Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Гласувахте ли днес?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Гласувахте ли днес?

Гледахте ли "Господари на изборите"? - Забавлявах се от сърца, а сега ни предстой "страданието" с Народните избранници.
    Мисля си дали не трябва да се въведе някакъв Санитарен минимум, защото 36-38% избирателна активност (по-висока във форума, ако съдим от анкетата) ми се вижда смешна! В този случай победителят е с гласовете на 8-9% от населението (с право на глас!), а за следващите не ми се говори

Коментар

Първоначално публикуван от giorgio Преглед на мнение
      Да не би да имате предвид това?
      Навярно.
      Последно редактирано от Тихомир; 08-06-09, 17:55.

Коментар

Не ,не неможах.
        http://lh6.ggpht.com/_nwJHDgN9VrQ/Si...128/suzuki.jpg

Коментар

да гласувах

да си честитим всички Българи, испращането .................. ,във европеиския парламент да ни са честити депотати , дано да доиде време и някои друг да отиде до там , честито колеги

п.п.-Юли,тук четат всички,включая знайни и незнайни външни посетители.Да не си правим сами черно лице,не бива.
          Последно редактирано от maxxx; 08-06-09, 18:07. Причина: ненужни епитети
          sigpicаз съм шефа на боклука и ако не ме слушаш ,,,,,, 0878 33 81 37 по всяко време

Коментар

Първоначално публикуван от Turbozmej Преглед на мнение
            Аз гласувах!

А за всички, които не са гласували - моето съжаление! Защото в безсилието си да използват ума си, безгласните дават правото на безУмните да им определят живота! "Кибапчита и ляб" и резултата е ясен - идват безУмни дупетати, които са загърбили идеали и чест и раздават лъжи за един ден, само и само да се наместят на шофьорското място и да ни подкарат към техните сараи...

Без уважение, към безГласните и безУмните.

Т.
            Колега съжалявайте само вас си мен не дейте. А дали, като не гласуващ съм или не съм си използвал ума си е моя лична работа. Правото на вот е начин на протест от моя страна. И смятам, че ако никой не отиде да гласува в 2 поредни избора то нещата ще се променят коренно. Поне са ми дали свобода да избирам да ли да гласувам или не.

Коментар

Първоначално публикуван от Юли Преглед на мнение
              ...да си честитим всички Българи, испращането на................ ,във европеиския парламент .....честито колеги
              Верно, изпратиха ли ги........отървахме се. Ай, честито да Ви е.
              Последно редактирано от maxxx; 08-06-09, 18:08.

Коментар

Първоначално публикуван от giorgio Преглед на мнение
                Да не би да имате предвид това?
                Да бе! Даже се посдърпахме със земляка. Здраве да е, другото - лесно.

Благодаря!
                “Който заменя свобода за сигурност, накрая губи и двете”.
                Б.Франклин

Коментар

От 20 години Българинът търси промяната. На всеки следващ избор се отърваме от предния който се е провалил. Ако оставим 2 поредни мандата 1 и същи който и преди и сега се провали повече от всички други взети заедно да управлява България, ни очакват много тежки дни. Аз в деня на изборите юли месец правя 20 год. и винаги когато мога ще гласувам защото не искам друг да определя кой харчи моите пари дадени на държавата под формата на данъци. 40% от изкараните пари в България отиват в държавата под формата на данъци, акцизи, такси и др.
                  Citroen C-Crosser 2.4 бензин ръчка 2009г.
                  Телефон - в профила!

Коментар

СПАМ. Колеги стига ми пускахте отрицателен вот ба. Аз не съм се кандидатирал само изказвам мнение

Коментар

• До: Гласувахте ли днес?

Първоначално публикуван от asen3 Преглед на мнение
                      СПАМ. Колеги стига ми пускахте отрицателен вот ба. Аз не съм се кандидатирал само изказвам мнение
                      Представяш ли си да се кандидатираш....за дупетат

Коментар

• Първоначално публикуван от bodo Преглед на мнение

Представяш ли си да се кандидатираш....за дупетат
                        Няма да имам равен, какъвто съм УБАВЕЦ

Колеги сега сериозно по темета. Занимавал съм се с политика с желанието да помогна за по-добри дни. Не се получава. Калта и помията, с която те засипват е прекалено много дори за по-малко имащите глас в нея "политиката". Всичко е интереси. Затова написах, че шапка свалям на кмета на Москва Лужков. Дали е крал не знам но Москва процъфтява. А е свързван от журналистите с тъмната икономика. Затова нека крадът но ние обикновените хора да сме добре. А те краднат като за последно.
                        Последно редактирано от maxxx; 08-06-09, 20:28.

