Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Трупер 3.0дти и Кю7 4.2тди

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Трупер 3.0дти и Кю7 4.2тди

Миналата пролет по пътя София Самоков управлявайки дизелов исузу трупер с автоматични скорости настигам джип Кю7 4.2тди. Водачът му се изненадва на това, което вижда в огледалото си. След няколко задминавания един на друг в началото на правата към Самоков, шофьорът на Кю7 спира да провери гумите си, а блондинката до него изглеждаше смутена...

До: Трупер 3.0дти и Кю7 4.2тди

Сигурно на следващия ден му е сменил двигателя с 8.2 ТДИ
    Ти направо си му разбил психиката
    Оpel Frontera A КБ 2.8 TDI; Peugeot 206 2.0 HDI
    Honda CB 919 Hornet
    0898849413-Светльо
    Кръвна Група: 0+

Коментар

Първоначално публикуван от imprezasti265 Преглед на мнение
      Миналата пролет по пътя София Самоков управлявайки дизелов исузу трупер с автоматични скорости настигам джип Кю7 4.2тди. Водачът му се изненадва на това, което вижда в огледалото си. След няколко задминавания един на друг в началото на правата към Самоков, шофьорът на Кю7 спира да провери гумите си, а блондинката до него изглеждаше смутена...
      Сигурно е бил на ръчна
      ТЛК 80 4,2ТД-95г

Коментар

То па едно Q7........

Коментар

Хвалиш ли се?
          П.П.Кой е пък този двигател 4,2 тди?
          0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"

Коментар

Еееееей спомени.... ми аз съм изпреварвал с трабант - Мерцедес и с Ладичка - Порше. Както се казва Голямо състезание си спретнах добре, че другият Не Знаеше

Коментар

В заключение мога да разкажа още една любопитна, но автомобила история.
              В продължение на няколко години живеех в село Sainte Maxime в южна франция. От селото до аутобана има бърз 22 километров път, за който рекордът ми е 8 минути.
              Една февруарска сутрин в 8ч30 трагвам към вътрешността на държавата с комбито си субару импреса. В огледалото виждам в не много натовареното движение ксенонови фарове, които изпреварват щом имат право. Оказва се ферари, което ме насига и задминава. Залепвам се в задника му и играта започва. Осезаемото му надмощие (550 маранело) на всяка права се усеща, но на всяко спиране водачът е изненадан от качествата на моето старо комби. И така, не го задминавам по законни причини но съперничеството е до краен предел. На края на този път има стоп с две платна. Наляво за аутобана, надясно за град Драгиниян. Спираме на стопа и шофиора ми прави знак за здрасти. Позната физиономия. Погледът ми бързо се отклонява към прехидролената кифла до него, която е грозна и непозната за мен. Чудя се в продължение на часове, кой е този познат или клиент и след няколко часово размишление ми просветна. Майкъл Шумахер.

Коментар

Хубаво ама кога разви тема,та и заключение правиш

Само с Шумахер ли си карал?Разказвай и други надпревари,че ми става интересно
                ТЛК 80 4,2ТД-95г

Коментар

В заключение мога да разкажа още една любопитна, но автомобила история.
                  В продължение на няколко години живеех в село Sainte Maxime в южна франция. От селото до аутобана има бърз 22 километров път, за който рекордът ми е 8 минути.
                  Една февруарска сутрин в 8ч30 трагвам към вътрешността на държавата с комбито си субару импреса. В огледалото виждам в не много натовареното движение ксенонови фарове, които изпреварват щом имат право. Оказва се ферари, което ме насига и задминава. Залепвам се в задника му и играта започва. Осезаемото му надмощие (550 маранело) на всяка права се усеща, но на всяко спиране водачът е изненадан от качествата на моето старо комби. И така, не го задминавам по законни причини но съперничеството е до краен предел. На края на този път има стоп с две платна. Наляво за аутобана, надясно за град Драгиниян. Спираме на стопа и шофиора ми прави знак за здрасти. Позната физиономия. Погледът ми бързо се отклонява към прехидролената кифла до него, която е грозна и непозната за мен. Чудя се в продължение на часове, кой е този познат или клиент и след няколко часово размишление ми просветна. Майкъл Шумахер.
                  Опитвам се да разбера какво се опитваш да ни убедиш и сигурен ли си, че те действително са правили опити да ти избягат? Виж, за първия случай мога да приема, че шофьора на Кюто се е изложил.
                  Но за втория - Ферари, и то шофирано от Шумахер, да го превъзхождаш чак с толкова много точно в завоите - знам ли...

