Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Вицове
Свий
Това е залепена тема.
X
X
-
Моше се уредил на топла работа във външнотърговска фирма. Обаче, като парашутист и човек с протекции, веднага го намразили.
Шефовете, за да не развалят колективния дух, го изпратили да продава бира Ариана в Ирландия. След месец той се връща със дългогодишен контракт за по няколко цистерни месечно и обяснява на управителния съвет:
- Като кацнах на острова и веднага тръгнах да предлагам. Онези обаче ми въртяха пръс до слепоочието и ме гонеха от офисите. Отчаян вървя по улицата... и нещеш ли срещам един от нашите! Седнахме с него, поговорихме, той ме свърза с лобисти, прокарахме закон в парламента... и ето договора.
Всички са доволни, но проблема с междуличностните отношения остава. За това го изпратили да продава компютри "Правец" в Япония.
След два месеца онзи се връща с още по-голям договор и докладва:
- Цял месец търсих някой от нашите. Най-накрая намерих! Той ме свърза с лобисти, чрез тях прокарахме закон в парламента... ето договора.
Макар и впечатлени, директорите си мислят, чакай, ще те научим ние тебе... и го изпратили търговски посредник в джунглите на Екваториална Африка.
Минала половин година, минала една... от него, ни вест, ни кост. След година и половина всички решават, ОТЪРВАХМЕ СЕ! Обаче, към края на втората година, той се връща с огромен контракт по проект на ООН, с целево финансиране от МВФ и банкови гаранции от СБ и започва да разказва:
- Много диви хора живеят там! Още като слязах от самолета, ме хванаха и искаха да ме сложат в казана, за обяд. Добре, че шаманът се оказа от нашите, та ме отърва!!!
- Радваме се, че и там си намерил сродна душа, но къде се изгуби цели две години!?
- Нали Ви обяснявам, че са много изостанали! Докато обединим племената, пък да им напишем конституция, докато им организираме избори за парламент...
- 4 likes
Коментар
Активност за темата
Свий
Тук са 12 потребители онлайн. 0 потребители и 12 гости.
Най-много потребители онлайн 18,038 в 21:09 на 10-02-26.
Коментар