Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Трупер 3.0дти и Кю7 4.2тди

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Трупер 3.0дти и Кю7 4.2тди

Всичко е възможно...

Коментар

Първоначално публикуван от Тихомир Преглед на мнение
      Това определено е Жигула с двигател от Ферари. Нищо ново под слънцето. По социализма баща ми имаше Волга с двигател от Мерцедес.....Като почина я подарих на един приятел в едно село да си я отреже и да си я ползва вместо каруца, мисля, че още върви някъде из Поповско....

Коментар

За Исузу-то съм сигурен,че много върви и е много верятно да узори Q7 .Карал съм няколко от предния модел 3.1 TDI ,който е 113 коня-много бърз,но главното пъргав автомобил във всички режими.Така че 3.0TDI трябва да по-голям дзвер със 159 кончета.Обаче колегата с тая приказка с Шумахер много ме озадачи-май е майстор на късия разказ.Очаквам разказа за дърпането със Хан Соло..принцеса Лиа кво ша праи-не знам..
        [SIGPIC][/SIGPIC]0877368068 Зарие Дестанофф
        Всеки ден гледам "Отечествен фронт"...макар,че не го дават всеки ден...хъ-хъ.:|

Коментар

Здравейте на всички. Радвам се, че разказите ми предизвикаха интерес и коментар във форума. Имам само още две любопитни истории, но те са с превозно средство на две колела и не им е мястото тук.
          Хубаво и безаварийно каране на всички!

Коментар

E ся и аз знам УАЗ с двигател от Мерцедес и Трабант с двигател от Голф 1.А за случея с Жигата наистина се нарадвах.А Жигулата мое да е с двигател на BMW виждал съм такива.
            ROCK ON

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X