Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Вицове

Свий
Това е залепена тема.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Вицове

Грижете се за Земята - по другите планети ракия и салата няма
    И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Първоначално публикуван от tef4o Преглед на мнение
      Някъде по руските сайтове бях попаднал на следните размисли:
      "Ако започнем война с Китай и ВСЕКИ ден избиваме по ЕДИН МИЛИОН (!!!) китаеца, за една година ще сме избили 365 милиона. Което не е много повече от нормалната годишна раждаемост..."
      Нямам идея колко е годишния прираст на Китай, но както и да го погледнеш си звучи страховито...
      Винаги съм подозирал че руските сайтове не стават за чеп за зейе

През 2012 в Китай са се родили 16 350 000, умрели са 9 660 000, което дава прираст от 6 690 000 или 4.93 промила
      И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнение
        Винаги съм подозирал че руските сайтове не стават за чеп за зейе

През 2012 в Китай са се родили 16 350 000, умрели са 9 660 000, което дава прираст от 6 690 000 или 4.93 промила
        М'чи то цяла една България бре, со сите сиганин.
        подаръци за мъже от FACOM
        промоция на читави инструменти

и на хоби такива

тел. О879 Ч8Ч 2З5

Коментар

Първоначално публикуван от maystor Преглед на мнение
          Епа нали го знаеш стариот виц дето питали делегацията колко е населението на страната и като чули казали
          Ми що не ги взехте сичките

Коментар

Първоначално публикуван от maystor Преглед на мнение
            И то всяка година по една
            сто: Тук нормално си подаваме топката като на тренировка и гледаме да не се контузим. Понеже сме от един отбор.
            dembito: Хардуера можеш да го ритнеш, а софтуера само да го напсуваш

Коментар

Китайски студенти в София били набити в някакво заведение. Върнали се те в Китай и се оплакали на Партийния секретар:
              - Така и така, набиха ни...
              - Кой ви наби?
              - Ами, българите.
              - Българи, българи... колко са тези българи?
              - Ами... около 7 милиона.
              Партийният секретар вдигнал телефона:
              - Ли, събери горната махала!!!

Коментар

Двама слаботелесни,единият е в банята и казва на другия, който си лежи в кревата:
                -Ела да ми помогнеш да вдигна сапуна.
                -Немога - отговаря другия - чаршафът ме е заклещил.

Коментар

Организирали скокове във най-малко ниво вода.
                  На състезанието се явили американеца,англичанина и наш Ганьо.
                  Пръв бил американеца.
                  -От три метра височина в един метър вода ще скоча-рекъл.
                  Скача прави някакво опасно завъртане и изплува невредим.
                  -От пет метра височина в петдесет сантиметра вода - рекъл англичанина.
                  Скача прави някаква чупка и изплува невредим.
                  -От десет метра височина на мокър парцал ще скоча - рекъл Ганьо.
                  Скача и се съвзема в болницата.
                  -Как си Ганьо? - попитал доктора.
                  -А бе аз съм добре ама ако хвана този дето изцеди парцала на него няма да му е добре.

Коментар

Някакъв се оплаква на приятел:
                    - Вчера видях моята с някакъв тип. Под ръка, смеят се ...
                    - Е ти що не и се изрепчи?
                    - Не става. Казах и, че до края на седмицата съм в командировка в Пазарджик...
                    О879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...

Коментар

Германски турист дава интервю за руско списание :
                      - И изобщо, много лоши впечатления имам от вашата страна ! Особено от първото ми посещение там - отврат! Всичко разкопано, кал, студ, никакво обслужване, някакъв идиот хвърли граната по колата ни, после пък съвсем я откраднаха ... И накрая аз излязох виновен и 10 години лежах по разни затвори!
                      - И кога беше това ?
                      - През 1943 година.
                      Седя и си мисля... по едно време усещам, че само седя...

Коментар

Двама приятели си говорят по мъжки:
                        - Много си харесвам Марчето от съседния вход.
                        - Оооо! Разбираш ти от жени, браво!
                        - Да, ама тя не ми обръща никакво внимание.
                        - Ееее да и тя разбира от мъже.
                        Fiat Panda 4x4 , Opel Astra 1.7 TDI , Opel Tigra 1.4 Ecotec

Коментар

RT: Чикаго: - 24, усеща се - 40. София: 2014, усеща се 1989

Коментар

Старият декабрист е на смъртен одър.
                            Отвън се чуват викове, гърмежи...
                            Пита внука си какво става.
                            "Революция, дядо."
                            Дядото се оживява: "А какво искат?"
                            "Свобода, равенство и да няма богати."
                            "Така, така... И ние искахме свобода и равенство, но да няма бедни."
                            И въздъхнал за последно...

Коментар

Първоначално публикуван от silverfox Преглед на мнение
                              Германски турист дава интервю за руско списание :
                              - И изобщо, много лоши впечатления имам от вашата страна ! Особено от първото ми посещение там - отврат! Всичко разкопано, кал, студ, никакво обслужване, някакъв идиот хвърли граната по колата ни, после пък съвсем я откраднаха ... И накрая аз излязох виновен и 10 години лежах по разни затвори!
                              - И кога беше това ?
                              - През 1943 година.
                              Съвсем истинска история... Преди около 15-18г във Варна бе пристигнал един немец - много възрастен капитан на собствения си кораб (купил си корабче и работи и живее на него)...

Та се беше върнал от Новоросийск и разправя:
                              - Заставам на рейда и питам кога ще ме вкарат в пристанището.
                              - Вот-вот сейчась... - получава в отговор
                              Веднага вдига котвата и отказва рейса...
                              Ние - 'ама защо така направи'... И дядката разправя....
                              Бил е военнопленник в Сибир (от младежите)... И колкото пъти питал руснаците 'кога ще ме пуснете' отговора бил 'вот-вот сейчась'... И така 10 години (до 1956г )
                              Разбирам го ...
                              Вече съм неактивен в този форум и не го следя.
                              Но съм насреща през алтернативни средства за комуникация (други форуми, телефон), ако има въпроси по обсъжданите тук теми.

Коментар

В един щат някъде в Америка имало една крава на която казвали Мери Страстната защото не успели да намерят бик който да я задоволи.
                                Тя била много горда и надменна та не допускала кой да е бик до себе си.
                                На другия край на щата гледали един бик и го нарекли Джо Дългия ташак по разбираеми причини,а бил и като машина при оплождане нямал умора.
                                Когато собствениците на кравата разбрали,че има такъв бик помолили да го изпратят при Мери Страстната.
                                Пуснали бика и той като усетил кравата хукнал направо при нея.
                                Пристига прескача оградата един такъв огромен,потен,зачервени очи,пяна на устата а бе направо чудовище.
                                Като го видяла такъв Мери Страстната се сепнала от това какво може да и се случи и решила да му се подмаже.
                                -Мен ме наричат Мери Страстната ама Вие господине може да ми казвате само Мери-рекла кравата.
                                -Мен ме наричат Джо Дългия ташак,но поради това,че когато прескачах ограда ташака остана на нея може да ме наричате само Джо.

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 19 потребители онлайн. 0 потребители и 19 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X