Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Гласувахте ли днес?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Гласувахте ли днес?

Първоначално публикуван от asen3 Преглед на мнение
    Колеги, когато си мислим, че избираме по-малкото зло се оказва точно обратното. Едно е да си се оял и да потдържаш само стандарта си " крадеш по-малко за да има за по-дълго", а друго тепърва да започваш. Не искам да обидя привържаниците на никоя политическа сила. Но какво става последните мандати. НДСВ . Каквото те направиха сега при нова политическа сила ни чака същото. Ще кажете да ама и на Станишев управлението краде. Сигурно незнам, както за него така и за другите не съм ги видял пряко. Само го усещам по джоба си. Но утвърдилите се политически партий не са глупави. Те вече не слагат хора за да крадът, защото ще изядът хляба на тези в сянка. Те слагат овчици. Новите и не ояли се политически сили обаче не са така.
    Отново ще си позволя да не се съглася. Столетницата по твойте думи би трябвало да е най-малкото зло, но практиката показва точно обратното! 97-а Хиперинфлацията - Столетницата, наши дни Спиране на повечето (ако не всички) Европейски фондове за България и др. Станишев в Националният ефир казва, че било добре, че сега ги спрели - да се научим, а всички знаят защо ги спряха, те хората си го казаха, не съм го казал аз

Коментар

Колеги, когато си мислим, че избираме по-малкото зло се оказва точно обратното. Едно е да си се оял и да потдържаш само стандарта си " крадеш по-малко за да има за по-дълго", а друго тепърва да започваш. Не искам да обидя привържаниците на никоя политическа сила. Но какво става последните мандати. НДСВ . Каквото те направиха сега при нова политическа сила ни чака същото. Ще кажете да ама и на Станишев управлението краде. Сигурно незнам, както за него така и за другите не съм ги видял пряко. Само го усещам по джоба си. Но утвърдилите се политически партий не са глупави. Те вече не слагат хора за да крадът, защото ще изядът хляба на тези в сянка. Те слагат овчици. Новите и не ояли се политически сили обаче не са така.
      А случайно да помниш Луканов. Беров и Виденов? Аз помня.
      Редил съм се сутрин (на опашка) от 02.00 за кофичка мляко. Зимата!
      А пък за бензина с купони(до 40 литра) месечно, чувал ли си?

Коментар

За морала на негласуващите/аз съм от тях/:
        Преди години, когато започнаха "промените", бях ентусиазиран и подкрепих единствената алтернатива с гласа си. Факт е, че не я оставиха да се развие както би било добре, но е и факт, че самите те много помогнаха - всеки знае как. Първото чувство, което ме обзе, беше гняв, след това срам, а после и безсилие да променя нещо, за което съм допринесъл. После мислих дълго и трезво. Изводът, до който стигнах, беше, че така не става. Липсва каквато и да е обратна връзка/напълно режисирано, разбира се/.
        Смятам, че нямам морално право да определям нещо с гласа си преди да съм сигурен, че съм прав и не вредя на другите/веднъж вече сгреших/. Продължавам, до колкото мога, борбата с институциите за да ги накарам да работят по законите/добри или лоши/, и мисля, че това е пътя.
        Може и да греша, не знам...

Коментар

Политическата каста е много доволна от ниската избирателна активност. Защо ли? Ами половината гласуващи са от малцинствата(само че гласуват всички), а другата половина са заблудени овце като мен. Ако направим проста сметка излиза, че само около 15% българи гласуват.
          Къде е далаверата? Ами тия 15% гласуват за 3,4,5 партии, а другите малцинствените за една+ който им плати. При условие, че взимат по 30 лева на глас, а както стана ясно на белите им малеят, смсълът е да се възползваме от това, че все още сме мнозинство и да елиминираме гласа им.
          За това пак апелирам към всички- гласувайте!

Коментар

• Колеги не дейте търси под вола теле. Няма скрита пропаганда за определена политическа сила. Ако имаше щях да съм гласувал. И БСП не е единствената политическа сила с дългогодишен стаж в кражбите. А за тези времена не ми се коментира. Нешата далеч не са така.

Първоначално публикуван от batko_benny Преглед на мнение
            Политическата каста е много доволна от ниската избирателна активност. Защо ли? Ами половината гласуващи са от малцинствата(само че гласуват всички), а другата половина са заблудени овце като мен. Ако направим проста сметка излиза, че само около 15% българи гласуват.
            Къде е далаверата? Ами тия 15% гласуват за 3,4,5 партии, а другите малцинствените за една+ който им плати. При условие, че взимат по 30 лева на глас, а както стана ясно на белите им малеят, смсълът е да се възползваме от това, че все още сме мнозинство и да елиминираме гласа им.
            За това пак апелирам към всички- гласувайте!
            Колега ще гласувам но избора е прекалено труден. Няма за кой. Не може да си ТВ звазда и да си мислиш, че ще оправиш България, С приказки нищо не се оправя. Требат дела.
            Последно редактирано от giorgio; 09-06-09, 20:06.

Коментар

Колеги не дейте търси под вола теле. Няма скрита пропаганда за определена политическа сила. Ако имаше щях да съм гласувал. И БСП не е единствената политическа сила с дългогодишен стаж в кражбите. А за тези времена не ми се коментира. Нешата далеч не са така.
              А защо не са така? Коментирай! Аз поне съм спокоен, че съм гласувал винаги от 89г. насам и два пъти не съм гласувал преди 89г.