Коментар

В Холандия имало партия на пиратите... Я да вземем да направим и тука една, аз ще купя една гумена лодка
                          (петнайсет бири в ковчега на мъртвеца, йо-хо-хо хоо и бутилка Джак...)

Коментар

Първоначално публикуван от asen3 Преглед на мнение
                            Колега съжалявайте само вас си мен не дейте. А дали, като не гласуващ съм или не съм си използвал ума си е моя лична работа. Правото на вот е начин на протест от моя страна. И смятам, че ако никой не отиде да гласува в 2 поредни избора то нещата ще се променят коренно. Поне са ми дали свобода да избирам да ли да гласувам или не.

Абе колега, откога ги дъвкаме тия работи не разбрахте ли вече, че като не се гласува губи ме най-много ние. Наистина сте прав, че нещата коренно ще се променят. Министър-председател ще бъде Ахмед Доган и в парламента, а и сигурно в държавата официалния език ще бъде турски. Ако нямаше ДПС аз също нямаше да ходя да гласувам, но за съжаление го има и затова си избирам и гласувам ушким за най-малкото зло. Искрено се надявам да не съм прав, но имам лошото пречуствие, че след един месец нещата ще изглеждат така: 1) ГЕРБ, 2) ДПС, 3) БСП.
                            Турците сега изкараха 320-330 хиляди и гаранция след един месец ще бъдат половин милион, ако не повече. При тази избирателна активност гаранция, че ще бъдат отново в управлението. Бойко набързо ще забрави какво е подписвал и ще има тройна коалиция само, че вместо НДСВ ще бъде ГЕРБ.

Затова ако поне малко се чувствате Българи и имате Българско самосъзнание спомнете си Априлското въстание, спомнете си за Баташкото клане и отидете и "хвърлете" която и да е там "карта" Нашите деди са умирали за да е има България, а вие дори не искате да отделите 15мин. и да дадете гласа си.

Ако съм успял с това да убедя поне един човек да гласува, който иначе не е смятал да го направи, ще се чувствам удовлетворен от себе си.

Коментар

Първоначално публикуван от tangra Преглед на мнение
                              Абе колега, откога ги дъвкаме тия работи не разбрахте ли вече, че като не се гласува губи ме най-много ние. Наистина сте прав, че нещата коренно ще се променят. Министър-председател ще бъде Ахмед Доган и в парламента, а и сигурно в държавата официалния език ще бъде турски. Ако нямаше ДПС аз също нямаше да ходя да гласувам, но за съжаление го има и затова си избирам и гласувам ушким за най-малкото зло. Искрено се надявам да не съм прав, но имам лошото пречуствие, че след един месец нещата ще изглеждат така: 1) ГЕРБ, 2) ДПС, 3) БСП.
                              Турците сега изкараха 320-330 хиляди и гаранция след един месец ще бъдат половин милион, ако не повече. При тази избирателна активност гаранция, че ще бъдат отново в управлението. Бойко набързо ще забрави какво е подписвал и ще има тройна коалиция само, че вместо НДСВ ще бъде ГЕРБ.

Затова ако поне малко се чувствате Българи и имате Българско самосъзнание спомнете си Априлското въстание, спомнете си за Баташкото клане и отидете и "хвърлете" която и да е там "карта" Нашите деди са умирали за да е има България, а вие дори не искате да отделите 15мин. и да дадете гласа си.

Ако съм успял с това да убедя поне един човек да гласува, който иначе не е смятал да го направи, ще се чувствам удовлетворен от себе си.
                              По тази логика не е ли добре да се гласува на парламентарните избори за ГЕБР или БСП, за да не се получават коалиции с ДПС?

Питам просто така, нямам право да гласувам.
                              Все, что делаешь, надо делать хорошо, даже если совершаешь безумство.
                              A2 (+)

Коментар

По тази логика е добре да се гласува за едни други,но тук не е мястото за предизборна агитация. А по-скоро за изборна.
                                След приказките на Доган,мисля че ДПС и ГЕРБ няма да са в коалиция.А и това което той пророкува че ще се случи,подтвърждава най-лошите ми прогнози...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X