Коментар

Първоначално публикуван от Сашо Пунчев (Stuntman_Mike) Преглед на мнение
                    Опитвам се да разбера какво се опитваш да ни убедиш и сигурен ли си, че те действително са правили опити да ти избягат? Виж, за първия случай мога да приема, че шофьора на Кюто се е изложил.
                    Но за втория - Ферари, и то шофирано от Шумахер, да го превъзхождаш чак с толкова много точно в завоите - знам ли...
                    Човека не е казал завои, а на всяко спиране.
                    Може на тази 22 км отсечка да е пълно със 5-6 минутни светофари или стопове. Но изхождайки от факта, че колегата го е минавал за 8 минути явно ги нема тия неща. Извода е, че на грозната блондика и се е допикавало от страх гледайки как субарото ги настига мощно отзад

Шегувка колега...
                    Не е луд, който яде баницата.... Кучето си лае, кервана си върви... ДОКОГА?
                    Форд Фокус 1,4 1999 г., Крайслер Гранд Вояджър, Corvette C5
                    ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА

Коментар

Първоначално публикуван от musovir Преглед на мнение
                      Човека не е казал завои, а на всяко спиране.
                      Може на тази 22 км отсечка да е пълно със 5-6 минутни светофари или стопове. Но изхождайки от факта, че колегата го е минавал за 8 минути явно ги нема тия неща. Извода е, че на грозната блондика и се е допикавало от страх гледайки как субарото ги настига мощно отзад

Шегувка колега...
                      Прави впечатление, че и в двете коли е имало дами, който са изглеждали странно след спирането. Може те да са били много палави и да са действали разсейващо на водачите. Това може да обясни непостоянното темпо на движение. Същото като да ти звъни телефонът постоянно .

Коментар

Първоначално публикуван от Сашо Пунчев (Stuntman_Mike) Преглед на мнение
                        Прави впечатление, че и в двете коли е имало дами, който са изглеждали странно след спирането. Може те да са били много палави и да са действали разсейващо на водачите. Това може да обясни непостоянното темпо на движение. Същото като да ти звъни телефонът постоянно .
                        Или да са карали на ръчна спирачка
                        ТЛК 80 4,2ТД-95г

Коментар

Заядливци! То човек да не се похвали
                          Daddy's girl! Always & Forever!
                          Сбогом, Макс, страшно ще ни липсваш, приятелче..!

Коментар

И Господ си има началник. И Шумахер ще си намери майстора. Понеже знаем, че Господ е българин, следователно Шумахер трябва да го изпревари българин. Логика. Ако нямаш рибки, значи си.....
                            ПП. Пък аз само некви москвичи и трабанти изпреварвам. Шумахер явно не кара Варна-Бургас

Коментар

Първоначално публикуван от bodo Преглед на мнение
                              ПП. Пък аз само некви москвичи и трабанти изпреварвам. Шумахер явно не кара Варна-Бургас
                              А ти гледал ли си кой кара трабантите, може Шумахер да е в някое от немските возила?
                              Не е луд, който яде баницата.... Кучето си лае, кервана си върви... ДОКОГА?
                              Форд Фокус 1,4 1999 г., Крайслер Гранд Вояджър, Corvette C5
                              ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X