Обява

Свий
Няма добавени обяви.

За какво бихте дали последните си 10лв.???

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: За какво бихте дали последните си 10лв.???

Първоначално публикуван от marlqnda Преглед на мнение
    Жените не мислят така, за момичетата не знам
    Те да ти завият 30тина червени рози да ти ги поднесат, а да те питам аз как няма да ти харесат.............
    Ама за тоя букет и до 9то коляно роднините на онези дето спомена 10лв. не стигат
    За това ...........са кредитните карти, само дето в цветарските магазини няма ПОС терминали да ги е*а ахаххаха
    Ааа не мерси. До неотдавна имах един дето пристигаше всеки път с по над 30 червени рози в букет... Нямам толкова вази в къщи.

Харесвам букетите само за повод и предпочитам нещо нестандартно.
    Букети за по ххх лв. всеки път, когато идва в нас ми се струват глупава инвестиция. Ако иска да ме зарадва може да ми купи парфюм, бижу, бельо...нещо, което няма да изхвърля след 3 дни
    Все, что делаешь, надо делать хорошо, даже если совершаешь безумство.
    A2 (+)

Коментар

Бих си купил някоя книга....Колко пъти съм влизал в книжарница с 50-60 лв. предназначени за нещо друго . Гледам една книга , друга и си казвам - Не , точно сега не мога да дам от тия пари за книги.....Та ако съм с последните си 10лв. в джоба , бих си купил книга.

Коментар

Първоначално публикуван от cveti Преглед на мнение
        Ааа не мерси. До неотдавна имах един дето пристигаше всеки път с по над 30 червени рози в букет... Нямам толкова вази в къщи.

Букети за по ххх лв. всеки път, когато идва в нас ми се струват глупава инвестиция. Ако иска да ме зарадва може да ми купи парфюм, бижу, бельо...нещо, което няма да изхвърля след 3 дни
        Ами кажи му го

Ясене, а за ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВОТО с пържолите съм твърдо ЗА - кога ще се надяждаме?????

Коментар

Ясене, а за ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВОТО с пържолите съм твърдо ЗА - кога ще се надяждаме?????
          Какво надяждане? Разполагате с 10 лева.
          Все, что делаешь, надо делать хорошо, даже если совершаешь безумство.
          A2 (+)

Коментар

Аз утре вечер ще ви кажа за какво съм похарчила последните си 14лв.
            Сега лягам, че утре съм на ферозаджийска разходка и са ми обещани едни пържоли там да ме черпят та как да не отида
            Лека нощ!

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
              Но се отклонихме от темата. Не давай вредни идеи на Цвети, а кажи как от последните 10лв се правят примерно 100.
              Не четеш . По-горе съм пример от личен опит в Созопол . Не бяха точно тези сумите, ама тогава и парите имаха други покупателни способности, та за кажи речи същите порядъци говорим.
              Грамотността е прозорец към интелекта, ако човек не може да усвои дори майчиния си език, то потенциала му за нещо повече е под въпрос.

Коментар

Ха... Като споменах казината, се сетих и за един друг номер за напиване с последни пари, който практикувахме като студенти . В казината на големите хотели пускаха, ако купиш житони за минимум 10 долара. Естествено трябваше да има и кой да те вкара толкова навътре в хотела, де... Номерът беше като влезеш да гледаш да ги изгубиш възможно най-бавно . Залагаш 1 жетон, губиш го, оставаш недоволен, почваш да обикаляш по масите, правейки се, че избираш друга, от време на време естествено се налага да залагаш и съответно обикновено губиш ... но през цялото време, което се мотаеш вътре... пиенето е безплатно ... По-колко Джак Даниълса сме изпивали за последните си 10 долара не е истина .

Друго условие е да не си коморджия по душа, че тогава мотаенето по такива места може да завърши доста неприятно
                Грамотността е прозорец към интелекта, ако човек не може да усвои дори майчиния си език, то потенциала му за нещо повече е под въпрос.

Коментар

Първоначално публикуван от cveti Преглед на мнение

Това ми напомня за едно старо гадже... Понечвам аз да купя цветя от цветарката в ресторанта (винаги ми се е струвало тъпо, или си се сетил преди това, или не си; ама кво ма прихвана тогава...) и гаджето ми вика: "ми-и-и-и, аз предпочитам още едно коняче...". А по темата, с последните 10 лв., обикновено, се купува портмоне. То, няма значение какво ще купиш, ефектът е същия. Последните пари се харчат за глупост, нямаща нищо общо с оцеляването, но изглеждаща като добра инвестиция.
                  Прави каквото щеш, ама да стане както трябва.

Коментар

И както обещах....

*1 хляб - бял, нарязан, калоричен;
                    *1 лютеница - Първомайска от големите буркани;
                    *1 ПВЦ - Шуменско специално 2л.;
                    *2 кафета със сметанки;
                    *Остатък 5 лв.

В резултат:
                    Добро настроение, разходка, добра компания, река, планина, скара, смях, нови контакти, еееееееееее и утре пак на работа

Коментар

Шоколад, цигари, кафе и плодове
                      То с 10 лв. чудо пазаруване ще бъде.......
                      Daddy's girl! Always & Forever!
                      Сбогом, Макс, страшно ще ни липсваш, приятелче..!

Коментар

И както обещах....

*1 хляб - бял, нарязан, калоричен;
                        *1 лютеница - Първомайска от големите буркани;
                        *2 кафета със сметанки;
                        *Остатък 5 лв.

В резултат:
                        Добро настроение, разходка, добра компания, река, планина, скара, смях, нови контакти, еееееееееее и утре пак на работа
                        Тц,сметката куца...освен да си бартеросала лютеницата със скарата/сакън,да не е бирата/.
                        Готино сте си прекарали,честито,ама въртележката със скарите и 5 кинта артък...да светнеш Б.Б.,като яхне държавната кобилка как да ни издърпа от нямането...
                        По темата-две кутии цигари и по кутийка бели и торни червеи.Ще си надърпам риби,2/3 продавам на въртележка/за цигари и бира/-с остатъка ще се храня доволно.Така,докато дойде светлият ден.

Коментар

Първоначално публикуван от maxxx Преглед на мнение
                          Тц,сметката куца...освен да си бартеросала лютеницата със скарата/сакън,да не е бирата/.
                          Е айде сега де от този форум си знаеш как става....
                          слагаш к'вото имаш на софрата и ядеш и пиеш от всичко - пред реката и планината няма мое, няма твое - всичко е наше. Тук политика НЕМА - само свестни хора, адреналин, джипове, мипове, и т.н.

П.П. В репликите "и т.н." се съдържа всичко пропуснато

Коментар

Поне знаете какво да пиете
                            А това е и един от "правилните" отговори...
                            Има ли желание-има и начин!

Коментар

Е айде сега де от този форум си знаеш как става....
                              слагаш к'вото имаш на софрата и ядеш и пиеш от всичко - пред реката и планината няма мое, няма твое - всичко е наше. Тук политика НЕМА - само свестни хора, адреналин, джипове, мипове, и т.н.

П.П. В репликите "и т.н." се съдържа всичко пропуснато
                              Чекай,брой майтапа за истина!
                              Бяхме събрали пилешка мас от една каравана за пиле на грил.Печен хляб на жар,мацане с маста на порязаниците,сминдух,сол и бири,изстудени в ручея...После риба на жар и пак бири...
                              Другите,друго на софрата и т.н.-така няколко пъти до сутринта...

Коментар

Как за какво? За жени разбира се

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X