Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Вицове

Свий
Това е залепена тема.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Натиснете снимката за да я уголемите

Име:558392953_1826489661570630_286401267647613583_n.jpg
Прегледи:230
Размер:66.3 КБ
ID:7012989
    Чужбина - това е митът за задгробния живот. Който попадне там, не се връща.
    Из "Златния телец"

Коментар

Име:560553644_777249451792259_4544775464441073557_n.jpg
Прегледи:236
Размер:31.6 КБ
ID:7012993

Коментар

• Шотландско село. Старейшината събира селяните и казва:
        - Имам две лоши новини. Първата е, че нашият лорд възстановява правото си на първа брачна нощ.
        Глас от тълпата:
        - Това пък защо? Той нали е обратен?
        А старейшината:
        - Това е втората лоша новина...

Из "Златния телец"

Коментар

Име:550539901_24808976525406348_2351846528974008338_n.jpg
Прегледи:176
Размер:43.5 КБ
ID:7013140

Коментар

• - Сине, когато Авраам Линкълн е бил на твоите години, той е изминавал по 19км само и само да ходи на училище!
            - Тате, когато Авраам Линкълн е бил на твоите години, той вече е бил президент!!!

Коментар

• В CV-то Ви пише, че не харесвате гей@ве...-Неее, написал съм, че по-скоро те не ме харесват. -Съжаляваме, не сте подходящ за мястото...-Ето виждате ли, прав съм бил...

Коментар

• Поради излишък на моряци, американският флот създал програма стимулираща пенсионирането.
                Всеки доброволец за пенсиониране, щял да получи по $1000 за всеки инч измерен по права линия между две части от тялото му. Всеки моряк сам можел да избере двете части от тялото.
                Първият кандидат избрал темето си и стъпалата и така получил $72 000.
                Вторият получил $96,000 като избрал да измерят разстоянието от пръстите на вдигнатите му нагоре ръце то петите.
                Трети влязъл много стар моряк с странното желание да измерят разстоянието от върха на пениса до топките му. И понеже другите кандидати взели много пари, от комисията се пробвали да го разубедят, но моряка си настоявал на неговото. И така, военният лекар казал на моряка да си свали гащите, сложил метъра на върха на пениса на моряка, продължил назад и внезапно извикал:
                - Боже, къде са ти топките?!
                - Във Виетнам!

Из "Златния телец"

Коментар

• Absolut
                  Absolut коментира
                  Редактиране на коментар
                  По друга версия, военният лекар сложил рулетката на топките, обаче върхът липсвал. На въпроса "къде е", онзи отговорил, че е заровен някъде край синагогата в Хайфа.

• Гастарбайтер разговаря от чужбина по телефона със съпругата си.Тя:-Скъпи, тези пари, които ми пращаш, за да съм ти вярна, стигат само за презервативи...

Коментар

• В бизнес класата на Боинг 747, красива стюардеса поднася шампанско на млад господин.
                  - Много мило, благодаря! А как се казвате, ако не е тайна, госпожице?
                  - Мерседес, господине! - кокетно отвръща тя.
                  - А имате ли нещо общо с "Мерцедес - Бенц"? - флиртува той.
                  - Цената, господине...
                  Only after the last tree has been cut down,
                  Only after the last river has been poisoned,
                  Only after the last fish has been caught,
                  Only then will you find that money cannot be eaten.

Коментар

• Габровец с депресия е при психоаналитик.Той:-Човек, много си стиснат, и това те подтиска.Не виждаш радост в живота...Върви, направи си един хубав шопинг, купи си каквото ти скимне.Ще видиш, че ще се почувстваш по-добре.След една седмица габровецът пак идва, пак тъжен и унил.-Колко похарчи?-Две хиляди лева...-Това е една добра сума.И какво си купи?-Хиляда евро

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X