолютно сигурна.
      - Абсолютно – заявила дребничката възрастна госпожа. – И не се бойте за мен. Знам какво
      върша. До утре в дванайсет без петнайсет.
      Същата нощ президентът на банката се будил през час, за да проверява дали т……..те му
      са станали квадратни. Всичко в това отношение било наред. В дванайсет без петнайсет на
      другия ден дребничката възрастна госпожа дошла в банката заедно с адвоката си.
      - Адвокатът ми е тук като свидетел – пояснила тя, когато влезли в кабинета на президента.
      Точно в дванайсет президентът обявил, че печели облога, но дребничката възрастна
      госпожа поискала той да си събуе панталона, за да се увери. Банкерът се подчинил. Тя го
      опипала и заявила, че т…….те му не са квадратни.
      - Предполагам, че печелите облога – казала госпожата и му връчила стоте хиляди долара. В
      това време адвокатът започнал да си удря главата в стената.
      - Какво му става? – попитал президентът на банката.
      - Оставете го този нещастник – отвърнала дребничката възрастна госпожа. – Разбирате ли,
      обзаложих се с него на един милион долара, че до днес на обяд ще съм хванала
      президента на Чейс Манхатън Банк за т………те!

Чужбина - това е митът за задгробния живот. Който попадне там, не се връща.
      Из "Златния телец"

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 6 потребители онлайн. 1 потребители и 5 гости.

Най-много потребители онлайн 18,038 в 21:09 на 10-02-26.

Зареждам...
      X