Коментар

Колега много е дълго за разправяне. Като се видим да покараме ще си говорим ако сме в настроение. Само давам пример. Искат да прокарат някой не добър закон за Българския народ. Как? Лесно отвличат ти вниманието с някой глупав но заначим за обикновения народ закон. Като варенето на ракия. Ти гледаш едната ръка която се размахва пред лицето ти яростно и те ядосва. Но тя няма да те нарани. Дръгата която тихо ти бърка в джоба е опасната.

Коментар

Колега много е дълго за разправяне. Като се видим да покараме ще си говорим ако сме в настроение. Само давам пример. Искат да прокарат някой не добър закон за Българския народ. Как? Лесно отвличат ти вниманието с някой глупав но заначим за обикновения народ закон. Като варенето на ракия. Ти гледаш едната ръка която се размахва пред лицето ти яростно и те ядосва. Но тя няма да те нарани. Дръгата която тихо ти бърка в джоба е опасната.
                  Става. Ако няма буря, ще съм на Голям Беглик идващия уикенд.

Коментар

Първоначално публикуван от Пенчо Преглед на мнение
                    А случайно да помниш Луканов. Беров и Виденов? Аз помня.
                    Редил съм се сутрин (на опашка) от 02.00 за кофичка мляко. Зимата!
                    А пък за бензина с купони(до 40 литра) месечно, чувал ли си?
                    Да така беше... А колко време изкара тази режисирана криза? Колко време след нея и т.нар. шокова терапия магазините започнаха да се пукат по шевовете? Някой спомня ли си? Не ми приличаха тези неща на много истински...
                    Only after the last tree has been cut down,
                    Only after the last river has been poisoned,
                    Only after the last fish has been caught,
                    Only then will you find that money cannot be eaten.

Коментар

И не бяха. И сега не са.

Коментар

И не бяха. И сега не са.
                        Мотрисата а? ... не де матрицата!
                        Най обичам да ми обясняват как няма да стане!

Коментар

http://www.sitebulgarizaedno.com/rushiteli.pdf
                          Зорлем правим някакви утрепки елит...
                          Мисля, че има и "Рушители на съвремена България" 2.
                          Only after the last tree has been cut down,
                          Only after the last river has been poisoned,
                          Only after the last fish has been caught,
                          Only then will you find that money cannot be eaten.

Коментар

Първоначално публикуван от giorgio Преглед на мнение
                            Да не би да имате предвид това?
                            Да. Точно това (цензурираното) имах предвид:

Че сме си ......., това стана ясно далеч зад граница - затворници - кандидат-депутати, източила милярди ДДС - на подписка, и тн. и т.н. Знаем си ги простотиите - в казана сме всички.
                            Да поразсъждаваме практично.................... Ми да си караме по нашите правила - преди много години, като попитах един сърбин "Абе вие ква държавна система сте - ни социализъм ни капитализъм? Той ми отговори: Система каджения!". Ми това сме и ние. Система "краджения". Факт. Та за изборите. Че ще се краде - смешно е ако някой не го мисли.
                            Да направим някои сметки:
                            БВП - около 40 000 000 000 лв. годишно. По 4 години (мандат) - 160мрд. Гласоподаватели - около 4 000 000 бр. Приличен процент за открадване - 20%. Получават се 8 000лв. откраднати от гласоподавател. И по нашите си правила е редно да си ги делнеме фифти - фифти. Излиза, че нормалната стойност на един глас е 4 000лв.
                            Ми кво се правят на клоуни по трибуни и кръчми?! Делкаме си ги и шашкаме Света - 100% избирателна активност. Тва е брато. Чисти сметки - добри приятели. Е, ако надскочат 20-те% - делкаме на ново.

Две къртици (мъжки), баща и син, копали копали и излезли на повърхността. Малкия:
                            - Тате какво е това де то така хубаво свети и грее?
                            -Слънце синко.
                            -Тате, а какво е това дето така хубаво пее?
                            -Птички синко.
                            -Тате Тате, а какво търсим в онази мръсна кална и воняща дупка ние?
                            -Родина синко......

P.S. Тъкмо се заглеждам в един Getac...

А сега ме цензурирайте!!!

Становището е едно,тънките дрязги друго-при това излишно!
                            Цензурирам Ви поста,в частта,уточняваща 111к. кв.км. като кочина.Нещо,към което принадлежиш,трябва да имаш воля да го промениш към по-добро,ако не ти харесва.Не да му залепиш табелата "кочина",заради единици,които и майка си биха похарчили...
                            Един и същ пост колко пъти ще го публикувате тук?
                            Последно редактирано от maxxx; 13-06-09, 17:27.
                            “Който заменя свобода за сигурност, накрая губи и двете”.
                            Б.Франклин

Коментар

Първоначално публикуван от haflinger Преглед на мнение
                              Да. Точно това (цензурираното) имах предвид:
                              Посоченото от Джорджио мнение не е, нито изтрито, нито цензурирано Просто по начало е написано в друга тема, а не в тази. Моля, да не обвинявате модераторите, за това, че забравяте, в коя тема сте писал и в коя не
                              Грамотността е прозорец към интелекта, ако човек не може да усвои дори майчиния си език, то потенциала му за нещо повече е под въпрос.

Коментар

Излишни спорове.
                                Вица с родината го има оше от соц време но в различни вариации.
                                По скоро да се замислим за кого и как да гласуваме,че като гледам как пак се надрибиха и какви ги надробиха,нищо добро не се вижда и за след изборите.Дано не съм прав

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X